Humor
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> <br> 23. nap<br> Elrondhoz mentünk tanácskozni.<br> Tudtam, hogy rámsózzák a Gyűrűt.<br> Mindenki engem nézett a tanácsban.<br> Főleg a tündék. Nem tudom, miért.<br> <br> 25. nap<br> Felmentünk a havas hágóra.<br> Legurultam és elejtettem a Gyűrűt.<br> Aragorn felsegített, de mintha túl sokáig tartott volna a karjaiban.<br> Boromir látszólag a Gyűrűt nézegette, de közben engem lesett.<br> Ez nyugtalanít.<br> <br> 26. nap<br> Hiába kértem Gandalfot, hogy lavinaveszélyes hegyek között ne kurjongasson.<br> Egy köhintés elég lett volna annak az öt tonna hótömegnek, ami ránk omlott.<br> Szerencsére a többiek kimentettek a hó alól.<br> Mindegyik engem igyekezett erősen megmarkolni.<br> Legolas selymes pillantásokat vet rám.<br> Aggódom.<br> <br> 30. nap<br> Móriában vagyunk. <br> Félek, hogy valamelyik társam a sötétben mögém kerül.<br> Jó hogy itt van velem Samu. Olyan jókötésű srác.<br> Irigylem Csűrös Rozit.<br> <br> 32. nap<br> A Krónikák Termében megrohantk bennünket az ellenség.<br> A társaim az orkokat lekaszabolták, de egy nagy troll engem kergetett körbe a teremben.<br> Nem tetszett a nézése... Mit akarnak ezek tőlem?<br> <br> Ugyanaznap, délután:<br> A páncéling megóvott a troll döfésétől.<br> Társaim megcsodálták a finom mithrilt, de mintha túl sokáig tapogatták volna.<br> Gimli tekintetében mohó vágyat látok... Vagy csak képzelődöm?<br> <br> 33. nap<br> Balrog a Hídon. Gandalf lezuhant. Gáz.<br> Kedveltem az öreget, bár sokszor ok nélkül megölelt.<br> Tudtam, hogy Boromir kihasználja a pillanatot, és hátulról átölel.<br> Hiába ordítottam, hogy oooo!, nem engedett el. Erőszakos pasi.<br> <br> 40. nap<br> Lothlórienbe értünk.<br> Tudtam egy kicsit pihenni, de éjjel felébredtem.<br> Galadriel mezítláb lement a forráshoz. Néztem és ismeretlen vágyat éreztem.<br> Samut valahogy nem találom már olyan vonzónak. A lábai is rondák.<br> Összekavaradott bennem a világ...<br> Félek...<br> <br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Gennyesre rohogtem magam rajtuk!!! )))))))))
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> Első Kor vége:<br> A Főnököt marhára elverték a valák.<br> Kilakoltattak bennünket. <br> Lelépek keletre a hegyekbe.<br> <br> 1200 évvel később:<br> Itt csövezek a Ködhegységben.<br> Szar hely. <br> A törpök mithrilt bányásznak a fejem felett.<br> Hihetetlen nehéz naplót írni, mert folytan elég a kezemben.<br> <br> Harmadkor, mittudmén mikor:<br> Ezek a barom törpök rám omlasztották a födémet.<br> Elég volt. Felmegyek.<br> <br> Ugyanabban az évszázadban, este:<br> Megettem valami Durin nevű szakállast, meg a fiát.<br> Most persze nyavalyognak.<br> Lesz itt rend!<br> <br> Párszáz évvel később:<br> A törpök elhúztak, de orkok jöttek helyettük.<br> Ezek legalább nem bányásznak.<br> Enyém az alagsor. <br> Sokat hörgök és dobogok, a tekintélyem fenntartása céljából.<br> <br> Másnap:<br> A Főnök valamelyik spannja üzent Mordorból, hogy új klubot szervez.<br> Lehet, hogy tud nekem valami melót.<br> Végre történik valami.<br> <br> Kedd:<br> Valami turisták jöttek a bányába.<br> Az egyik lelökött egy kiállítási tárgyat a szemétledobóba.<br> Szólok a Kőagyúnak, hogy nevelje már meg őket, ne kelljen felmennem.<br> <br> Szerda:<br> Kinyírták Kőagyút. Gáz.<br> Az orkok szart se érnek.<br> Megint nekem kell mindent intézni.<br> Megyek felfele.<br> <br> Ugyanaznap, később:<br> Ezek a hülye orkok egész nap dobolnak.<br> Így nehéz lesz meglepni azokat ott fent.<br> Bárcsak kinyújthatnám egyszer a szárnyamat!<br> <br> Másnap:<br> Lepukkant egy hely ez a Mória. <br> Egyet mordulok, ledől a fél folyosó.<br> A turisták között van egy csibész Valinorból.<br> Most Gandalf álnevet használ. Ismerem, nagy spiller. <br> Félek, hogy megszívat.<br> <br> Péntek:<br> Utolértem őket.<br> Ásítottam párat, erre ész nékül menekülnek.<br> Ha lenne hely a szárnyamnak, utánuk repülnék.<br> Ehelyett most billeghetek ezen a hülye hídon.<br> Ilyet is csak részeg törpök építenek.<br> <br> Ugyanaznap, később:<br> Az öreg kókler kemény gyerek.<br> Ráadásul megrongálta a Hidat, ami leszakadt alattam.<br> Gáz. Tudtam, hogy beszopat.<br> <br> Fél perccel később:<br> Odavágtam egyet a korbáccsal, ez meglepte a vén majmot.<br> Esek lefelé, de jön ő is.<br> Ha leértünk, folytatom.<br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
<br> Arathorn fia Aragorn Titkos Naplójából<br> <br> 1. NAP<br> Leöltem 4 Gyűrűlidércet. Remek.<br> Talákoztam a hobbitokkal. Gyalogoltam 40 mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 4. NAP<br> A hegyen rekedtem a hobbitokkal együtt. Boromir az agyamra megy.<br> Nem vagyok még király.<br> <br> 6. NAP<br> Egyetlen orkot se öltem. Ez égő.<br> Borostás vagyok és durván férfias. Yess!<br> Gimlinek továbbra is legszívesebben páros lábbal ugranék a képébe. Fékesem magam.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 10. NAP<br> Nemigen volt mit írnom, sajna. Mória bányái töksötétek. Nagy balrog.<br> Ma se lettem király.<br> <br> 11. NAP<br> 7 orkot öltem. Remek, remek. Külsőm ápolatlan.<br> Legolas biztosan sokkal vonzóbb.<br> Vajon akkor is kedvelne, ha király lennék?<br> <br> 28. NAP<br> Kezdem Frodót zavarbaejtően vonzónak találni. Az az érzésem, hogy ha közelednék hozzá, Samu megölne. Ja, és a szőrös lábak elég kiábrándítóak.<br> Még nem vagyok király.<br> <br> 30. NAP<br> Lothlórienben: Galadriel a vesémbe lát. Szemtelen ringyó.<br> Jót dumáltunk Boromirral. Nem is rossz fej.<br> Ma letusoltam. Huh!<br> De még mindig nem vagyok király.<br> <br> 32. NAP<br> Leölt ork: egy darab se. Jó borostás vagyok.Legolas arról beszélt nekem, hogy árny és félelem költözött a szívébe.<br> Szerintem Lego buzi.<br> Továbbra sem vagyok király.<br> <br> 33. NAP<br> Többezer orkot csaptam le. Szuper.<br> Boromirt levágták az orkok. Ez gáz. Bár bátran halt meg a karjaimban, most már biztos vagyok benne, hogy kétségtelenül buzi volt.<br> Gimli felől nem vagyok meggyőződve.<br> Nyugodj békében, Boromir.<br> Nem vagyok király, de úgy látszott, Boromir azt hitte, hogy az vagyok. Ez is valami.<br> <br> 34. NAP<br> Frodó lelépett Mordor felé. Azt mondta, egyedül megy, de Samut mégis magával vitte. Vajon miért..?<br> <br> Atyaisten, rajtam kívül mindenki buzeráns ebben a filmben?<br> Már magamban sem vagyok biztos.<br> És még mindig nem vagyok király, a fene enné meg.<br>
<br> <br> <br> <br> <br> <br>
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató