fbpx
 
 

Tolkien Tábor jelentkezési lap - 2016

Kedves Jelentkező!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a tábor kapacitása betelt! A jelentkezési lap kitöltésével várólistára kerülhetsz. Ha lemondás történik, azonnal jelentkezünk a várólista első helyén állóknál :)
A tábordíj fizetését természetesen csak akkor kell megkezdened, amikor bejutottál :)


Kedves Jelentkező!Jelen űrlap kitöltésével jelentkezel a Magyar Tolkien Társaság 2016. évi nyári táborába. Kérjük, hogy az űrlapot átgondoltan, az instrukciókat elolvasva töltsd ki! Ha bármilyen kérdésed, problémád akad, keresd a szervezőket a tabor@tolkien.hu email címen.
Ha még nem múltál el 18 éves, akkor a táborban való részvételedhez szükségünk van egy szülői nyilatkozatra. A nyilatkozatot innen töltheted le: >>>
Kérjük a kitöltött, aláírt és beszkennelt vagy befényképezett nyilatkozatot küldd el a tabor@tolkien.hu email címre ÉS az eredetit hozd el magaddal a táborba!
A speciális étrend választása plusz díjjal jár!
A PRÉMIUM SZOBÁK BETELTEK! Csak családosok jelöljék!

Ha családként, gyerekekkel érkeztek, és ezért kértetek prémium szobát, akkor jelezzétek az "Egyéb megjegyzés, észrevétel" rubrikában! A családosok elsőbbséget élveznek a kis létszámú prémium szobákban.
Idén is lesz lehetőség a különböző mozgásos és alkotó tevékenységekben való elmélyülésre. Az egyes műhelyek részletes leírását itt találod: >>>>

Most két módon vehetsz részt a műhelyek munkájában: vagy 6 napon keresztül, maximális elmélyültséggel végzel egy kiválasztott tevékenységet, vagy más-más tevékenységet választasz az első 3 napra és a második 3 napra. A jelentkezési lapon egyrészt azt kell megjelölnöd, hogy a különböző műhelytevékenységek mennyire érdekelnek, mennyire szeretnél vagy nem szeretnél részt venni az egyes műhelyek munkájában. A téged érdeklő műhelyek esetében pedig meg kell adnod, hogy mely időszakokban szeretnél rajtuk részt venni. Nem tudjuk garantálni, hogy az általad legmagasabb prioritásként megjelölt műhelybe fogsz kerülni, de törekszünk erre. A műhelybeosztást egyaránt befolyásolja a kiválasztott időtartam, a megjelölt preferencia és a jelentkezési sorrend. (A jelentkezések kiértékelése során az egyes műhelyeket első körben azokból töltjük fel, akik a teljes, 6 napos ciklusra jelezték részvételi igényüket, és ezen belül mérlegelünk először a megadott prioritások, illetve aztán a jelentkezési sorrend alapján - vagyis a kiválasztásnál előnyt élveznek a teljes időszakra vonatkozó jelölések.) Érdemes minél több műhelyt is (egyesnél magasabb prioritással) részvételre jelölni, mert akit a saját prioritásai alapján nem tudunk egyik rendbe sem besorolni (mert a korábbi, legalább olyan prioritással jelentkező résztvevők már teljesen betöltötték a kiválasztott rendeket), azokat a maradék műhelyek között kell szétosztanunk, akkor is, ha azok nem szerepeltek a prioritási listán.

FIGYELEM!
A műhelyválasztásnál ne feledjétek, hogy csak azoknak lesz lehetősége mestervizsgát tenni, akik a 6 napos műhelyrészvételt választják!
Egyes műhelyeknél kiegészítő díjat kell fizetni - ezeket a leírásnál jeleztük.
(Műhelyvezetők: Kiss Koppány & Kiss Luca) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Kaszás Péter/Brandír & Szőr Sebestyén/Sebi) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Sárdi Krisztina/Nati & Lencse Anna) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Kovács Eszter/Esztur & Salamon Attila Mátyás/Matyi) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Rákos-Zichy Johanna/Hanna & Petrás Dóra /Dreena) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Becze Ádám & Kiss Gergely/Gery) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Tóth Gergely/Alyr & Prikoszovich Mihály/Prikó Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Dalnoki Fanni/Momo & Goreczky Zsolt) Részletes információk >>>
(Műhelyvezetők: Fraknói Tibor/Tibkin & Pataky Péter/Sirgon) Részletes információk >>>
Néhány kérdés, hogy jobban megismerhessünk téged! :)
A 2016. évi Tolkien tábor házirendjét itt olvashatod: >>>
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező hozzájárul, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére személyes adatait tárolja.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a fent meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el: >>> 

plakat mini 02

SSL Security
Comodo SSL Certificate

 • Kapcsolattartás a táborszervezőkkel
  Kapcsolattartás a táborszervezőkkel

  Általános tábori kérdések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

  Pénzügyi, logisztikai kérdések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

  Facebook oldal: >>>>>>>

  Számlaszám: 11709002-20646116-00000000

  Bővebben...
Tolkien.hu lablec_12.png
Vissza a lap tetejére