Te

Több
11 éve 11 hónapja #406467 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Te
Sziasztok! Azt hiszem illene nekem is bemutatkoznom .. :)

Narbeleth vagyok, táncolni 15 évesen kezdtem, ennek idestova már (és még csak :roll: ) 9 éve. Ebből három évet versenytánccal három-négy évet (modern) art jazz tánccal, két évet mindenféle műfajokban töltött lődörgéssel és pihenéssel és egy évet modern indiai a.k.a bollywood tánccal töltöttem.
Ebből a legkomolyabb a Mozgáskép(p) társulatban töltött közel négy évem volt, ami mostmár a Balogh Janka mozgásműhely nevet viseli. :)

Jelenlegi tánc álmom a kathak tánc ismeretére és elsajátítására szert tenni, ami egy tradicionális indiai stílus, északi (szemben az általában ismert és merőben más mozgásvilágú déli stílusokkal) és nem csak hinduk, de perzsa közvetítés révén a muszlim világban is táncolják. Egyébként a flamenco őse. És egy kicsit foglak benneteket bombázni vele a táborban :P

MTT: 2002 óta vagyok fórumon, de ez ne tévesszen meg senkit, valójában 2002 és 2005 között csak a regisztrációm létezett az MTT-ben, én magam nem :lol:
2005 óta pedig hol aktív idiótaként, hol szervezőként, hol pedig szürke eminenciásként vagyok jelen. :)

Én is nagyon várom a tábort és a közös "munkát" ami terveink szerint inkább móka lesz. ;)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 11 hónapja #406375 Írta: Archybald
Archybald válaszolt a következő témában: Te
Én vágom ki az a Gülüke, együtt beszéltük meg, hogy megynük a táborba. Amúgy én már köbö egy hete szóltam neki, hogy olvassa a fórumot, meg legyen aktív és válaszolgasson, de most megint rászólok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Xeophitia
  • Látogató
  • Látogató
11 éve 11 hónapja #406374 Írta: Xeophitia
Xeophitia válaszolt a következő témában: Te
A bemutatkozósdi nem az én formám.
Nem tudom mit mindjak magamról... semmi olyat ami előitéletekre adhat okot. :D

Szóval imádok táncolni. Régen ici-picit néptáncoltam és akrobatikus rock'n'roll-oztam, aztán jazzbaletteztem is... most meg lassan egy éve kisebb-nagyobb szünetekkel ir táncolok (igen, nincs hosszú i a billentyűzeten...). Nah és az ir tánc azóta is hatalmas nagy szerelmem, amivel itt ismerkedtem meg a tavalyi táborban. :D (ismét köszi ezért Szozsinak és Milnek ;) )
Épp tánctáborból jövök szóval bennem van a pörgés meg a csonthártya gyulladás, de ki törődik ezzel?! :lol:

Amúgy a Xeon kivül Zsófi vagyok. Augusztusban leszek 19, éppen érettségiztem és divattervező vagy jelmez és diszlettervező leszek. Imádok kreativkodni. Mindent.


Dióhéjban ennyit, a többi majd jön személyesen. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 11 hónapja #406342 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Te

Milendoria írta: Bogárkák, Gülükéről ki tud valamit? látja a topikot?

Ööö ki az a Gülüke? :shock:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 11 hónapja #406341 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Te
sziasztok, nos hát bemutatkozás...
2004 óta MTT-zek, 2007 óta járok táborozni. voltam szervező is, illetve szerkesztettem a Lassit is egy ideig. az utóbbi években már csak lazulni járok ide (vagyis nem szervezek csak élvezem mások munkáját :P )

eddig dalnok, írórend és fotósrendi foglalkozásokon vettem részt, a tánc új dolog lesz. sosem tanultam táncolni, csak bulikon nyomom a saját koreográfiáimat :D azt hiszem kicsit nehezen tudom elsajátítani a tánclépéseket, de majd igyekszem^^

asszem egylőre ennyi.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 11 hónapja #406335 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Te
Bogárkák, Gülükéről ki tud valamit? látja a topikot?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 órája #406328 Írta: Elbereth
Elbereth válaszolt a következő témában: Te
Sziasztok!

Viki vagyok, illetve Elbereth (tudom, hogy rendkívül szerény név...mentségemre azt tudom egyedül felhozni, hogy nem én találtam ki magamnak...).

19 éves vagyok, de még gimnáziumba járok mivel az két tannyelvű és ezért 5 éves. Ez lesz a harmadik MTT táborom, bár a társasággal már az első táborom előtt megismerkedtem 4 év TLV során.

Most leszek először táncos rendben, de már nagyon várom, mert szeretek táncolni (sok más dolog mellett, mint pl. az írás, festés, olvasás, szerepjáték etc.). Lassan 3 éve argentin tangózom és mellette kipróbáltam a moderntáncot is (bár az annyira nem volt komoly), de ezeken kívül, ha alkalom adódik, részt veszek sulis vagy MTT-s programokra készülő táncokban is.

Mivel nem annyira szeretek bemutatkozós szöveget írni, ezzel be is fejezném, hiszen táborban úgy is lesz idő ismerkedni. :) :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 napja #406245 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Te
Hello mindenki, fqqdk vagyok.

kicsoda:
agilis szoftverfejleszto, PHP programozo a Ustream.tv-nel es az MTT Felugyelo Bizottsaganak Elnoke, antikolto, parcialis hajlektalan szobafilozofus, a paradoxonok professzora, kaoszhivo, mobil problemamegoldo platform

honnan jött:
Borsod megyebol, konkretabban Miskolcrol es Sajoivankarol, bar mar 8 eve Budapesten illetve a kornyeken elek

mit vár a tábortól:
tarsas egyuttletet a sok holdkoros idiotaval, akik ugyanugy szerelmesek Kozepfoldebe, mint en

...a csapattól:
tarsas egyuttletet a sok holdkoros idiotaval, akik ugyanugy szerelmesek a tancba, mint en

...a tánctól:
egy oszintebb nyelvet

code a rat the monster on doom in it

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 napja #406167 Írta: Archybald
Archybald válaszolt a következő témában: Te
Hát pálinkás jó reggelt mindenkinek, Archybald vagyok. Először jövök táborba, szóval így még nem nagyon vagyok jártas a dolgokban, a többieket sem ismerem, de már korábban volt szerencsém találkozni az MTT-vel (két alkalommal a Művészetek Völgyében), ahol megtetszett a közösségetek, tevékenységetek, és a mostani TLV-n is csak ezt tudtam megerősíteni. :D
Jelenleg Nyíregyházán élek, 18 éves vagyok, most érettségiztem (hála a Jó Istennek :D ). Ha minden jól megy, akkor Budapesten fogok továbbtanulni fa-bútori restaurátornak.
Bevallom őszintén, először nem ebbe a csoportba jelentkeztem, hanem az erdőjárók közé, csak hát túljelentkezés miatt kellett másik csoportot választanom. Kicsit tartok ezektől a "légy magabiztos, állj ki, és mutasd meg mit tudsz" dolgoktól, ezért nem jelentkeztem először ide. Egyébként meg már 11 éve ropom a néptáncot a nyíregyházi Margaréta utánpótló táncegyüttesben, és idén szeptembertől fogok párhuzamban a felnőtt Nyírség csoportban is táncolni. Bár én igazán nem dicsekednék a "tánctudásommal", mert még rengetek tanulnivalóm, fejlesztenivalóm van e téren. Ezért is gondoltam végül, hogy ez a csoport lesz az ideális, szeretném a tánc egy másik oldalát is megismerni.
Ahogy itt olvasgattam a bemutatkozókat, nagyon felkeltette az érdeklődésemet az ír tánc. Nagyon szeretem az ír kultúrát, ezért remélem, lesz rá lehetőség az ír tánccal is megismerkedni.
Remélem jól fogom érezni magam (de biztos úgy lesz :D ). Ha valamit kifelejtettem, akkor azt majd később megtudjátok. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 napja #406147 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Te
Hali,

Totó vagyok (Ant'athor kitalált de nem nagyon ragad az emberekre, ellenben a Totót mindenki megjegyzi, tavalyról talán még a Trancsinátor lehet ismerős egyeseknek) , ez lesz a 3. táborom és eddig mindig harcos rendben voltam, mert az passzol hozzám :D de gondoltam azért ki kéne valami újat próbálni és mivel elég örökmozgó vagyok a tánc tűnt egyértelmű választásnak főleg a tavalyi kömt után ahol tetszett a sok nyújtás-erősítés, uh csak ne kímélj minket Mil :D Meg szeretek kipróbálni dolgokat, amúgy a tánchoz nincs sok közöm, az említett kömtös táncos renden kívül tavalyi tábor tánc produkciójában szerepeltem még meg két kezdő salsa kurzust végig csináltam és kb. ennyi. Aki látott már az tudja, hogy ha nem is megy mindig jól, de lelkes és kitartó vagyok és nem adom fel egy könnyen :)

Az önkifejezésről hirtelen a trancsinálás ugrik be tavalyról de majd megpróbálok "alkotni" valamit...

Civilben most végeztem Corvinus gazdaság és menedzsment bsc-jén; talán felvesznek valahova mesterre szeptembertől... Meg voltam műegyetemen egy évig. Családi vállalkozásban dolgozok logisztika, értékesítés területeken.

A tábor tuti jó lesz, jó lesz újra Mil és Idhren csapatában (vagy mi a szösz ez az idei bontás) lenni. Úgyhogy alig várom már hogy menjünk!

U.I.: télleg minden éveben szokott lenni, hogy mit kell hozni, majd azokat időben találjuk ki, mert hajlamos vagyok elfelejteni az ilyeneket :D

- Charm is a learned art.
- So is murder.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 napja #406144 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Te
Mindig szeretek bemutatkozni, mert ilyenkor muszáj átgondolnom kiféle-miféle vagyok, és mindig rájövök valamire, ami eddig nem jutott eszembe:)

Szóval, Milendoria, 22, épp végzek a közgázon (fránya szakdoga), civilben épp egy IT cégnél dolgozom, ahol van olyan szerencsém, hogy a két szívemcsücskével foglalkozhatok: ez az IT és a rendezvényszervezés, így igazán szerencsésnek érzem magam. Emellett tagja vagyok a Coincidance -nek, mint modern írsztepp-táncos, immár 2 éve koptatom velük az ország balettszőnyegeit. eddig két darabunkat láthatta a nagyközönség, jelenleg egy új mesén, a Széttáncolt cipellőkön dolgozunk, nagyon izgi:)
Egyébként elég kreatívnak vallom magam: a gyöngyfűzés, üvegmatricafestés, varrás, jelmezkészítés, textilfestés, batikolás, szövés-fonás-csomózás, ékszerkészítés mind szerepelt egykor a repertoáromon, na meg sok más is, jelenleg épp az aktuális ötleteimet igyekszem megvalósítani, ami általában ezek fúziója. már persze ha van rá időm, ami általában nincs...

Számomra a tánc egy sokarcú önkifejezési lehetőség, rengeteg válfajával és stílusával találkoztam már, de még mindig igen keveset tudok róla. tavaly a második félévet egy moderntánc-képzésen töltöttem, ahol rengeteget tanultam arról, miként lehet meglátni a különbségeket, mitől lesz valami igazán olyan, és mi ronthat el valamit igazán. ugyan ez nem az én világom, így nem folytattam a képzést, de a szememet és fülemet mindig nyitva tartom, és keresem az igazságot :D

a lényeg az, hogy szeretném ha tanulnátok sokat, kicsit ki tudnánk nyitni a szemeteket, a fületeket, és minden érzéketeket, hogy értő szemmel tekinthessetek később, illetve hogy ti is megtapasztalhassátok a fantasztikusan felszabadító és elsöprő erejét ennek a különleges világnak. lehet, hogy ezek nagy szavak, de én nagyon hiszek a táncban, nagyon sokat köszönhetek neki, és tényleg ennyire el tud bűvölni. remélem, meg fogjátok látni Ti is;)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 napja #406142 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Te
Szia mindenki,

Rólam elég annyi szerintem, hogy nagyon régi MTT-s vagyok, sok különféle produkciónak voltam itt a szülőanyja, de egy ideje már nem vagyok aktív szervező (legalábbis olyan nem, aki végigdolgozza az egész évet). Mindig is a társaság miatt jártam MTT-zni.

Három év után végre eljutok táborba, és idén is, mint minden alkalommal más tevékenységet szeretnék kipróbálni: most a tánc a soros. Úgyhogy nagyon örülök, hogy itt lehetek, biztos nagyon jó lesz, a csapat szuper, és mondjuk simán elvárom, kedves csopvezek, hogy dolgoztassatok halálra, el vagyok szokva az edzéstől/nyújtástól. Amúgy professzionális tánctudásom nincs - a buliban ugrálás szerintem nem számít annak :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hete #406108 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Te
Juhú csapat-bemutatkozós topik! :D Na ilyet évek óta nem csináltam :)

Idhren valószínűleg beleértett a szomszéd topikban az "öreg rókák" megjelölésbe, de azért az öreget visszautasítanám :) 10 éve vagyok mtt-s, minden évben voltam táborban is, de mivel ez az időtartam lassanként közelíti az életem felét (22 vagyok), még olyan vén nem vagyok. :) Az elmúlt 4 táboromban szervezőként (2x csapvez, 1x logisztikus főszervező, 1x programos) vettem részt, ezért örülök most, hogy újra egyszerű táborozó lehetek. :) (Előtte voltam sokat az is, de régen volt...)

Ja, a nevemről annyit, h. a Thilannát túl későn találtam ki, így senki sem szólít azon (a Kincsőt is szeretem, és nem is összekeverhető), de azért szabad próbálkozni, ha az a szimpatikusabb :)

"Civilben" az ELTÉ-n tanulok magyar ill. andragógia BA szakokon, előbbin folklorisztika, utóbbin művelődésszervezés a szakirányom. Nagyon érdekel (és fontosnak tartom) a civil szféra lehetőségeit, ez részben annak köszönhető, h. az "mtt-ben nőttem fel". Az elmúlt tanévet Dániában töltöttem, egy interkulturális tanulással és projektmenedzsmenttel foglalkozó vezetőképzésen - sok tapasztalatot és élményt szereztem. (Lehet majd kérdezgetni, akit érdekel. :) )

Ami a táncos csapatba hozott (abszolút holtversenyben volt a hagyományőrző csapattal egyébként), az az, hogy ír szteppelek - már amikor... Dániában pl. nem, és előtte is már évek óta pár hónapot igen, pár hónapot nem. De szeretem, és vissza-visszatér :) Ált. isk. koromban pedig 8 évet néptáncoltam. Táborban még sosem voltam tánc rendben (alapból mióta vannak rendek, túl sokszor voltam szervező...), de farsangi nyitótáncban, régi mtt-s táncokban (pl. táncestre is) benne voltam néha, és ezeket jó emlékként őrzöm. :)
Szóval most egy kicsit kihívás lesz, mert nem vagyok edzésben, de nagyon kíváncsian várom már a közös táncolást!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 1 hete #406098 Írta: Idhren
Te téma létrehozva Idhren által
Ez a topik arra való, hogy mindenki kicsit meséljen magáról, kicsoda, honnan jött, és mit vár a tábortól, a csapattól, a tánctól :D

Hajrá! :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Moderátorok: GandalfNarbelethAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.175 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére