Bemutatkoznak a csapatok

Közkívánatra, bemutatkoznak a csapatok vezetői!

Eregion

Királyházi Csaba

Helló, Pók vagyok, aki teljes nevén Gumipók. Civilben számítógépes játékfejlesztőként tevékenykedem, szabadidőmben pedig többek között a hálómban csücsülök és legyekre vadászok. Volt szerencsém tevékenyen jelen lenni az MTT születésénél és bár kihagytam pár évet a társaság életéből, igyekszem újra értékes tagjává válni.

Kiss Luca

Luca vagyok, 31 éves, a vendéglátásban tevékenykedek, emellett a testvéremmel közösen lakásétteremet vezetünk, rajongok a japán kultúráért, nagyon szeretek sütni-főzni, vegetáriánus vagyok, bármit elolvasok ami a kezembe kerül és betűből van, van egy macskám és nagyon örülök hogy lehetőséget kaptam csapatot vezetni!

Zódor Ildikó

Sziasztok, Navia vagyok és szoftverfejlesztőként ámokfutom át a mindennapjaimat. Ha éppen nincs semmilyen kütyü a kezemben, akkor további függőségeimnek élek, úgy mint utazás, edzés, szerepjáték vagy a barátaimmal való időtöltés.

Hadhodrond

Hidász Botond

Boti vagyok, 2010 óta MTT-zem, idén negyedszerre vezetek csapatot. Az időm nagy részét mostanában munka néven kertek szebbé varázsolásával ütöm el. Szeretek délután 2-ig aludni, céltalanul bolyongani a természetben, gyerekekkel játszani, gondtalanul nem csinálni semmit és álmodozni

Merkl Orsolya

A nevem Merkl Orsolya, MTTben pedig Nimloss. Idén végeztem el a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumot, terveim szerint az ELTE japán szakon fogok tovább tanulni. Szabadidőmben szívesen sportolok, kisebb nagyobb kihagyásokkal két éve kezdtem el rúdtáncolni, az előtt pedig röplabdáztam. Ha akad egy kis szabadidőm, szívesen rajzolok, hallgatok zenét, vagy nézek sorozatokat.

Kovács Aliz

Lindon

Fehér Viktória

Viki vagyok, MTT-s néven pedig Elbereth. Jelenleg még félig-meddig tanuló vagyok, mellette pedig főleg fordítóként dolgozom. Legalább egy kis ideig szinte mindenért tudok lelkesedni, általában a kreatív tevékenységekért jobban, de a nagyjából állandó hobbijaim közé tartozik a tánc, a könyvek, a film, a színház, a szerepjátékok és a számítógépes játékok, na meg az MTT is, bár lehet, hogy utóbbit már nem is lehetne hobbinak nevezni.

Kiss Geri

Geri vagyok, programozó, multimilliomos jazz dobos, némi törekvéssel valamiféle szinkronszínészi pálya felé, legalább hobbi szintjén. Szeretem a kockaságnak nevezett dolgok nagy részét, emellett az állatokat, némelyiket háziállatnak, némely másikat sülten, burgonyakrokettel.

Hantos Lili

Hantos Lili vagyok, tizenhét éves, a Pesterzsébeti Német Nemzetiségi Gimnáziumban tanulok. Már korábban is segítettem MTTs rendezvények lebonyolításában, és ez lesz az első táborom szervezőként - már nagyon várom.

Lond Daer

Farkas Tünde

Szerbusztok! Farkas Tünde vagyok, de leginkább a Tucsi néve hallgatok. Kilenc éve ismerkedtem meg a társasággal a levelező verseny jóvoltából, de az óta is itt ragadtam. Lelkesedésem szinte kifogyhatatlan bármilyen kreatív tevékenység iránt, ha kapok elég kávét. Hétköznapjaimban építészként tevékenykedek és szövögetem terveim a világ meghódítására. Kedvenc fagyim a vörösboros málna.

Petrás Dóra

Sziasztok! Petrás Dóra (Dreena) vagyok, 24 éves, biológus mesterszakos hallgató. A Társasággal még gimnazistaként, a levelezős verseny kapcsán ismerkedtem meg. Táborba először '12-ben mentem, és azóta is minden évben valahogy ott találom magam, mert csudajó mulatság Szeretek horgolni, meg úgy általában fonalakkal kreatívkodni; olvasni, énekelni, cicákat simogatni, lepkéket kergetni és random gazokat nézegetni a mezőn 40°C-ban (#biológus). Kedves, türelmes, életvidám lány vagyok. Kivéve amikor fáj a fejem... Kedvenc fagyim a Mozart ^^

Morandini Miklós

Üdvözletem Morandini Miklós Gergely néven vagyok anyakönyvezve. Ez még csak a második táborom lesz, de jók az előjelek. Tinédzserkorban felvett sosem-fogsz-lebeszélni-róla dependenciám a videójáték. Lehetőleg minél többel játszani, heti szinten párhuzamosan. Nagy rajongója vagyok még a (főleg improvizációs) színjátszásnak. A legfinomabb étel, pedig amit magadnak csinálsz.

Lothlórien

Csuti Szilvia

Alustriel vagyok, polgári nevemen Csuti Szilvi, gyógypedagógus hallgató. Kisebb-nagyobb megszakításokkal 7 éve az MTT tagja, ez lesz a 6. táborom. Nagyon szeretek szerepjátszani, társasozni, és emberekkel beszélgetni. Jah és van egy macskám. :)

Madar Bálint (Bálint, csak úgy)

3 éve MTT függő. Amikor épp nem a Magenta-birodalomban nyomogatom a billentyűket, akkor mindenféle kreatív tevékenységgel igyekszem elütni az időmet - szénrajzolok, bőrből rakok össze ezt-azt, estébé. Most a zöld lesz a kedvenc színem.

Deák Adri Pillangó

2011 óta vagyok itt, ez lesz a hatodik táborom, és a negyedik csapatvezetésem. Általában rengetegmindent csinálok, mostanában sokat zenélek és szerepjátékozom, szeretek filmeket nézni, olvasni, és barlangban aludni.

Númenor

Név: Angwen

Unalmas név: Ürmössy Zsuzsanna

Előfordulási hely: Budapest

Külső jellemzők: • kék szem • hosszú barna haj • sok beszéd • orkos akcentus (közismertebb nevén raccsolás)

Jellemző tevékenységek: • sok beszéd • melodikus hangok kiadása (éneklés) • történetek kitalálása, elolvasása, megnézése, leírása, eljátszása • szerepjáték

Figyelmeztetés: • nagy arányban teremnek a közelében a fárasztó szóviccek!

Név: Celebrom, Zotya stb....

Unalmas név: Doncsecz Zoltán

Külső jellemzők: fülig érő vigyor, sok beszéd, vazsias tájszólás, vidéki aura.

Jellemző tevékenység: szervezkedés, intézkedés, táborozókra ügyelés, hogy nehogy "elanyátlanodjanak". Akár pozőrködésről , akár vidám őrültségről van szó, engem biztos megtalálsz ott.

Utoljára frissítve: kedd, 26 szeptember 2017 10:34

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére