Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Több
15 éve 11 hónapja #374291 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Sötét Úr írta: A "szokásos" kérdésem: víz van a közelben? (Tó, patak, tenger, stb. - esőre nem vagyok kiváncsi. ;) )

Te egész másként vagy eredeti arc.

Van az egyik ház kertjében egy aranyhalas tavacska.
Olyan nagy víznek azé' nem nevezném.

Mást nem láttam.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374290 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Eddig sikítoztam és ugráltam, hát ez zseniális. Elemlámpát / mécsest / fáklyát mindenkinek!!

Remélem nem leszünk túlzottan szétszórva, de hát ez valami hiperüberszuperül néz ki! *_*

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 11 hónapja #374289 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Sú: én láttam képet amin van egy házitavacska:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
15 éve 11 hónapja #374288 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Alyr írta: Amúgy több kép készült, csak ezek lettek a jobbak (a többitől heveny szédülést lehet kapni elmosódottság miatt).

OMG... El tudom képzelni... :D

Alyr írta: Az avárkori kehelyért meg büntit fogsz kapni. :D DDD

Mostnemá... dehátmosmé??? :) A hétvégén raktárpakoltam a Szent Kelyhet ide-oda, mi más jutott volna hát eszembe?

Alyr írta: a fickó aki működteti egy nagyon eredeti arc (külsőre hasonlít rád SÚ)

Egy pillanatig néztem is, hogy hogy kerültem én a képre :D (Szóval én nem vagyok eredeti arc... Vettem. Majd dolgozom még rajta! ;) )
A "szokásos" kérdésem: víz van a közelben? (Tó, patak, tenger, stb. - esőre nem vagyok kiváncsi. ;) )

Több
15 éve 11 hónapja #374284 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
LÉGYSZI LÉGYSZI EDDIGI KÉPTÁRAKAT MUTASSÁTOK MEG NEKEM FONTOS!!
(táborral kapcsolatos)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
15 éve 11 hónapja #374283 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Sil írta:

dorwinion írta: Képek vasárnap készültek. kep.tar.hu/beleriand

:D :D:D

Azok az emeletes ágyak ugye nem gyerekméretűek? Csak mert valahogy Ankalimonhoz képest olyan alacsonyan levőnek tűnik a felső ágy az első szobás képen. Ugye azért használható?

no én épp ezért tartok erre a fekhelyre igényt:
kep.tar.hu/beleriand/50613468/36706003#2
biztos ami biztos.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
15 éve 11 hónapja #374282 Írta: Alyr Arkhon

Sötét Úr írta: Nem'tom ki találta ezt a helyszínt, de ez nagyon ott van. Kemence csak a péknek van, vagy agyagozósoknak is? (Magyarán: ha megint avárkori kelyhet kell csinálni pl, ki lehet égetni?)

A 35. képen szereplő kemence az agyagozósoké. A péké másik épületben van, itt a képeken nem szerepel.

Amúgy több kép készült, csak ezek lettek a jobbak (a többitől heveny szédülést lehet kapni elmosódottság miatt).

Az avárkori kehelyért meg büntit fogsz kapni. :D DDD

Amúgy igen jó helyszínnek találtuk, a fickó aki működteti egy nagyon eredeti arc (külsőre hasonlít rád SÚ), a táborhoz a szanticskai helyszíneken kívül még két másik faluban tartoznak épületek amelyeket szükség esetén igénybe vehetünk.
Minden az "övé", a kajáltatástól a mesterekig, így mindenért ő felel, nem fogja másra kenni a felelősséget (mint idén Kácsárdon a kajával).
Télre még egy kis felújítást és takarítást is említett, de a tábor ebben a pillanatban is alkalmas volna táborozásra.

Maga a környezet elég jó, a falu elég eldugott, nemigen tudtunk olyan kérést mondani, amire ne az lett volna a válasz, hogy megoldható.

Az egyetlen hátrány, hogy ide kellenek emberek, hogy kitöltsék, kezdheti mindenki győzködni az ismerőseit... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 11 hónapja #374279 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

dorwinion írta: Képek vasárnap készültek. kep.tar.hu/beleriand

Azok az emeletes ágyak ugye nem gyerekméretűek? Csak mert valahogy Ankalimonhoz képest olyan alacsonyan levőnek tűnik a felső ágy az első szobás képen. Ugye azért használható?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
15 éve 11 hónapja #374276 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Győzedelmeskedett a megalománia :) Nyammnyamm

code a rat the monster on doom in it

Több
15 éve 11 hónapja #374269 Írta: Sötét Úr
Nem'tom ki találta ezt a helyszínt, de ez nagyon ott van. Kemence csak a péknek van, vagy agyagozósoknak is? (Magyarán: ha megint avárkori kelyhet kell csinálni pl, ki lehet égetni?)
Szerintem most jelzem a munkahelyemen, hogy erre az időre szabit kérek. :) De csak akkor, ha a 2 meleg + 1 hideg étkezés naponta értendő, és nem a tíz napra összesen... ;) :D :D :D

Több
15 éve 11 hónapja #374267 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
háromszoros hurrá! :hello: :dance:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
15 éve 11 hónapja #374264 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Juppííííí :hello:

Annyira jó lesz!

Itt nem kell attól tartani, hogy nem lesz a csapatoknak elbújhely :)

Elhaló sóhaj: lovak nincsenek a közelben? :oops:
(csak mert a környékről eszembe jutott, hogy ideális lenne lovagolni)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
15 éve 11 hónapja - 15 éve 11 hónapja #374262 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
A 2009-es nyári tábor helyszíne immáron biztos, hogy Szanticska lesz. Nagy hurrát neki!

Az időpont július 9-19.

A keretjáték események az Első Korban játszódnak a Morgoth elleni nagy háború idején, ahol is egy kis csapat ember és tünde igyekszik hozzátenni a magáét a küzdelemhez.

Az étkezés házi koszt jellegű lesz, helyben készítve (két meleg+1 hideg).
Az árban benne van, hogy a kézműves foglalkozásokhoz - ha igényeljük -, saját szakembereiket is adják, valamint van villanyfényes focipálya, lehet büfé saját célra, meg még sok-sok mindenre van lehetőség.
A környék a dombos Cserehát, sok szántó meg mező, a völgy kedves, fás-bokros.

Képek vasárnap készültek. kep.tar.hu/beleriand

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 4 órája #374075 Írta: dorwinion
Kedves Mindenki!

A táborozás részvételi díjában mindig az étkezések kerülnek a legtöbbe. Ezt szeretnénk egy kicsit lejjebb faragni, de lehetőleg úgy, hogy a hasunk azért ne érezze meg. Már több mint 200 mail-t kiküldtem támogatókat keresve, de sajnos mint az várható volt, nem nagyon tolonganak a vállalatok.

És most jöttök ti a képbe!

Kérlek nézzetek körül, hogy van-e a családban, rokonoknál, ismerősöknél, stb... vállalkozás ami:
élelmiszert /zöldség-gyümölcsöt/kreatív cuccokat/papír-írószert/méterárut forgalmaz, készít, stb... és adományozna-e nekünk a táborra bármilyen mennyiséget, akár keveset is. (sok kicsi, sokra megy :) ) Ez nyugodtan lehet akár a szavatossági idő lejárta felé lévő vagy sérült termék.
[size=9:13jdfldh](Azért a cefrésedő szilvát nem vinném el, mert a pálinka főzést tiltja a házirend. )[/size];)

Mivel az MTT közhasznú szervezet, az adományok értékéről igazolást tudunk adni, amely alapján a támogatás igazolt összegét az adóalap csökkentéseként vehetik figyelembe!

Nagyon fontos, hogy találjunk néhány forrást, mert így akár pár ezer forintot is tudnánk spórolni fejenként!
Kérlek benneteket, hogy bármilyen ezzel kapcsolatos információval keressetek meg priviben!

Köszönöm!

Több
16 éve 4 napja #373778 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Pusztamarótot levadásztam, mindjárt megy a mail mindenkinek!
No, elment.
Kérdés, a Hanyiistók miért nem játszik? Biztos kiejtendő?

Más:

KEDVES TÁBORSZERVEZŐI CSAPATBA JELENTKEZŐK!

Várom tőletek a levélkét, itt alant tekinthetők meg a paraméterei, 8-án éjfélig kérlek, küldjétek el!

Nekem úgy tűnik, működik jól a tolkienmailem, de a biztonság kedvéért küldjetek egy privit is nekem arról, hogy küldtetek mailt.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 4 napja #373777 Írta: dorwinion

Gandalf írta: Mely táborhelyek maradtak az általunk javasoltakból versenyben a mai napig?

A kérdéseinkre eddig kapott válaszok alapján 3 hely van versenyben: Sikonda, Szanticska és Kunbaracs.

Több
16 éve 4 napja #373773 Írta: Sötét Úr

Namarie írta: egy nemzetközi jellegű ifjúsági tábort is emlegettek, saját főzési lehetőséggel.

Csak nem a kismarosit? Évtizedekkel ezelőtt jártam ott, úgyhogy elképzelésem sincs, milyen állapotban lehet, de gyanúm, hogy túl nagy is nekünk, bejárás is van (ott a strand), és eléggé benne van a falu közepiben.

Több
16 éve 4 napja #373737 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Gandalf írta:

Namarie írta: Lehetséges helyszín, elnézést, ha volt:

www.travelport.hu/szallas/EHotel ... xcnl15289& #9001;=hu

Már kétszer is. :wink:
Sajnos drága, pedig elég korrekten néz ki.
:(

Nem tudom megtalálni, de a vonaton hazafelé mondták, hogy ott Zebegény környékén van több táborhely a belinkelteken kívül, egy nemzetközi jellegű ifjúsági tábort is emlegettek, saját főzési lehetőséggel.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 4 napja #373736 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Namarie írta: Lehetséges helyszín, elnézést, ha volt:

www.travelport.hu/szallas/EHotel ... xcnl15289& #9001;=hu

Már kétszer is. :wink:
Sajnos drága, pedig elég korrekten néz ki.
:(

Több
16 éve 4 napja #373713 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Dreamer_KF írta: Tamás valahogy elintézte, hogy mégis szervezzek veletek tábort.

Jooo-hó-jooo-hóó Another bottle rum!

:bounce: :cheers: :dance: :hello:

Dorwinion írta: Príma! :D

És Prí holnap is! :P :twisted:

De hogy ne csak off legyek:

Mely táborhelyek maradtak az általunk javasoltakból versenyben a mai napig?

Több
16 éve 4 napja #373705 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Leguanember írta:

Felagund írta:

Dreamer_KF írta: Jooo-hó-jooo-hóó Another bottle rum!

Jah, asszem szükség is lesz rá :twisted: :tongue:

Tervezzek ezek szerint etiles csoportépítést is, úgy-e?

Elites, etiles, mi a különbség? :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 4 napja #373704 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Felagund írta:

Tervezzek ezek szerint etiles csoportépítést is, úgy-e?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 4 napja #373703 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 5 napja #373681 Írta: dorwinion

Dreamer_KF írta: Tamás valahogy elintézte, hogy mégis szervezzek veletek tábort.

Príma! :D

Több
16 éve 5 napja #373679 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Tamás valahogy elintézte, hogy mégis szervezzek veletek tábort.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 6 napja #373608 Írta: Alyr Arkhon

Furi írta: nem tom ti hogy vagytok vele de nekem tökre feltünt, hogy amig ankalimon ki nem hirdette ezt a falus dolgot addig sokkal kevesebb link érkezett mint most ezt én meg nem vágom miért :oops: :D

Konkrétan azóta élénkült fel a topik, hogy Szorospatakkal fenyegettünk.

Tökjó, ha ilyen erőteljes a reakció, máskor is bevetem.

:D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 6 napja #373605 Írta: dorwinion

sebcsaba írta: Miután ezeket már elküldtem szeptember elején AnKalimonnak és Dorwnak, most akkor copypaste.

Köszi, már mindet megnéztük. Amelyik jó lenne, az sajnos drága nekünk. A frissekre meg rávetem magamat, köszönöm a segítségeteket!

Több
16 éve 6 napja #373604 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Furi írta: nem tom ti hogy vagytok vele de nekem tökre feltünt, hogy amig ankalimon ki nem hirdette ezt a falus dolgot addig sokkal kevesebb link érkezett mint most ezt én meg nem vágom miért :oops: :D

hát én se nagyon... főleg hogy asszittem, az már végleges... de mindegy :D 8)

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.

Több
16 éve 6 napja #373591 Írta: Sötét Úr
Ádám, elraktároztam, de amióta beírtam, elbizonytalanodtam az ötlet létjogosultságán. Egy tizenixnapos tábor nemzetközi megszervezése kicsit más feladat, mint ugyanaz magyarul. Látok esélyt arra, hogy meg lehessen csinálni, meg buktatókat is (csak nem biztos, hogy a megfelelőeket). Azon kívül pedig, lehet, hogy maga az ötlet érdekes, de kérdés, hogy az MTT valójában akar-e ilyet? Vagy csak pár embert érdekel belőle?

Több
16 éve 6 napja #373587 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
nem tom ti hogy vagytok vele de nekem tökre feltünt, hogy amig ankalimon ki nem hirdette ezt a falus dolgot addig sokkal kevesebb link érkezett mint most ezt én meg nem vágom miért :oops: :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.544 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére