Tavaszi Találkozó 2024

TT2024

“Az út örökre megy tovább,
felhők alatt és hold alatt,
de bármily messze tért, a láb
végül hazafelé halad.

S a szem, mely lángot és csatát
látott kőtermek mélyiben,
a régi, ismert mezőkön át
füvön, fán, dombon elpihen.”

/J.R.R. Tolkien - A hobbit

A Magyar Tolkien Társaság több év kihagyás után szeretettel vár mindenkit 2024. évi első többnapos rendezvényére, a Tavaszi Találkozóra!

A rendezvény célja a téli álmot alvó barátságok és ismeretségek újraélesztése és megerősítése, a hétköznapi rohanásban való megpihenés, közös időtöltés a szabadban, szervezett programokkal és foglalkozásokkal tarkítva. Találkozzunk és merüljünk el közösen a kreativitásban és sportoljunk, táncoljunk, bulizzunk, igyunk, együnk és osszuk meg az élményeinket együtt!

Általános információk

A Tavaszi Tali időpontja: 2024. május 18. 13:00 - 2024.május 20. 12:00

Helyszín: Seregélyesi erdei iskola, Pelikán-ház, Elzamajor puszta 8111, É 47,14647° K 18,57424°

Programok

Ez a TT egy laza, kötetlen esemény lesz, ahol készülünk számotokra mindenféle programmal és műhelyekkel, rengeteg szórakozással, tábortűzzel, és egy extra kínálatú büfével.

3 órás idősávokban vehettek majd részt a különböző műhelyfoglalkozásokon (szombat délután, valamint vasárnap délelőtt és délután).

Ezen kívül a tervezett esti programok közt szerepel közös sütögetés, közös étkezés, kis csendes buli, zenével, danolászással beszélgetéssel, tánccal és még ki tudja mivel…!

Az első napon, május 18-án szombaton 13:00-tól tudjuk fogadni az érkezőket, az aznapi programok 15 óra körül kezdődnek. Hétfőn, 20-án 12 órakor ér véget a rendezvény.

>> Műhelyek bemutatása <<

Szállás és étkezés

A rendezvény és a szállás helyszíne az Pelikán-ház erdei iskola. Az épületben nyolcágyas szobák találhatók. A jelentekezéskor ágyneműhuzatot lehet kérni 600 Ft-ért, vagy magatoknak kell gondoskodni hálózsákról, ágyneműhuzatról. Igény szerint van hely sátorozásra is.

A rendezvény teljes ideje alatt egy bővebb kínálatú büfé fog működni. Ezen túlmenően a helyszíntől lehet majd igényelni reggelit a jelentkezésnél, illetve a korábbról már ismert Polczos készételekkel is készülünk, és vasárnap este közös tábortüzes-bográcsozós főzéssel is tervezünk.

A jegyárak az étkezéseket nem foglalják magukba, kivéve a vasárnap esti bográcsos vacsorát!

Természetesen elérhető lesz egy csináld magad sarok azoknak, akik a hozott ételeiket szeretnék elkészíteni (vízforraló, mikró és melegszendvicssütő). Lesz közös hűtő is, amibe saját ételt lehet pakolni.

A büfé kínálata itt olvasható:

ttkaják

Utazás

 Az erdei iskolához közvetlen tömegközlekedési járat nincs, de Dinnyésig el lehet jutni vonattal.

A vonattal érkező résztvevőknek felajánljuk, hogy a sinnyési vasútállomásra értük megyünk kocsival.

Hogy össze tudjuk szervezni a kocsis utazásokat itt elérhető a telekocsis táblázat.

Árak, jelentkezés

Ha szeretnél jönni a tavaszi találkozóra, de anyagilag nehézséget okozna a teljes díj befizetése, akkor pedig kérj szociális támogatást! A jelentkezési lapon jelezheted, ha igényt tartasz rá, csak egy rövid indoklást kérünk és az összeget/százalékot, amennyit igényelnél. Ha kértél szoctámot, nem kell addig fizetned, amíg ki nem derül, mennyi támogatást tudunk adni. A támogatást igénylőket a jelentkezés lezárulta után értesítjük az elbírálásról.

Ha pont a másik véglet vagy, szervezői/tagi kedvezményt kapsz, és te szeretnél valakinek segíteni, a jelentkezési lapon lemondhatsz a kedvezményedről!  A korábban több rendezvénynél is bevett módszer szerint felajánlanánk a lehetőséget a támogatói jegy vásárlására is.

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és a választott részvételi formának megfelelő összeg átutalásával válik véglegessé.

Részvételi díjak

 

szervező

helyszíni segítő

nem szervező

szervezeti tag

6600 Ft

8250 Ft

8800 Ft

adományozó közreműködő/támogató tag

6600 Ft

8250 Ft

8800 Ft

közreműködő tag

8250 Ft

9900 Ft

10450 Ft

támogató tag

8250 Ft

9900 Ft

10450 Ft

nem tag

8800 Ft

10450 Ft

11000 Ft

 

>>> Jelentkezem! <<<

A jelentkezés 2024. április 25-én indul.

 

A jelentkezés határideje: 2024. május 12. éjfél

További részletes információkért és kérdés esetén kérlek, látogass el az esemény Facebook eseményére (klikk ide!), vagy vedd fel a szervezőkkel a kapcsolatot az alábbi e-mail címen keresztül: tavaszitali@tolkien.hu

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére