Kreatív Klub 2021

2021 nyarán indul a Magyar Tolkien Társaság Kreatív Klubja!

Hogy ez mit is jelent? Kéthetente összegyűlünk, és valamilyen kreatív foglalkozás keretében éljük meg az alkotás örömét. Az alkalmak egymástól függetlenek, és teret kap majd a kézművesség, az írás, a képzőművészet, a zene és a tánc is, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb tevékenységeket. Ha szeretnél kreatívan kikapcsolódni, gyere, nem kell profinak lenned!

Az új évben is folytatódik a Kreatív Klub sorozata!
Első alkalommal, január 15-én egy egyszerű táska varrását próbálhatjátok ki. Ehhez az egyszerű és mégis látványos projekthez nem kell előzetes varrógépismeret, a szükséges fogásokat is lehetőség van a Klubon megtanulni.
Az alkalmon (a varrógépek száma miatt) csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogani. Jelentkezni lehet e-mailben (eogil@tolkien.hu) vagy az alábbi linken: https://tolkien.hu/taskavarras-helyfoglalas
Figyelem! A programnak részvételi díja nincs, csak alapanyagdíja! (Ez utóbbi kb. 1700-2000 Ft/fő.) Az alapanyag beszerzését igény szerint a szervezők intézik.
A foglalkozást Mikesy Anna (Éogil) vezeti. A pontos helyszínt a jelentkezőkkel osztjuk meg.
Facebook-esemény >>>

 

Az első alkalomra július 4-én, vasárnap délután kerül majd sor. A helyszín: 1084 Budapest, Mátyás tér 4. A foglalkozáson hobbit hangulatba illő mécsestartókat készítünk majd. A foglalkozást Mikesy Anna (Éogil) vezeti.

Az eseményt megtalálhatjátok a Facebookon >>>

 

A Klub második alkalmán rövid, vidám történeteket írunk a hobbitok életéről és a Megyéről. A foglalkozást Sági Kiss Dani (Alew) vezeti.
Mivel készülj? Elsősorban a hobbitokról szóló történetekkel és képzelettel, de hozz magaddal laptopot és töltőkábelt, ha gépen szeretsz írni, vagy füzetet és írószert, ha a kézi írást jobban kedveled.

A helyszín: Massolit Books and Caféin Budapest (1072 Budapest, Nagy Diófa u. 30.)

Időpont: 2021. júlis 17. 15-19 óra. (Később érkezők is be tudnak csatlakozni.)

Facebook-esemény >>>

 

A harmadik alkalmon, szeptember 19-én a stencilfestést lehet kipróbálni, készíthetsz majd egyedi pólót agy vászontáskát. A foglalkozást Peller Henriett (Sil) vezeti.

Részletek (és kedvcsináló fényképek) a Facebookon >>>

Figyelem! A programon csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni. Ha nem szeretnél lemaradni, akkor foglalhatsz helyet madadnak az alábbi űrlapon: https://tolkien.hu/stencilfestes-helyfoglalas

 

A negyedik alkalmon, október 2-án az agyagozásé lesz a főszerep. Kipróbálhatjátok a korongozást, és egyéb kézzel készíthető ötletek is lesznek. A foglalkozást Papp Miklós Levente (Adanedhel) vezeti.

Részletek (és kedvcsináló fényképek) a Facebookon >>>

Figyelem! A programon csak korlátozott számú résztvevő tudja kipróbálni a korongozást. Ha nem szeretnél lemaradni, akkor foglalhatsz helyet madadnak az alábbi űrlapon:  https://tolkien.hu/keramia-helyfoglalas

 

Az ötödik klublaklamon Kiss Koppány vezetésével hermelínt lehet majd készíteni.

Időpont: 2021. okt. 16.

A részvétel díj 1500 Ft/fő, ebből egy normál üveg hermelín készül. Mivel limitált a résztvevők száma, regisztrálni kell: https://tolkien.hu/hermelin-helyfoglalas
Facebook-esemény >>>
 

Fontos! A járványügyi szabályoknak megfelelően a Kreatív Klub alkalmait csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni.

Utoljára frissítve: szerda, 05 január 2022 17:50

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére