BESZÉLGETŐS topic
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Lustaság fél egészség...
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Adjátok meg Istennek, ami az Istené, és az olvasótoknak, ami az olvasótoké!
- Khullu
- Látogató
- Rabyn
- Nem elérhető
Hiszen, ahhoz dolgozni kell, nem elég a saját magunk által készített dolgok eladása.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Khullu
- Látogató
- Rabyn
- Nem elérhető
Christianiat ha jól tudom most fogják megszüntetni.
Illetve van egy film, port.hu/szocsovek_mouth_to_mouth ... topic_id=2
ami hasonló témát dolgoz fel.
Én is elmennék látogatni egy ilyen helyre, de élni benne nem tudnék azt hiszem.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Grondir
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Khullu
- Látogató
- Felagund
- Nem elérhető
- Khullu
- Látogató
- Felagund
- Nem elérhető
Amúgy meg sót kb a legegyszerűbb dolog szerezni...
Amúgy meg: miért nem próbáljátok ki "kicsiben"? Nem kell hozzá más, mint egy tanya kint a pusztában (ilyet párszázezerért leht már kapni, és akkor sokat mondtam), meg néhány elszánt illető
- Khullu
- Látogató
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nagyon kemény vállalkozás, amiről beszélsz. Ha valamilyen csoda folytán képesek is lennétek pár éven keresztül ellátni magatokat minden szükséges nyersanyaggal és eszközzel, akkor is a legmarkénsabban érzékelhető fejlemény az lenne, hogy nem lenne egy szabad percetek sem, mert annyira keményen kellene dolgoznotok a szimpla életben maradásért. Hogyha ezt vállalnátok, akkor lehet, hogy egy idő után eljutnátok arra a tudati szintre, mint a bajor parasztasszony akit Dr. Csíkszentmihályi Mihály ír le a "Flow – Az áramlat: A tökéletes élmény pszichológiája" című könyvében.
(Ezek szerint a minden nap 16 órát dolgozó néni úgy boldog, hogy minden mozdulatára odafigyel és teljesen átadja magát minden egyes munkafolyamatnak amit végez: tudja, hogy miként kell elvégeznie és tökéletesen el is végzi. Ez nem is olyan kevés, sőt. Talán a legtöbb, amit a kétkezi munkától várni lehet. De hogy nem sok időtök lesz majd tündeköpenyt varrni meg balladákat költeni, az holtbiztos.)
Meg az is nehézségeket jelenthet, hogy sok hagyományos szakértelem manapság kiveszőben van. A vesszőfonás még pl egészen jól megy, meg nagy nehezen kovácsot is talni még, de hogy kétkezi eszközökkel hogyan bányásznátok ércet, vagy honnan szednétek a legbiztosabb vályogházak elkészítésekhez szükséges tudást, arra kiváncsi lennék. A probléma ugyanis az, hogy a "régiségben" - ahogy egyes ismerőseim mondják - a hagyományos parasztember egyszerre nagyon sok mesterséget ismert.
Én a helyetekben biztosan úgy kezdeném, hogy a csoport egyes tagjait különféle mesterségek megtanulására kérném fel, hogy majd aztán az együttélés során majd minenki megtanítaná a többieket a saját mesterségére. De biztos, hogy rendkívül sok előkészítő munka kell egy ilyen projekt elindításához.
Megkérdezhetem, hogy mi volna a célotok ezzel a kezdeményezéssel?
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- Khullu
- Látogató
- Attila
- Nem elérhető
Felhívás éneklésre! Felhívás zenélésre! Felhívás trallallára!
Elérkezett az idő, hogy megrendezzük az MTT Kórus újkori első kóruspróbáját.
Nyílt titokként a pár héten belül levő KÖMF-KÖMT-KÖNT-re - ahogy tetszik - készülnénk, énekelnénk, és jól éreznénk magunkat. Aki érez magában egy kis ambíciót is arra, hogy megmutassa képességeit azt várom sok-sok szeretettel.
A próba 2010. október 23-án 15 órakor Rabynéknál lesz.
Minél többen jöttök el, annál szebben fogunk énekelni!
Kiegészítés (Rabyntól)
Hozzám úgy lehet eljutni, hogy:
7-es busszal a HEREND utcáig és ott az első rusnya 10emeletes KÁDÁR E. a kapucsengő.
Vagy 18, 47, 41-es villamossal a Fonyód utcáig ott nem a profi hanem a másik oldalra át és egyenesen befelé az utcán majd ha végigértetek akkor jobbra, és az utolsó 10 emeletes.
A cím: 1116 Budapest Sáfrány utca 40.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Gandalf
- Nem elérhető
MAGYAR NYELVŰ KÖMT 2010. JELENTKEZÉSI LAP HONFITÁRSAINKNAK:
tolkien.clusterone.hu/komt2010/hu
TÖLTSÉTEK KI, TERJESSZÉTEK, REKLÁMOZZÁTOK!
- Gandalf
- Nem elérhető
Panni írta: Sziasztok!
A facebook-on kaptam pár órája a következő üzenetet:
Tárgy: Keresem Csaba Rékát (Eglar)
[...]
Nem tudom, hogy ez mennyire komoly, de tekintettel arra, hogy évek óta nem voltam MTT-s programon, fogalmam sincs, hogy kik vannak még aktívan a társaságba, de hátha ti tudtok valamit.
Már előkerült, és az édesanya is tud róla.
Ellenben kérném a segítségeteket egy szakdolgozat elkészítéséhez, melynek témája a multitasking:
multitasking.fw.hu/
- Panni
- Nem elérhető
A facebook-on kaptam pár órája a következő üzenetet:
Tárgy: Keresem Csaba Rékát (Eglar)
Szia Anna, ha tudsz valamit Rékáról kérlek segíts nekem! Azt tudom, hogy pénteken Debrecenbe ment a kardját csináltatni. A kollégiumban napok óta nem látták. Telefonon nem elérhető, a telefon lemerülhetett, mert nem kapcsolható. Nagyon aggódom érte. Sajnos nem ismerek senkit a vívócsapatból, ahova jár. Ha tudsz róla valamit, vagy ismersz valakit abból a társaságból kérlek írj, a beata.gadanyi@chello.hu címre, vagy hívj a 06 30 474 5085 telefonon. nagyon köszönöm! Réka édesanyja
Nem tudom, hogy ez mennyire komoly, de tekintettel arra, hogy évek óta nem voltam MTT-s programon, fogalmam sincs, hogy kik vannak még aktívan a társaságba, de hátha ti tudtok valamit.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Náda
- Nem elérhető
Várom jelentkezését mindenkinek, aki szeretne szerepelni a Színpadi Esten!
Legyen akár egyéni vagy csapatprodukció,vicces vagy tudományos, ha szeretnéd/szeretnétek megmutatni hogy mit tudsz/tudtok, akkor várom leveleiteket ide privibe,vagy a muuzzli'kukac'citromail'pont'hu e-mail címre!
Kérlek írjátok bele, hogy kik szerepelnek a produkcióban(persze ha többen álltok össze)és hogy mit adtok elő(tánc, zene, vers,darab...stb.).
Határidő:dec.5 24:00-ig
Meghallgatás:dec.19. vasárnap,dec.29. szerda
Színvonalas produkciókat várunk!
(Ha nincs sok időd/időtök a produkcióra,de szeretnél/szeretnétek szerepelni,akkor érdemesebb tábori illetve KÖMT-ös produkciókat feljavítani és előadni.)
Ezen kívül segítőket keresek, akik majd a helyszínen lesznek segítségemre!
"Elő a képzelettel, s a jókedvű emberekkel!"
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Namarie
- Nem elérhető
Thorongil Hunadán írta:
Namarie írta: Kedveseim, olyan lélekemelő rájönni, hogy megint mekkora hülye voltam,... ))
Ugyanis?
Valamit kerestem, bebarangoltam a fél internetet, és mikor megtaláltam, rádöbbentem, hogy innen, a fórumról két kattintással el tudtam volna oda jutni, ahova akarok. Sebaj, majd ha ledoktorálok, akkor ez elsőre eszembe jut. ja, meg ha még legalább 2 diplomát szerzek. ))
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Grondir
- Nem elérhető
Namarie írta: Kedveseim, olyan lélekemelő rájönni, hogy megint mekkora hülye voltam,... ))
Ugyanis?
Lacho calad! Drego morn!
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw