Tolkien Fogadó - 1. alkalom

Kedves világjáró vándorok!


Ha utatokon elfáradtatok, a csontjaitokba is beköltözött a tél hidege, térjetek be a Tolkien Fogadóba! A kietlen, szürke tájon közel s távol nem találsz más helyet, ahol felmelegedhetsz. Forró, erőt adó italok vidítanak fel és kedves régi társaid itt várnak rád.

A Fogadó hetedkor 2006. március havának 18-adik napján nyitja meg kapuit, mert erre a napra nagy népvándorlást ígérnek jósaink. A nap delelőjén túl, 13.30-tól térhetsz be hozzánk, és 17.00-ig tartunk nyitva első alkalommal. Éjjeli szálláshelyeink még nem készültek el, de rendeltünk hobbit-méretű ágyakat is.

Fogadóhoz híven, étel és ital (bizonyos keretek közt) korlátlanul áll rendelkezésedre, melyért - és a kiegészítő szolgáltatásokért cserébe - mindenkitől azonos mennyiségű arany kicsengetését kérjük belépéskor. Az esetleges elalvás megelőzésére a délután folyamán társasjátékok állnak rendelkezésedre.

Ha szeretnéd megismerni az asszonyok munkái közül a házak belső díszítésének fortélyait, Olosta segít neked ebben, llát jótanácsokkal és alapanyagot is biztosít.

Ha a vándorutaidon látott különös dolgokról szeretnél többet megtudni, és szívesen osztanád meg tapasztalataidat másokkal, megteheted a Középföldéről szóló nagyobb beszélgetésben.

Másféle gondolataidat is megoszthatod nagyobb csoporttal, a GoMuncs csapata már készül.

Akinek kedve támad, részt vehet egy közös túrán, mely a Gondori tüzeket begyújtja (azaz a Békejel fáklyás rendezvénye, melyről többet tudhattok meg Kriszanától). Ezzel aznapra bezárja kapuit a Tolkien Fogadó.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik már ismerik a törzsvendégeket, és ha még nem találkoztál mindenkivel, itt a remek alkalom, hogy megtedd! Várunk minden messziről érkezőt is, s ha a helyi káoszban nem igazodtok ki, vezetőt rendelünk érkezésetek helyszínére.

A Tolkien Fogadót megtalálod Budapesten, a Nagykörút és a nagy sugárút kereszteződésénél, az Oktogonnál. A pontos cím: Eötvös utca 24. , ahová az Oktogontól a Hősök tere magas oszlopának irányába elindulva az Andrássy úton, az első utcába kanyarodj balra, ez az Eötvös utca.

Meglepetéssel is készülünk!


Üdvözöl Téged a Fogadó csapata

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére