Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30770 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Ez mesteri!:DDDD

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30769 Írta: Anonymous
Most olvastam ki a Gyűrűkúrát, de a ti paródiáitok sokkal jobbak:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30768 Írta: Anonymous
3 gyűrű ragyogjon a tünde kislányok nején,<br> 7 a tetves törpök jussa, kiknek minden kő kő,<br> 9-et a középhaladó (angolos) ember<br> ujján csiklandjon a fény!<br> 1-et hordjon a Setét úr birkanyájat<br> terelő<br> Morcos fűzöld füvén, sűrű krémlevesek mezején<br> egy gyűrű jó drága lehet<br> egy gyűrű meneszthet<br> egy a sötét pincébe zár, mert kilincs az egyetlen.<br> Az ezelőtti 6. sor elején fekete fontok mezején.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30767 Írta: Anonymous
Az előző jobb...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30765 Írta: Anonymous
Folyt. Köv.!<br> Helyszín: Továbbra is Orrtank tornya.<br> Kilenc fekete fickó barna lovakon vágtat a torony felé.<br> Lovas1: (suttogó, földöntúli hangon) Itt nem egy virágzó völgynek kéne lennie fákkal, meg réttel, meg minden?<br> Lovas2: (ugyancsak suttogó, stb. hangon) De igen, a Gazda azt mondta nekünk...<br> Lovas3: (ld. előbb) Kicsoda? Bombadil Toma? Hát ő meg miért utasítgat minket?<br> Lovas1: (...) Szauronra gondolt, te sötét!<br> Lovas3: Te is sötét vagy!<br> Lovas2: Mindannyian sötétek vagyunk, úgyhogy kuss!<br> Lovas4: Csitt! Megérkeztünk Orrtankba!<br> Lovas5: Orrtank? Itt töltjük meg az orrunkat olyan férgekkel, amelyek majd a hobbitokra hullanak, ha föléjük hajolunk?<br> Lovas1: KUSS!<br> (A torony ajtaja kinyílik, Szaruhám lép ki)<br> Szaruhám: Mi ez az idétlen sziszegés?<br> Lovas6: (véletlenül belelép abba a hatalmas gödörbe, amit az orkok ástak...) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!! (lezuhan és eltűnik a mélyben)<br> Lovas1: Te hülye pancser!<br> Lovas2: Te, ez a hatalmas gödör a múltkor még nem volt itt! Itt most hamu és mocsár van fák meg rét helyett...<br> Szaruhám: Kik vagytok és mit akartok?<br> ( A kilenc - bocsánat, most már csak nyolc - lovas büszkén kihúzza magát)<br> Lovas1: Mi vagyunk a Fekete Lovasok Mordorból!<br> Sz: Akkor miért barna a lovatok?<br> (a nyolc lovas kínosan egymás lovát szemléli, s zavartan ácsorog)<br> L1: Ööö... izé... Most csak ilyen van.<br> Sz: Nem érdekes. Mit akartok?<br> L2: Urunk azért küldött ide, hogy megtudakolja, merre van a Megye nevű koszfészek<br> (Kandalf, aki a torony tetején kuksolt, most lenéz és lekiabál)<br> Kandalf: Tudod, mi a koszfészek! A ti szánalmas Mordorotok! Ezer éve nem volt takarítva!<br> Sz: Kuss, te fogoly vagy!<br> L1: Úgy van! <br> Sz: Miért nem kérdezitek meg Kandalfot, ő jobban ismeri azt a helyet... mindig odajár pipafüvet szerezni, meg hobbit lányokkal hancúrozni....<br> L2: Hé, Kandalf! Merre van a Megye?<br> K: Nem mondom eeeel! Beee!<br> L1: Tudod, kivel szórakozz!<br> K: Gyere fel és itt pofázz!<br> Sz: (odasúg Lovas1-nek) nem ajánlom...<br> L1: Te is kuss! Kandalf, ha nem mondod el, ráduszítom a sasokat!<br> K: Nem mered, beeee!<br> (a lovas elsikítja magát, mire megjelenik egy kopasz keselyű az égen)<br> K: Hahaha! Ez neked sas!<br> L1: Ez is elég, hogy leszedjen onnan és a lábaimhoz vgyen!<br> (a keselyű felkapja Kandalfot)<br> L1: hozzd ide!<br> K: Figyelj, öreg, kapsz tőlem egy kis pipafüvet, ha most elviszel innét!<br> Keselyű: OK! Mehetünk!<br> Sz: NEEEM!!!!<br> Lovas1: Utána!<br> (lovasok el, Szaruhám vissza duzzogva a toronyba...)<br> <br> folyt. köv.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30761 Írta: Anonymous
rulez<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30756 Írta: Anonymous
Csak a képet nézzétek meg és röhögjetek egy jót :) <br> <br> HP-LOTR<br> <br> <a href=http://www.theonering.net/movie/scrapbook/large/3275/> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30752 Írta: Anonymous
Hát igen most esett le,hogy az enyém milyen béna lett......Na de azért beírom a végét(Netcaféban <br> voltam és lejárt az idöm)<br> Nna:<br> Aragorn(nagy gondban):Hát felölem gyere!<br> Arw:az idö lejárt!Sajnálom de én kiütést kapok a döntésképtelen pasiktól!<br> A:De......de.....Beszéljük meg a dolgot!<br> Arw:Haggyál békén!Vannak ittnálad sokkal jobb pasik is! (csábosan Gandalfra néz majd kimegy)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30749 Írta: Anonymous
Következő paródia, ezúttal Tőlem:<br> <br> Helyszín: Orrtank tornya<br> Szaruhám és Szauron beszélgetnek a gömbben.<br> Szaruhám: Parancsolj, ó, Szaruon, a Sötét!<br> Szaruon: Tudod ki a sötét... na jó, szóval úgy hallottam, az a lökött Kandalf barátod egy aprócska szerzetnél őrzi a Drágaságomat. Csinálj egy hatalmas sereget, és hozd el Nekem!<br> Szaruhám: Csak nem az Egy Gyűrűről van szó? Klassz! Végre a világ ura lehete.. azaz, persze, Mesterem..<br> Szaruon: Mit is akartál mondani az előbb?<br> Szaruhám: Ó, csak a virág fura lehelletéről motyogtam...<br> Szaruon: Te jó ég, ennek agyára ment a pipafű! Mondtam, hogy legalább te ne szokj rá!<br> Szaruhám: De ez Lápatoroki! A legjobb évjá..<br> Szaruon: Nem érdekel! Készíts egy sereget és kész!<br> Szaruhám: Rendben.<br> (adás megszakad, a Szem helyén csak a Sötétség marad)<br> Szaruhám: Na ezt jól elintéztem.<br> (kopognak)<br> Ki az? Nem rendeltem ma semmit a teleshoptól!<br> Kinntről egy hang: Én vagyok az!<br> Szaruhám: Ja, te vagy, Kandalf! Gyere be!<br> Kandalf: (vigyorog) hallottam ám, hogy miket mondtől az előbb!<br> Sz: Mi van?<br> K:Használtad a gömböt.<br> SZ:agyadra ment a pipafű!<br> K: Na te csak hallgass Pont ezt mondta neked is Szaruon?<br> Sz: ezt honnan veszed?<br> (Kandalf vigyorogva előránt egy aprócska fekete üveggolyót)<br> K: lehallgatókészülék volt nálam!<br> Sz: most már mindegy.<br> (föláll a trónról és előhúz egy varázspálcát, Kandalfra szegezi)<br> Capitulatus!<br> (K. hanyattesik, a botját elejti)<br> K: Ez nem ér, ez a Harry Potterban van!<br> Sz: na és? Vingardium Leviosa!<br> (K. felrepül.)<br> Sz:na ezzel is megvagyunk.<br> <br> (folyt.köv.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30748 Írta: Anonymous
Nurtholien kedvéért :) <br> <br> folytatom a szereplők ismertetését a korábbi stílusban, ezúttal Gollammal...<br> Gollam: <br> Debil hajléktalan, komoly beszédhibákkal, krónikus fényérzékenységgel. A nyerskoszt megszállottja. Korábban egy halfeldolgozó alkalmazotja volt, gyilkossági ügybe keveredett, de bizonyítékok hiányában felmentették. Ccsaládja kitagadta, lecsúszott, a Segítő Ork Hajléktalanszállón kötött ki. Később nagy értékű lopott ékszerben utazott, de nem sikerült elpasszolnia. Mióta kirabolták, bosszút esküdött. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30747 Írta: Anonymous
:) )))
ha kezd elhagyni a jókedvem, csak idejövök, és elolvasok egy-két beírást...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30745 Írta: Anonymous
Na,hát az enyém abszolút nem illik ide,de azért leírom:<br> (Elrond háza,éppen vita megy amiatt,hogy ki vigye a gyűrűt)<br> Frodó:Majd én elviszem!<br> Többiek:Jajj de jó,a tiéd a kardom/íjam/baltám stb.<br> Arwen(beszalad):Én is jövök!A tid a nyakláncom(kitépi Aragorn nyakából)<br> Elrond:Na de kislányom!TUdod hogy ez mit jelent?<br> Arw:Persze hogy tudom,nem vagyok analfabéta,mint egyesek!(Boromirra néz)<br> E:Dehát ez a legdrágább kincsed!Nem dobálhatod oda minden idiótának!<br> Aragorn:Hé papa ez célzás akart lenni?Én Király vagyok!<br> E:(az égre néz)Ezt már ismerem.....Tudom hogy Király vagy,DEHANEMTÁGULSZALÁNYOMRÓLÚGY KIRÚGLAKINNEN,HOGYMORDORBANÁLLSZMEG!!Remélem értjük egymást Királyom....<br> Arw:oké papa nyugi!(A többiekhez)Még nem vette be ma reggel a nyugtatót....<br> A:De ugye nem gondolod komolyan,hogy jönni akarsz!Te is tudod,hogy arrafele nem olyan kényelmes az út.....<br> Arw:TE CSAK NE POFÁZZ NEKEM!Te királyabbnál királyabb helyeken lovagolsz,amíg engem itthon esz a fene,és a zászlódat varrom!<br> A:Ugyan már,mindenki tudja,hogy ha nm lenne totál belém esve a forgatókönyvíró,már a Széltetőn kinyúlnék!<br> Hát így állunk!Na jó,ezt megjegyeztem!A végén még kiderül, hogy van a fekete lovasoknál kellemesebb társaságod is a agy magányban!!<br> Gimli:Pl.én!<br> (gyorsan lekapja a fejét a felé záporozó nyílvesszők elől)<br> Arw:Na ide figyelj:::Most adok ultimátumot:Vagy én megyek,vagy te!<br> A:Na de picim<br> Arw:Ne dumálj nekem,igen vagy nem!<br> A:De erről nem én döntök!<br> Arw:Dehogynem te döntesz(Dühösen ránéz az éppen szólni készülő apjára)<br> MOST válaszplj:IGEn vagy nem!,

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30741 Írta: Anonymous
Nurtholien és Vic<br> <br> köszi, majd még gondolkodom (van még 2 kötetnyi szereplő...), de elég gonosz dolog valóban... :) <br> <br> Most viszont mennem kell, mert lakomára készülök, pompás csemegékkel, ó-ezüst tálakkal, a dúsan faragott oszlopoktól körbevett Nagy Csarnok asztalánál...<br> <br> (értsd: kimegyek és bevágok valami gyorskaját a mikróba...)<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30740 Írta: Anonymous
Olórin: a 03.47-es nagyon tuti! Nem akarod folytatni a többi szereplővel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30738 Írta: Anonymous
Olórin: ez a bizonyos 03.47-es termés barooomi jóóóó! Nagyon-nagyon gonosz tudsz lenni :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30732 Írta: Anonymous
A főbb szereplők, ahogy ma írnánk le őket (teljesen illúzióromboló módon):<br> <br> (nem túl jó, de most ez jutott eszembe... bocs.)<br> <br> Bilbó:<br> Szociopata, beilleszkedési zavarokkal küzdő, frusztrált öregúr. Mániákus turista. Gyanúra ad okot, hogy nőt a környékén sem látni, ellenben erősen vonzódik unokaöccséhez.<br> <br> Frodó:<br> Nagybátyja befolyása alatt álló, perspektívátlan életet folytató, nem identitását kereső fiatalember. Vonzódik az idősebb férfiakhoz, de gyakran van együtt korabeli fiúkkal is.<br> <br> Gandalf:<br> Idős természetgyógyász és mutatványos, alkalmi munkákból tartja fenn magát. Marihuánafüggő, a füves pipát le sem teszi. Az utóbbi időkben piromániás tüneteket mutat.<br> <br> Gimli:<br> Agresszív, tömzsi rocker, elhanyagolt külsővel. Közveszélyes, környezetét vágófegyverekkel terrorizálja. Szívesen tölti az idejét pinceklubokban. Rasszista, az ork kisebbséggel szemben erőszakos cselekményekre is képes.<br> <br> Legolas:<br> Sovány hippi, a nomád életmód híve. Családjával együtt vadkempingekben tölti idejét.<br> <br> Aragorn:<br> Macsós küllemű arisztokrata, mára már beszállt az őrző-védő bizniszbe. Járatos a kéziharcban, jól beszél idegen nyelveket.<br> <br> Boromir:<br> A gondori keresztapa idősebb fia, nagydarab, lassú felfogású verőember, Aragorn konkurrense.<br> <br> Pippin és Trufa:<br> Szellemileg visszamaradt fiatalemberek, a mezőgazdaságban végeznek betanított munkát. Mindkettőjük priuszos, sorozatos lopások miatt több év felfüggesztettet kaptak.<br> <br> Samu:<br> Testes parasztfiú, ferde hajlamokkal, titokban Frodóba szerelmes. Környezete előtt ezt titkolja, emiatt komplexusai vannak.<br> <br> Galadriel:<br> Anorexiás ex-modell. Panziót üzemeltet, de vendégeit gyakran megzavarja hisztériás rohamaival. Öltözködése egyhangú, ruhái rendszerint túl nagyok számára.<br> <br> Szauron: <br> Nyugdíjas bizsukészítő, betegesen vonzódik mindenhez, ami fekete. Paranoid, a szomszéd lakókat zaklatja, háziállataira nem tesz pórázt, a konyhában odaéget mindent, füstös tőle a környék, emiatt többször feljelentették már.<br> <br> Szarumán: <br> Reálpolitikusi vénával megáldott parafenomén, de génsebészettel is foglalkozik. Háza alá nemrégiben mélygarázst és fémforgácsolót épített, engedély nélkül.<br> <br> Lurz:<br> Harmadik világbeli menekültekből klónozással előállított fiatalember. Rasta-hajat visel, fogazata elhanyagolt, nehézkesen kommunikál. Kedveli a fehér arcfestést, behajtóként dolgozik Szarumánnak.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30721 Írta: Anonymous
Eia hozzászólásáról jut eszembe, hogy én csak a kiprintelt verziókon röhögtem a HÉV-en hazafelé (néhányan hülyének is néztek), úgyhogy utólag gratulálnom kell Olórinnak azért a bizonyos Microsoft CD-s fordításért, és Nyulhopsznak is :) )) Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30720 Írta: Anonymous
Nagyon jók!!!!:))) Mindenkié aki írt/fordított! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30713 Írta: Anonymous
Nem tudom, ha nem bírjátok a röhögést, mért kértek mindig újabbat? :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30712 Írta: Anonymous
Ez tényleg nagyon-nagyon jó, csak az a baj, hogy nem vagyok egyedül a gépteremben, és így nagyon ciki, ahogy hangtalanul rázkódok. De azért írj még ilyeneket!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30709 Írta: Anonymous
Nos: <br> Mivel legutóbbi írásom némi sikert aratott, írok újat...<br> Annál is inkább, mert új bitorló bukkant fel, egy újabb esélyes, egy újabb veszélyes ellenfél... :) )<br> Ezérthátizénahátszóval, hogy ne fecséreljem itt a szavakat feleslegesen, lassan el is kezdeném az írást, de igenám, de mégis annak ellenére mit írjak?<br> Meeegvaaaaaaan! mégse.<br> Deeeeeee! <br> A Gyűrű délre megy! <br> Ott mennek magyalföldön.<br> <br> P: Síkság és unalom, ameddig a szem ellát.<br> G: A Szem mindent lát!<br> T: Sehol egy fogadó!<br> G: Emlékezzetek, mi volt a legutóbbiban!<br> S: Még a pipafüvem is elfogyott!<br> G: Még csak az kellene, hogy jelezd ittlétünket!<br> F: Ugyan már Gandalf! Lazíts!<br> G: Azt mondod, rágyújthatok?<br> F: Hááááát...<br> (A mágus vidáman és gondtalanul pöfékel, mit sem törődve a körülörttük gyülekező baljós árnyakkal)<br> Gi: Hé! Narrátor! A Baljós Árnyak nem ez a film!<br> L: Ne veszekedj a narrátorral, mert bajod lesz!<br> Gi: Mi bajom lehet? <br> (Gimli fejére esik egy 10 tonnás jégkocka)<br> L: Én megmondtam!<br> B: Unalmas ez az út!<br> G: Akkor mesélek valamit! Ezen a földön régen tündék éltek, ők kezdték el a köveket kifaragni. Várakat meg ilyesmiket építettek, aztán rájöttek, hogy a fát jobban meg lehet faragni, és lthlórienbe költöztek. <br> Gi: (kimászva a jégkocka alól): Mi az ott?<br> G: Hol?<br> L: Hol?<br> A: Ja, én? Én Király vagyok!<br> T: Neem... ott fent az égen!<br> L: Háát.... felhő?<br> S: Csivitelő felhő?<br> G: Bogarak...<br> T: Ekkora szárnyakkal?<br> B: Egyszerű békés költöző madarak...<br> P: Ekkora messzelátókkal?<br> A: Biztos már öregek, szegé...<br> G: Kémek! alameyik Sz betűs ellenség kémei! Földre!<br> A: De az szúr!<br> B: És tüskés!<br> L: Meg kemény!<br> Gi: Én ugyan le nem feksze...<br> (hasraesik egy véletlenül ott növő kaktuszban)<br> L: Én mondtam, hogy nem jó a narrátorral feleselni...<br> (a madarak időközben megállnak felettük, spirál alakban le és fel röpködnek)<br> B: Amondó vagyok, döntsön a Gyűrűhordozó...<br> F: Némi időre van szükségem...<br> S: Addig játsszunk valamit!<br> (fél nap telik el, a madarak közben előbb morzéval majd betűket formázva üzentek Orthancba, később kétféle rúnaírással és a szótárakat bújva kínaiul is)<br> F: Háát, úgy gondoltam, hogy... öööö... izé... hogy is mondjam...<br> (odafent áll a bál, Orthancból megérkeztek a lengén öltözött varjúpincérnők, és mézeskaláccsal etetik a fiúkat)<br> F: Azt gondoltam... hooogy...<br> (farkasüvöltés, ordítás, vonyítás)<br> T: Menjünk tovább!!!!<br> A: Én Király vagyok! Én parancsolok! Döntsön a Gyűrűhordozó...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30704 Írta: Anonymous
Szerintem ha elkezdenél nyilvánossan írni, azt az emberiség nem élné túl :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30693 Írta: Anonymous
Na, az első paródiám elég gyengus lett, ezért megírtam a következőt, de ez se valami nagy...<br> <br> B: Jó lenne, ha valaki felkapcsolná a villanyt...<br> L: Az én digi-tünde szemem a digi-sötétben is digi-lát!<br> Gi: Hát, ha én is teljes sötétben élnék, az én szemem is hozzászokna...<br> L: Ezzel mire digi-célzol?<br> Gi: Arra, hogy sötét vagy!<br> L: Én digi-sötét?? Te vagy digi-sötét!!<br> F: Az erdő a sötét...<br> Gi&L: Te is sötét vagy!!!<br> F: Csak megjegyeztem...<br> L: Én azt digi-mondom, hogy erre kell digi-mennünk!<br> P: Mi ez a sok 'digi'?<br> L: Mi, digiválasztottak, már csak így digi-beszélünk...<br> G: Én pokémon mester vagyok, mégis normálisan beszélek!<br> Mindenki: Hahahaa! Ez jó poén volt!!<br> Valaki: Pokémonokról beszéltetek??<br> Valaki2: Készülj a harcra...<br> Valaki: És vele a kudarcra...<br> G: Áááááá!!! Az elvetemült rakéta csapat!! Vigyázzatok a pokémonjaitokra!!<br> T: De csak te vagy pokémon mester!<br> G: Akkor: Vigyázzak a pokémonjaimra!!!!<br> Valaki2: Dzsesszí!<br> Valaki: Dzsémsz!<br> Valaki3: Mijáú! Úgy bizony szavamra!<br> S: Mi van?<br> A: Én király vagyok!<br> Dzsémsz: Nekünk csak pikácsu kell!!<br> Dzsesszí: Úgy ám, ide vele!<br> B: Nálunk nincs pikácsu...<br> Mijáú: Akkor adjátok ide az összes pokémonotokat!!<br> G: Hé, a pokémonok nem is beszélnek!!<br> M: De én igen, mert én megtanultam. Vagyis... Add ide a pokémonjaidaat!!<br> G: Hát ööö... izé...<br> Dzse: Gyerünk tata, nem érünk rá...<br> Dzsé: Van más dolgunk is!<br> M: Ja, szükség van ránk a pokémon forgatásán!<br> G: De hát...<br> Dzsé: Akkor csak a pokélabdáidat add ide!<br> G: Hát jó... tessék... izé...<br> Dzse: Dehát ezek üresek!!<br> G: Volt egy aranyhal-pokémonom, de sajnos megboldogult...<br> L: Ezért jobbak a digimonok! Olyanok, mint a tamagocsik... ha meg-digi-halnak, csak digi-újjáéleszted őket, és digi-kész!<br> M: Akkor add ide nekünk a digimonjaidat!!<br> L: Nem digi-lehet...<br> M: Miért nem?<br> L: Öööö...<br> B: Még ahhoz is hülye, hogy újraélessze a digimonját!!<br> Gi: Heheheee!<br> F: Akkor most mi lesz? Nincs semmi, amivel megvédhetnénk magunkat a gonosz rakéta csapattól!!<br> A: De! Én vagyok a király!<br> B: Sokra megyünk vele...<br> A: Azt parancsolom neketek, rakéta csapat, hogy húzzatok el a francba!<br> S: Oda se merek nézni...<br> B: Nem tudod miről maradsz le!<br> Dzse: Hehe, most megijedtünk!<br> A: De én király vagyok!! Nálam van a kéttétört, aztán összekovácsolt kard!!<br> RCs: MIIIIIIII????! MEGIJEDTÜNK!!! ÁÁÁÁAARAKÉTACSAPATISMÉTTOVASZÁÁÁÁÁL!!!! (elrepülnek)<br> P: Wow, ilyet se láttam még...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30688 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> hahaha, ez nagyon jóóó...<br> <br> ''I am your FATHER, Luke...''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30687 Írta: Anonymous
Jaj, ez nagyon édes.. most találtam a theonering.net-en...<br> Balrog vs. Gandalf:<br> Gandalf elmondja a szokásosat, itt nem jöhetsz át, stb. stb., mire megszólal a balrog:<br> 'Én vagyok az APÁD!'<br> Mire Gandalf elájul...<br> <br> Lucas ismét perelhet valakit :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30682 Írta: Anonymous
Köszönjük a fordítást-kiegészítést! Nagyon király! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30677 Írta: Anonymous
<br> (a webről lopta, fordította és kiegészítette Olórin, azaz én.)<br> <br> <b>Egy mai hobbit meséje...</b><br> <br> Nemrég meglátogatott egy barátom, aki hatalmas komputer-mágus, és sok titok tudója. Beszélgetés közben megemlítettem neki, hogy épp mostanában telepítettem egy Windows Rendszert. Megmutattam neki a telepítő CD-t is, amely tökéletesen kerek volt és csodálatosan fénylett.<br> <br> A barátom arca elsötétedett, amikor meglátta a korongot. Megdöbbenésemre kikapta a kezemből, és mielőtt tiltakozhattam volna, behajította a mikrosütőbe, majd a maximumon bekapcsolta a grillezést. Rémülten ugrottam volna a mikróhoz, de a komputermágus visszatartott. Bennakadt lélegzettel figyeltem, ahogy a CD a mikró belsejében forog. A mágus hirtelen kivette, majd a kezembe nyomta:<br> <br> -- Egészen hideg! Fogd!<br> <br> A CD szemmel láthatóan sértetlen volt, hideg, és mintha megnőtt volna a súlya, ahogy a tenyeremen tartottam.<br> <br> -- Tartsd fel! -- szólt a mágus. -- És nézd meg közelebbről!<br> <br> Szót fogadtam. Először semmi különöset nem láttam, de aztán mintha finom vonalak tűntek volna elő, valamiféle finom, apró betűs írás, amely a CD központi lyuka körül húzódott. A betűk szemkáprázttóan ragyogtak, mégis messziről, mint valami feneketlen kútból.<br> <br> 4F6E65204F5320746F2072756C65207468656D20616C6C2C204F6E65204F5320746 <br> F2066696E64207468656D2CDA4F6E65204F5320746F206272696E67207468656D20 <br> 616C6C20616E6420696E20746865206461726B6E6573732062696E64207468656D <br> <br> -- Nem tudom elolvasni ezeket a lángoló betűket -- rebegtem remegő hangon.<br> -- Te nem -- bólintott a barátom --, de én igen. A szöveg hexadecimális kódban van írva, régies írással, de Microsoft nyelven, amit most nem akarok használni. De a Közös Nyelven nagyjából ennyit jelent:<br> <br> <i>Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,<br> Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.</i><br> <br> E sorok csak részei egy versnek, amelyet már régóta ismer a Rendszergazda-tudomány:<br> <br> <i>Három Rendszert használjanak multik irodái,<br> Hét teremjen Szilícium Völgyének mélyében,<br> Kilencet a halandó dotkom cégek gépén csillantson a fény,<br> Egyet kínáljon a Sötét Gates, programozónyájat terelő,<br> Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején<br> Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,<br> Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.<br> Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején</i><br> <br> Elhallgatott, majd lassan, mély hangon folytatta:<br> <br> -- Ez itt a Nagy CD, az Egyetlen, a Windows eredeti forráskódját tartalmazó. A gazdája elveszítette, miáltal jócskán meggyengült a piaci befolyása. Rettenetesen vágyik rá -- de nem szabad visszakapnia.<br> <br> Némán, mozdulatlanul ültem. Mintha a félelem roppant árnya nyújtotta volna felém hatalmas, licencszerződést lobogtató kezét.<br> <br> -- Ez a CD! -- dadogtam. -- De hát hogy a csudába került hozzám?<br> <br> * * * <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30673 Írta: Anonymous
Írtam én is egy paródiát... ha érdekel valakit... belegyúrtam az összes idétlen (majd' mind) japán gyilkolós rajzfilmből a hülyeségeket, és ha teccik, akkor talán folytatom...<br> Középfölde veszélyben van! A gonosz Sötétség Birodalma kész teljes sötétbe borítani a világot. A hatalom azé, aki összegyűjti a 7 sárkánygömböt. Ebből már 6ot megszerzett a nagggyongonosz Szauron, a Sötétség Birodalmának királynője. A hetedik a véletlen folytán egy teljesen átlagos kis hobbithoz, Frodóhoz került, aki átérezvén a helyzet súlyosságát elindult, hogy megsemmisítse a 7. sárkánygömböt, ami az idők folyamán eldeformálódott, és már inkább egy gyűrűre hasonlított. Útközben csatlakozott hozzá három teletabi barátja - Samu, Pippin és Trufa -, Boromir, a karatemester, Gandalf, a pokémon mester, Aragorn, aki ebben a paródiában is király, és nem titkolja. Sőt... Velük tarott még Gimli, aki valaha maga is teletabi volt, de az idők múltával kiöregedett a szerepből, és Legolas, aki digiválasztott volt. De a sors közbeszólt, és hőseink máris egy Nagy És Sötét Erdőbe keveredtek...<br> P: Sötét van...<br> T: Nem látok semmitse...<br> A: Naná, ez a Nagy És Sötét Erdő!<br> F: Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen a könyvben...<br> A: Nem is volt...<br> Ekkor megjelenik egy rózsaszín hosszú hajú ember.<br> Ember: Híííííjjjá! Lekaratézok mindenkíííít!<br> B: Háháá, akkor most megmutatom, milyen menőn karatézok! Hujjááá! (Boromir végigszaltózik a társaság fején, egyenesen a rózsaszín hajú emberke felé, aztán felrepül 6 méter magasra, és onnan triplacsavarral leugrik a földre)<br> E: Csak erre vagy képes? Na ezt figyeld! (Az ember körbeszaltózza a társaságot, felugrik 12 méterre, és onnan dupla-tripla csavarral és duplaszaltóval érkezik a földre)<br> S: Tyű, tornászbemutató! De vagány...<br> E: Hijjjáá!<br> B: Hujjááá!!!<br> E: Juuuuuhéééjjááááááhh! <br> B: Héj, nem ér színes fénysugarakat lövöldözni!! Ez csaláás!<br> Valaki: Színes fénysugarak??? Ahhoz mi nagyon értünk!! Támadás csajooook!!!<br> F: Kik vagytok?<br> VK2: Ha nem kérdezed, akkor is emondtuk volna!<br> VK3: Jaja, valamivel ki kell tölteni a 20 perces műsoridőnket!<br> VK2: Te hülye, ez most nem sorozat!<br> VK3: Ja, tényleg...<br> A: Khöm, khöm, hölgyeim, a nevüket szabad volna?<br> VK3: Aragorn!!! Te itt?<br> A: Valahogy úgy... ismerjük mi egymást?<br> VK3: IGEEEN!!! Én vagyok az, Arw... (VK1 befogja a száját)<br> VK1: Hülye, még elárulod kiléted!!<br> VK2: Deee... a bemutatkozás! Ez fontos!!!<br> E: Mutatkozzatok már be!! Tudni akarom, kiket akarok lekaratézni!!! Jáááá!!<br> VK1: Na jó, ne szarakodjunk tovább! Csöndet kérek, magnó be, fények fel ééééés: Én vagyok a brutális, mégis érzékeny gyilkológéééép... Sailor Éowyn! Öhm... Rohan nevében megbüntetlek!!<br> VK2: Én vagyok a nagyonszőke kékszemű harcosláááány... Sailor Galadriel!! Lórien nevében megbüntetlek!!<br> VK3: Szép vagyok!! Öhh... izé... én vagyok a szépek szépjeeee... Sailor Arwen!! Öhh... Völgyzugoly nevében megbüntetlek!<br> E: TÁMADÁÁÁS!!!<br> SÉ: Na neeem!!! Nyálas szivecskék cselekedjeteeeek!!!<br> E: Ááááá! Veszélyes lányok rövid szoknyában!! Menekülééés!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30672 Írta: Anonymous
Én is találtam egy dalt:<br> Fekete lovasok Szauronhoz/a gyűrűikhez<br> I'm a slave for you<br> I cannot hold, <br> I cannot control it<br> <br> I'm a slave for you<br> I won't deny it,<br> I'm not trying to hide it<br> (Britni Baba)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #30670 Írta: Anonymous
Te vagy a legjobb!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.652 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére