tohu header KV 02

Kedves Vásárlóink!

A Középfölde Webáruházon keresztül idén kizárólag azonnali átutalással vagy bankkártyás fizetéssel van lehetőség rendelni. A megrendelt és kifizetett termékek átvétele személyesen, a Tolkien Napon (2018.01.06-án 10-18 óráig, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban) lehetséges.

- December 15-ig még a teljes választékunkból rendelhettek a Középfölde Webáruházon keresztül. Vannak olyan pólószínek, amik csak ebben az időszakban lesznek elérhetőek, és méretekből is teljes lesz még a választék. Sőt, ebben az időszakban a pólókat, pulcsikat, vászonszatyrokat 10% kedvezménnyel rendelhetitek meg. A megrendelésetek az áru ellenértékének a megérkezésekor lesz végleges (erről külön emailt küldünk), tehát ha 100%-ig biztosra akartok menni, akkor úgy utaljatok, hogy december 15-én meg is érkezzen a bankszámlánkra a pénz.

- Ezután már csak a készlet erejéig rendelhettek. Ebbe a készletbe kerülnek át a december 15-ig beérkezett, de ki nem fizetett megrendelések is. Ha a lefoglalt termék ára a rendelést követő első banki napon nem érkezik meg a bankszámlánkra, akkor a termék újra rendelhetővé válik.

- A Tolkien Napon a helyszínen már csak a webáruházas megrendelések után megmaradt, előre ki nem fizetett készlet lesz megvásárolható.

Kérjük, hogy választás előtt tanulmányozzátok át a mérettáblázatot.

Ha további kérdésed van, írj nekünk a rendeles@tolkien.hu email-címre.

 

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja. A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 


Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére