tohu header KV 02

[Az aktuális rendelési lehetőségek beállítása éppen folyamatban van, ha valamiért eljutottál erre a felületre, ne csodálkozz, ha nem látszanak a termékek, illetve, ha éppen mégis látszanak, akkor se rendelj még, kérlek. Hamarosan működni fog, térj vissza pár nap múlva! Köszönjük.]

 

Kedves Barátunk!


A Középfölde Vásár nem hagyományos értelemben vett webáruház, hanem a Magyar Tolkien Társaság aktuális programjaihoz kapcsolódó előrendelési felület.

Jelenleg Lassi Laurië legújabb, nyomtatásban hamarosan megjelenő XX/2. számára, illetve az MTT saját kiadványaira lehet itt rendelést leadni.

A nyomtatott Lassi Laurië megjelenését az új szám támogatói áron való megvásárlásával, illetve a támogatói könyvjelző megvásárlásával tudod támogatni.

A Lassi Laurië XX/2. számát tartalmazó rendeléseket csak a nyomtatás elkészülte után, várhatóan szeptember folyamán tudjuk teljesíteni!

Ha a kiadványokkal, rendelési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed van, írj a kiadvanyok[kukac]tolkien[pont]hu címre!

Ha szeretnél rendelni az itt látható termékekből, de személyes átvételkor készpénzzel fizetnél, akkor rendelni is a fenti e-mail címen tudsz.

 

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a megadott személyes adataidat, amíg az a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

 

 


Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére