fbpx
 
 

MTT regisztrált önkéntes jelentkezés

A különböző rendezvényeink, projektjeink és kiadványaink munkálataihoz folyamatosan keresünk szervezőket, közreműködőket, segítőket, akik önkéntes munkával, ellenszolgáltatás nélkül vállalják az egyes feladatokat.

A következő adatok megadásával jelentkezhetsz a Társaságunk szervezési munkálataiban való közreműködésre. A jelentkezés nem jelent semmilyen kötelezettségvállalást, ezzel csak azt jelzed, hogy tájékoztathatunk az aktuális szervezési feladatokról, értesíthetünk, ha az itt megadott paramétereknek megfelelő szervezési tevékenységre szükség van egy-egy konkrét szervezőmunkában, illetve egyedi felkéréseket küldhetnek az egyes szervezői csoportok vezetői. A megadott adatokhoz az MTT vezetőségének tagjai és aktív szervezői férhetnek hozzá, és használhatják fel a szervezői csapatok összeállításához, felhívások, felkérések küldéséhez.

Figyelem! Önkéntes munkára csak 16 éven felüliek jelentkezhetnek!

Van már Tolkien.hu azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Nincs még Tolkien.hu azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználói adatok

Alapadatok

Szervezőmunka preferenciái

A fenti adatok megadásával hozzájárulsz, hogy az önkéntes munkákra vonatkozó preferenciákhoz, valamint tájékoztató levelek, felhívások, felkérések és a bennük található linkek megnyitásához kapcsolódó személyes adataidat a Magyar Tolkien Társaság a szervezési lehetőségekről számodra nyújtott tájékoztatás, illetve szervezőmunkákra vonatkozó neked szóló felkérések küldése céljából kezelje és tárolja.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a Társaság tagságához kapcsolódó, illetve az önkéntes munkára vonatkozó jelentkezések és hivatalos nyilvántartások vezetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod az adatkezeles@tolkien.hu címre küldött levélben. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A tagsággal illetve az önkéntes munkával kapcsolatos általunk kezelt adataidat a későbbiekben is megtekintheted és módosíthatod az "MTT tagság és önkéntesség" menüpontban. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére