Vezetőségi Hírmondó (2007. december)

Az elnökség legutóbb tavaly decemberben ült össze, és elsődleges feladata a különböző rendezvényszervezői csapatok elfogadása volt.


A Farsangi Bál ra egyedül Esgal pályázott, így ő és csapata foghatott neki a szervezésnek. A pályázati kiírás eredetileg azt tartalmazta, hogy a rendezvény bevételéből 50 ezer forintot az MTT általános működésére kell fordítani, de ezt az összeget az elnökség lecsökkentette 25 ezer forintra, hogy megkönnyítse a farsangi költségvetést. A nyertes pályázóknak ennek figyelembevételével kell módosítaniuk a költségvetési tervezetüket.


Jóváhagyták a 2008. januári Tolkien Születésnap szervezői gárdáját is.


A tábori szervezői pályázatok ban több elnökségi tag érintett volt, így egy háromfős bizottság lett helyben kinevezve, hogy a döntést meghozza. A bizottság meghallgatta a táborszervezésre pályázó csapatokat, majd félrevonultak dönteni. A nyertes csapat a "Dreamteam" lett: főszervezője gillz, logisztikusa és pénzügyi felelőse Dorwinion, programfelelőse és közösségi koordinátora Dreamer, keretjáték-felelőse és a külső kommunikáció (reklám, PR) irányítója Gandalf, a belső szervezeti kommunikáció és a tábori vezetőkiképzés felelőse Leguán/Ádám.


A következő elnökségi ülés várhatóan 2008. február 11-én lesz a "Gandalf-rezidencián".

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére