- Köszönetek: 0
Elrond (Hugo Weaving)
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sötét Úr írta: Bár ez csak a magyarok bolondériája, de boldog névnapot Hugo Weavin'! (Meg majd boldog születésnapot is!)
Csatlakozom mind a kettőhöz!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Raziel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Looking down into those eyes
I know, I'll be lost and never found again.
Kiss me once and I will surely melt and die,
kiss me twice and I will never leave your side"
- Meldryn
- Nem elérhető
El sem hiszem, hogy már ennyi idős!
- Missy
- Nem elérhető
Sil írta:
Persze, ő játssza a felügyelőt.Encsi írta: Meg ha már itt vagyok, akkor a plakát szerint benne van a most megjelent vérfarkasos filmben is
És nem is akárhogy!
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Persze, ő játssza a felügyelőt.Encsi írta: Meg ha már itt vagyok, akkor a plakát szerint benne van a most megjelent vérfarkasos filmben is
Meg ha már itt vagyok, a héten nyilatkozta, hogy szívesen szerepelne a Hobbitban, de még nem keresték meg, meg hogy szerinte a stúdió még valószínűleg a második forgatókönyvet sem kapta meg, meg beszélt egy kicsit a Hobbit és a Gy.U. világának különbségeiről is:
www.hitfix.com/blogs/2008-12-6-m ... the-hobbit
És még egy interjú ("star map", LOL, de legalább olvasta):
www.theonering.net/torwp/2010/02 ... he-hobbit/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Gandalf
- Nem elérhető
www.fidelio.hu/szinhaz/hirek/asc ... ndezi.aspx
- Encsi
- Nem elérhető
jip-jip-jeee! :cool:Sil írta: Del Toro egy interjúban megerősítette, hogy Hugo Weaving is szerepelni fog a Hobbitban. ))
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Meldryn
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Meldryn
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Már hogyne érdekelne (bár megvan letöltve magyarul és angolul is). Xpress-en már azonnal szállíthatónak jelzik.Meldryn írta: Ha valakit érdekel még esetleg rajtam kívül, akkor okt. 28-án fogják kiadni a Bangkok Hiltont DVD-n (díszdobozban is). És csak 2000 ft lesz. A netpiacon és a bookline-on elő lehet jegyeztetni.
Egyébként a Szigorúan piszkos ügynök is épp most jelent meg DVD-n, de azzal még érdemes várni pár hónapot, mert lesz belőle még egy újabb kiadás, és azon már felirat is lesz, ugyanazon az áron.
Tears unnumbered
- Meldryn
- Nem elérhető
Október 29-én pedig a Film+-on adják a Szigorúan piszkos ügynököt.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ÉS jó???
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- cortez71
- Nem elérhető
Igaz: jövőre jön a Key Man című alkotás egy gyakorlatilag zöldfülű rendező tolmácsolásában, viszonylag nagy nevekkel. Besorolás alapján kifejezetten érdekes film lesz, mivel a három megjelölt műfaj a vígjáték, a thriller és a drámaArdenis írta: Khm. Ez már nem Hugo...
- Anonymous
- Látogató
- cortez71
- Nem elérhető
OFFIlweran írta:
cortez71 írta: Az idei év filmkínálatából kb. ennyi, ami jó volt (mondom ezt úgy, hogy azért heti szinten 4-5 filmet megnézek, tehát jópárat láttam).
Baromi nagy OFF
Szerintem azért volt jó pár igazán jó film az idei kínálatban, csak nem multiplexekben, hanem a művészmozik kínálatában, pl: Bábel, A faun labirintusa, A mások élete, Egyre távolabb, A királynő, Az utolsó skót király, A tökéletes trükk.
OFF vége
Az általad említett filmek mindegyike tavalyi film Más kérdés, hogy a magyar forgalmazók később hozták be hozzánk. Egyébként ebbe a kategóriába venném még a Parfümöt, a Bábelt pedig csúnyán kiraknám innen. Felteszem, azért tartod "nagy" alkotásnak a Bábelt, mert nem volt még szerencséd a Korcs szerelmek című I
- Ilweran
- Nem elérhető
cortez71 írta: Az idei év filmkínálatából kb. ennyi, ami jó volt (mondom ezt úgy, hogy azért heti szinten 4-5 filmet megnézek, tehát jópárat láttam).
Baromi nagy OFF
Szerintem azért volt jó pár igazán jó film az idei kínálatban, csak nem multiplexekben, hanem a művészmozik kínálatában, pl: Bábel, A faun labirintusa, A mások élete, Egyre távolabb, A királynő, Az utolsó skót király, A tökéletes trükk.
OFF vége
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Pedig azért az idei év amcsi kínálatából a 300 egy igen korrekt darab. A transformers tényleg egy popcornmozi de nekem akkoris tetszett. Amúgy most hogy így visszagondolok tényleg gyengus év volt. Bár közel nem nézek annyi filmet mint Te. Jaaa és a Simpson családot ki ne felejtsük!cortez71 írta: Az idei év filmkínálatából kb. ennyi, ami jó volt (mondom ezt úgy, hogy azért heti szinten 4-5 filmet megnézek, tehát jópárat láttam).
De ez már tényleg nagyon téma kikapcs.
- cortez71
- Nem elérhető
Idén egyöntetűen volt a Transformersnél sokkal látványosabb film, mégpedig a 300. Mindazonáltal nem tudom, ki hogy van vele, idén túl sok audiovizuális orgiában volt részem... 300, Spidey 3., Karib 3., Die Hard 4.0, Transformers, ennek ellenére az idei kínálatból összvissz egy, azaz egy darab film van, amit érdemes megemlíteni, és aminek a hangulata hosszabb távon túl fogja élni a popcornszagú mozitermek világát. Ez pedig a Zodiac. Az idei év filmkínálatából kb. ennyi, ami jó volt (mondom ezt úgy, hogy azért heti szinten 4-5 filmet megnézek, tehát jópárat láttam).Koko írta: MIvel maguknak a robotoknak mint játékfigurák, nincs semmi történelmük, történetük, ezért nem jogos azt felhozni kritikának hogy nincs kze a képregényhez. A képregény azért jelent meg hogy a játékot népszerüsítse, ennyi az összekötő szál a játékban és a képregényben. És mivel a Hasbrotól vannak a jogok új sztorit kellett kitalálni. A méretarányproblémákat leszámítva bejött a film. Nem kell állandóan "világmegváltógondolatok" tartalmú filmeket nézni. Két japán film közt jó kis agykipihentetős darab. A hangok és a látvány pedig megér egy misét.
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
cortez71 írta:
Talán azt, hogy kölyökkorom óta imádom a képregényt és azt szerettem volna, ha a csillogó feliraton kívül más köze is legyen az eredeti sztorihoz? Amihez M. Bay úr hozzányúl, jól nem jön ki... Tf-nél pedig még jobban fáj.Ilweran írta: Könyörgöm, mit vártál egy olyan mozitól, ami játékrobotokká alakuló játékautók ötletén alapul... ÉS... meglepő módon... robotokká alakuló autókról szól... :evil3: Ebből nehéz lenne társadalmi drámát kihozni...
Szerintem úgy ahogy van, gagyi az egész, de két óra gondolkodásmentes szórakozásnak elmegy.
Mivel maguknak a robotoknak mint játékfigurák, nincs semmi történelmük, történetük, ezért nem jogos azt felhozni kritikának hogy nincs köze a képregényhez. A képregény azért jelent meg hogy a játékot népszerüsítse, ennyi az összekötő szál a játékban és a képregényben. És mivel a Hasbrotól vannak a jogok új sztorit kellett kitalálni. A méretarányproblémákat leszámítva bejött a film. Nem kell állandóan "világmegváltógondolatok" tartalmú filmeket nézni. Két japán film közt jó kis agykipihentetős darab. A hangok és a látvány pedig megér egy misét.
- Ilweran
- Nem elérhető
Hát ebben kétségkívül igazad van... De nekem már önmagában a sztori meg az alapötlet is gáz. Én azt kaptam, amire számítottam, gagyi, csili-vili akció-múvit.cortez71 írta: Amihez M. Bay úr hozzányúl, jól nem jön ki...
Persze elhiszem, hogy egy rajongónak csalódás...
- cortez71
- Nem elérhető
Talán azt, hogy kölyökkorom óta imádom a képregényt és azt szerettem volna, ha a csillogó feliraton kívül más köze is legyen az eredeti sztorihoz? Amihez M. Bay úr hozzányúl, jól nem jön ki... Tf-nél pedig még jobban fáj.Ilweran írta: Könyörgöm, mit vártál egy olyan mozitól, ami játékrobotokká alakuló játékautók ötletén alapul... ÉS... meglepő módon... robotokká alakuló autókról szól... :evil3: Ebből nehéz lenne társadalmi drámát kihozni...
Szerintem úgy ahogy van, gagyi az egész, de két óra gondolkodásmentes szórakozásnak elmegy.
- Ilweran
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Tipikus Michael Bay-féle "nézünkésámulunk* mozi, amerikai patrióta szövegekkel, túlzottan magas hype-pal. Ennyit a Transformers múviról. Bűzlik, ahogy van.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
cortez71 írta:
Inkább sehogyse nézd meg, mert szörnyű a filmFelagund írta:
Sil írta:
Bizony, bizony. Tehát megint egy olyan film, amit bűn szinkronizálni.Felagund írta: Tudom, nem nagy dolog, de a Transformersben Megatron (a főgonosz robot ) eredeti hangja Hugo
Ezért tehát feliratosan nézem meg
Nem igaz, nekem tetszett
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
Mert a nő zsidó származású, és mindig is zsidó esküvőt szeretett volna (asszem megígérte az anyjának, vagy valami ilyesmi). Egyébként Ethan (David) is zsidó a filmben.Serrana/Taurin írta: Köszi! Emlékeztem, hogy van benne valami orosz nő...,de akkor a végén miért zsidó esküvő van?
Tears unnumbered