700x350

A kép Mihályi Anita műve. További munkái elérhetőek itt: https://www.facebook.com/pageTHUBAKABRA/

A Long-expected Party (röviden LEP), azaz Rég Várt Ünnepély eredetileg Bilbó 111. születésnapi mulatságának az elnevezése. Mi J.R.R.Tolkien születésnapját ünnepeljük ezen a néven, a Magyar Tolkien Társaság történetében immár tizenhatodik alkalommal.

Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, 1035. Budapest, Raktár utca 1. Google maps >>>>>>

Kapunyitás: 2018. 01. 06. szombat 9:30

Facebook esemény >>>>>>>>

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki kíváncsi Tolkien világának sötétebb oldalára. Ha szívesen hallgatnál olyan előadásokat, mint „Az orkok hétköznapjai” vagy "Melkor szolgái - a sötét oldal útjai es titkai", és hasonló izgalmas témákat, akkor köztünk a helyed. Ha gonosz kacaj versenyen vennél részt, nálunk erre is lehetőséged lesz. A tünde hajfonatokat idén ork rasztára cseréljük, tünde arcfestés helyett az arcotokra pingáljuk a fehér kezet. A büfében a trollok által készített finomságokkal csillapíthatod éhségedet, és le is öblítheted torkodat az orkok italával. Ha időben rendeltél a webshopunkban, az árukat átveheted az aulában, és a helyszínen is vásárolhatsz pólókat, pulóvereket, vászonszatyrokat a készlet erejéig. Érdemes lesz nézelődni  kézműves áruk között is, egy-egy szép ékszer, könyvjelző vagy kitűző tökéletes vásárfia. Ha kellően elfáradtál a sok élménytől, a társasjátékok teraszán megpihenhetsz.

Gyerekprogramokkal is készülünk, a kisebbeket is várjuk a nagy napra. 

A nap végén a Társaság hagyományai szerint együtt koccintunk a Professzor tiszteletére.

Gyertek, ünnepeljetek velünk 2018. január 6-án az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban!

Részletes program

A részletes program itt érhető el >>>>>>>>

Jegyárak

Felnőtt: 1200 HUF

Gyerek (A rendezvény napjáig nem töltötte be 14. életévét): 600 HUF

Ingyenes a belépés 7 év alatti gyerekek, az AKG dolgozó és tanulói, az MTT tagok, szervezők és helyszíni segítők számára.

Fizetés

-bankkártyás fizetés

- átutalás a regisztrációs űrlap kitöltése után

- készpénzzel a helyszínen

Regisztráció

Mindenkit kérünk, ha teheti, regisztráljon az eseményre! A visszaigazoló e-mailt a bejáratnál kell majd megmutatni. Kinyomtatni, nem szükséges, elég telefonon elhozni. A bejáratnál karszalagot adunk, ez jogosít belépésre. Az épületbe többször is be lehet jönni a karszalaggal.  

A rendezvényen a nagyteremben (Árnyak Barlangja) és egy kisebb teremben (Banyapók Odúja) is lesznek előadások. A kistermi előadásokra korlátozott a létszám, ezekre helyfoglalás szükséges. A kistermi előadások megteltek!

Regisztrációs lap és fizetés >>>>>>>>   Regisztrálni január 2. éjfélig lehet, utána már csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni. Az átutalásos fizetési módot választók legkésőbb január 3-án, banki munkaidőn belül indítsák el az átutalást! Ha későn történik meg az utalás indítása, nem garantált, hogy időben megérkezik a pénz, ezért visszaigazolást fogunk kérni a tranzakcióról. 

Jelentkezési, részvételi és lemondási feltételek >>>>>>>>

Helyszín

A helyszínen ingyenes ruhatár fog üzemelni. Tapasztalataink szerint az előadások kezdete előtt és befejeződése után többen szeretnék be- és kivenni a kabátjukat, ilyenkor megnövekedhet a várakozási idő, ezért türelmet kérünk mindenkitől.

A rendezvényen fotósaink járják majd a keresztül-kasul az épületet, és a nap folyamán többszáz fotót készítenek. Ezeket a későbbiekben felhasználhatjuk az MTT más eseményeinek reklámozása során. A Tolkien Napon való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy esetlegesen szerepelhetsz ezeken a képeken.

Középfölde Vásár

Még nincs késő beszerezni a karácsonyi ajándékokat webáruházunkból! Pólók, pulcsik, vászonszatyrok, könyvek és egyéb apróságok keresik új gazdájukat. Kattints a képre, és kezdődhet a válogatás! 

kozepfolde vasar csakszoveg

Kérdés esetén írjatok a lep2018@tolkien.hu címre! 

onkentes felirat 01

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére