Képzőművészet

Több
19 éve 10 hónapja #236071 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Képzőművészet

"Similis simili gaudet"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236042 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Minden képkészítőnek:
A tel. számom 06/30 520 6447.
Ha amikor ide akarjátok adni a képet, nem találtok, csörögjetek. Vagy ha bármi van. :wink:
Igazából jó lenne ha én is tudnám a Ti számotokat! :idea: (privi vagy sms, de inkább utóbbi)
Kincső

u.i.: Nossém, küldtem privit...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #236029 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én is 3-án reggel tudom vinni.

Több
19 éve 10 hónapja #235989 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv!
Újabb két pipi: (bocs, hogy ezzel zargatom minden jobb sorsra érdemes embertársamat... :oops: )
photobucket.com/albums/v338/Sili ... t=daru.jpg Darumadár. Jó messziről és jó sötétben kell nézni, sűrűn pislogva...
photobucket.com/albums/v338/Sili ... gyvago.jpg Meggyvágó Gillothnak :D

Nimrocco: a pasztellkrétának az a lényege, hogy krétaporos lesz tőle a kezed, a karod, az arcod, a fejed teteje, a ruhád, az asztal, kicsit a papír is. De különben nagyon szépen lehet vele alkotni, ha valaki tud (én nem :oops: ) (Ha erre voltál kíváncsi :oops: ;) :D )

Több
19 éve 10 hónapja #235879 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Brisa írta: Nimrocco, nagyon szép a kép, bár portrét vártunk. :D (Remélem Kincsőnek így is jó lesz.) Mekkora a kép? Jan. 2-án reggel el tudod vinni a MűvHázba?

A többiek hogy állnak?

Én kész vagyok Meliannal, de elég rémes lett. :? Megpróbálok ma még képet tenni be róla, 2-án viszem

Több
19 éve 10 hónapja #235864 Írta: Nimrocco mirimafea

Elvina írta: Siasztok!

Íme jelenet kedvenc musicalemből, az Operaház Fantomjából!! :-)

img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...dCHRISTINEinLair.jpg

(fotó alapján, pasztellel készült)

Ehmm...rohadt jó :D
A pasztel az milyen?

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #235857 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Siasztok!

Íme jelenet kedvenc musicalemből, az Operaház Fantomjából!! :-)

img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...dCHRISTINEinLair.jpg

(fotó alapján, pasztellel készült)

Több
19 éve 10 hónapja #235566 Írta: Elmoth
Elmoth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én harmadikán reggel viszem a LEPre, úgyhogy majd megkereslek.

Több
19 éve 10 hónapja #235535 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kaptam egy sms-t Brisától, h. jöjjek ide megmondani a címemet. :P Öhm igazából jó lenne, h. aki képet küldene az dobna egy privit és privben megadom neki. :idea: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 10 hónapja #235513 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Elmoth írta: Túrin kész van, de másodikára nem tudom odavinni.(negyedikén ábrisvizsga) Ha harmadikán vinném az nagy baj lenne?

Nem, még belefér. Reggel jössz?

Nimrocco, privi ment.

Brisa

Több
19 éve 10 hónapja #235512 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Brisa: temperával mert az volt itthon. Ha majd lesz akrill festékem (láláá egyszer..) akkor átfestem vele, meg persze le kéne lakkozni.. mert a kutyánk már festés közben is le akara nyalogatni róla a temperát..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #235491 Írta: Silima

Nimrocco mirimafea írta: Egy nagyon régi ló: photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=arabteliver.jpg

A szeme túlságosan ki lett emelve így olyan rémültnek tűnik (jóvan,tudod,h mindig belekötök a rajzaidba :P )
De ajánlok neked vmit :D Megpróbálok a te technikáddal rajzolni egy lovat és azt megkritizálhatod :D Oksa? :D

Tudom, hogy nyomi a szeme, engem az Equus c. drámára emlékeztetett egy cseppet ;) 8O
Nem szeretek kitizálni, és nem zavar, ha engem kritizálnak, sőt :D De szívesen várom a rajzodat! ;) :D

Több
19 éve 10 hónapja #235489 Írta: Nimrocco mirimafea
Egy nagyon régi ló: photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=arabteliver.jpg

A szeme túlságosan ki lett emelve így olyan rémültnek tűnik (jóvan,tudod,h mindig belekötök a rajzaidba :P )
De ajánlok neked vmit :D Megpróbálok a te technikáddal rajzolni egy lovat és azt megkritizálhatod :D Oksa? :D

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #235487 Írta: Nimrocco mirimafea
Na,akkor csinálok egy Huanos portrét.Kincső megkért rá,h Huan is rajta legyen és ezt a jelenetet említette.Sajnos csak postán tudom feladni,karcagi vagyok és nem tudok felutazni Pestre.De milyen címre küldjem?? 8O

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #235484 Írta: Elmoth
Elmoth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Túrin kész van, de másodikára nem tudom odavinni.(negyedikén ábrisvizsga) Ha harmadikán vinném az nagy baj lenne?

Több
19 éve 10 hónapja #235477 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nimrocco, nagyon szép a kép, bár portrét vártunk. :D (Remélem Kincsőnek így is jó lesz.) Mekkora a kép? Jan. 2-án reggel el tudod vinni a MűvHázba?

A többiek hogy állnak?

Rabyn, az a szekrény zseniális! Én a helyedbe még dolgoznék rajta, mert még nincs kész. Amúgy mivel csináltad?

Brisa

Több
19 éve 10 hónapja #235438 Írta: Nimrocco mirimafea
Kész van a LEPre a kép :
pg.photos.yahoo.com/ph/nimrocco/ ... pg&.src=ph

"Similis simili gaudet"

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 10 hónapja #235418 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hát Silima én abszolút laikus vagyok de nekem tetszenek a rajzaid. Őszintén. :)
A lovak különösen!!!! :bill1: :hello: :itscool:

Több
19 éve 10 hónapja #235371 Írta: Silima

Nimrocco mirimafea írta:

Silima írta: Fiona: Bocs, de :D :D :D :D :D Azért köszi. Nagyon jólesett ám! ;) Csak még soha senki nem ajánlotta... Nyilván nem véletlen... 8O :D :lol:
Akarni akarnék még most is, (és lehet, hogy még az is lesz belőle 8O, bár semmi bajom az emberiséggel...) de a szívem csücske a biológia... 8O :oops:

A biosz?...Nekem is...de a kémia is? Mert sajnos ezek egymáshoz tartoznak.
Vörös szem effektus rulz.

Hát, a kémiától kiütést kapok 8O Azon fogok elcsúszni a biológiától... már most lehet tudni. :?
Egy újabb vázlatos rajzom, tegnap éjfélkor zombikus állapotban alkottam. A nagypapám: photobucket.com/albums/v338/Sili ... gypapa.jpg
Egy nagyon régi ló: photobucket.com/albums/v338/Sili ... eliver.jpg

Esgal: néha jó a ceruzamaszálás is! Képe és szituációja (és stílusa) válogatja. Általánsban a rajztanárom néha kifejezetten biztatott minket rá... több-kevesebb sikerrel ;)

Több
19 éve 10 hónapja #235365 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Manndil írta: A maszatolós technikáról annyit, hogy igen, valóban meg kell tanulni e nélkül puhán rajzolni, de ezzel lehet leginkább elérni a megfelelő árnyalatokat és a művész ne fossza meg magát semmilyen eszköztől azért mert a rajztanára nem ért egyet vele... bár lehet hogyha ennyire híve vagyok ennek, belekéne vágnom a pasztel rajzok készítésébe :) jó, hogy tetszik egyébként :)

Nem a rajzatanárok érzéseiről van szó szvsz, hanem arról, h az adott eszköz hogy mutat igazán jól. Szvsz a cerkamaszatolás nem szerencsés, de pl. a pasztellel meg a szénnel direkt így kell rajzolni. Eszköze válogatja, meg persze az egyéni ízlés is... :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
19 éve 10 hónapja #235318 Írta: Nimrocco mirimafea

Silima írta: Fiona: Bocs, de :D :D :D :D :D Azért köszi. Nagyon jólesett ám! ;) Csak még soha senki nem ajánlotta... Nyilván nem véletlen... 8O :D :lol:
Akarni akarnék még most is, (és lehet, hogy még az is lesz belőle 8O, bár semmi bajom az emberiséggel...) de a szívem csücske a biológia... 8O :oops:

A biosz?...Nekem is...de a kémia is? Mert sajnos ezek egymáshoz tartoznak.
Vörös szem effektus rulz.

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #235314 Írta: Silima

Narmo Poice írta: Silima: az a kutyus durva lett! Mikor megláttam, egészen megijedtem :D

Köszi :D ;) Háztáji tenyésztés :D Különben nem mindig ilyen, csak a fényképezőtől rémült meg... ;) :D

Több
19 éve 10 hónapja #235287 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Silima: az a kutyus durva lett! Mikor megláttam, egészen megijedtem :D

Több
19 éve 10 hónapja #235203 Írta: Silima
Fiona: Bocs, de :D :D :D :D :D Azért köszi. Nagyon jólesett ám! ;) Csak még soha senki nem ajánlotta... Nyilván nem véletlen... 8O :D :lol:

Több
19 éve 10 hónapja #235197 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Silima: biztos, hogy nem a Képzőműveszti suliba akartál menni? :) Mert ezek a rajzok nagyon jók. De komolyan! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 10 hónapja #235185 Írta: Silima
Manndil: Köszi :oops: :D
Maszatolni én soha nem tudtam - hacsak az nem számít annak, ha szétkenem a grafitot a lapon és én is könyékig szürke leszek... 8O :P :lol: Minden rajzom ujjlenyomatos... 8O :D :oops:

Több
19 éve 10 hónapja #235170 Írta: Manndil
Manndil válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv!
Silima a lovad gyönyörű :) nagyon rég nem rajzoltam hasonló kaliberű rajzot, de ez tényleg csodálatos :) ))

A maszatolós technikáról annyit, hogy igen, valóban meg kell tanulni e nélkül puhán rajzolni, de ezzel lehet leginkább elérni a megfelelő árnyalatokat és a művész ne fossza meg magát semmilyen eszköztől azért mert a rajztanára nem ért egyet vele... bár lehet hogyha ennyire híve vagyok ennek, belekéne vágnom a pasztel rajzok készítésébe :) jó, hogy tetszik egyébként :)

Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.

Több
19 éve 10 hónapja #235142 Írta: Silima
Újabb (illetve már régi, csak nemrég digitalizált) pár rajzom:
Egy ló, sztem elég pónis:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... t=poni.jpg
Egy kabasólyom:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... solyom.jpg
Egy kékbegy:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ekbegy.jpg
Remélem, megnyitja... :oops:
Madárértők, kritikát! ;) :D

Fotók:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... Csufi2.jpg Kutya akart lenni... :D
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ajusz2.jpg Macsek
photobucket.com/albums/v338/Sili ... zustfa.jpg Ezüst Fa
photobucket.com/albums/v338/Sili ... anyfa2.jpg Arany Fa

Több
19 éve 10 hónapja #234980 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Rabyn írta: Hátttööö ez egy kicsit érdekes tulképp nemtudom idevaló-e mert tulképp saját alkotmány meg minden, de nem valami hüdeszép. leginkább csak baromira unatkoztam

img.tar.hu/rabyn/size2/10228440.jpg
img.tar.hu/rabyn/size2/10228441.jpg
img.tar.hu/rabyn/size2/10228442.jpg
img.tar.hu/rabyn/size2/10228443.jpg
img.tar.hu/rabyn/size2/10228444.jpg

Szerintem aranyosak.. ;)

Több
19 éve 10 hónapja #234971 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Manndil írta: www.bulazs-page.atw.hu/images/kep0007.jpg

Nekem személy szerint ez tetszik a legjobban :)
Viszont a néhol használt maszatolós technikáddal az ex rajztanáromat shimán ki lehetne nyírni :lol: (ugyanis allergiás volt rá :P )

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.640 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére