Bemutatkozások

Több
13 éve 9 hónapja #390478 Írta: andariel
andariel válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Naná, hogy ilyesmi tánc is lesz ;) Meg egyébként az egész ilyen nagyon mozgalmas, meg felrázós lesz, szóval készüljetek erre. De nagyon szeretem ezt a Wade Robson-féle stílust, ha szeretnétek postolok még ki ilyesmi videókat, de ti is nyugodtan szemezgessetek!!!

Why do they call it rush our when nothing moves?
Téma zárolva.
Több
13 éve 9 hónapja #390464 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!

Vewy vagyok, és eddig nem tudtam, hogy mi lesz velem, de most már úgy néz ki, hogy tudok menni táborba :D Az összes MTT táborban voltam, és majdnem az összesben a táncos rendben (már amikor volt olyan). Tavaly pl. nem, és nagyon hiányzott a tánc, úgyhogy idén muszáj lesz megint :) A tánccal én úgy vagyok, hogy nagyon sok mindenbe belekóstoltam, de semmit se csináltam úgy és annyi ideig, hogy igazán jó legyek belőle. Mondhatni inkább átfogó, mint elmélyült ismereteim vannak... Amit csináltam több-kevesebb ideig: társastánc, ír tánc, kortárs-balettos dolgok, jazzbalett, sztep, flamenco, valamint most egy ideje argentin tangózom.
Andariel, ha ilyeneket fogunk csinálni, mint ez a videó, akkor az nagyon kúl :D :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
13 éve 9 hónapja #390201 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!
Ille/Lórien vagyok, örülök, hogy a táncos rendbe kerültem. Tanultam egy kevés társastáncot és ír szteppet, és részt vettem néhány MTT-s táncelőadásban, ezt leszámítva gyakorlatilag kezdő vagyok. Szeretnék tudni igazán szépen táncolni és nagyon lelkes vagyok, de majd sok türelmet kérek. :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
13 éve 9 hónapja #390191 Írta: Yzak
Yzak válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy egy elborult pillanatomban sikerült a táncosok rendjébe bejuttatnom magam... XD
Na mindegy legalább valami újat fogok kipróbálni. :D Tánctudásomról csak annyit, hogy szalagavatón táncoltam először és utoljára (ott viszont azon kevesek közé tartoztam akik nem ejtették le a párjukat :D
igaz a főpróbán sikerült olyan szerencsétlenül rálépnem a partnerem lábára, hogy ki kellett állnunk cipőt igazítani :/) szóval nagyon nagyon amatőr vagyok. De mivel azt írtátok kezdő is jöhet, csak nem lesz probléma :)
Téma zárolva.
Több
13 éve 9 hónapja #390025 Írta: Viki
Viki válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!
Viki vagyok és imádok táncolni, szinte mindennél többet jelent számomra az ilyen fajta felszabadulás, kikapcsolódás, néha talán munka is, de mindenesetre élvezet!:D 3évesen művészi tornával kezdtem, aztán pár év RSG, majd a Magyar Táncművészeti Főiskola (azaz balett látástól vakulásig:)). Két évvel ezelőtt választottam a suliban a modern tánc szakirányt, így kicsit izgalmasabb lett az órarendem, és azt hiszem az életem is. Ezek a táncok(Jazz, Limón, Graham, Improvizáció)nagyobb szabadságot adnak, de persze itt is keményen kell dolgozni!:) Emellett sok tánckurzuson voltam itt-ott, igyekszem minél többfélében kipróbálni magam; de szerintem a táncok kimeríthetetlenül sokfélék, és mindig arra várnak hogy felfedezzünk egy újabbat közülük. Úgyhogy nemcsoda, hogy a táncos céhbe jelentkeztem, a nyáron se szeretném elfelejteni a tánc örömét!!!
Már nagyon várom, hogy lássalak titeket, és együtt nekifogjunk a táncolásnak! :D

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél!"
Téma zárolva.
Több
13 éve 9 hónapja #390019 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!

Anglachel vagyok és nagyon félek, hogy a táncrendbe kerültem ... :shock:

Egyébként 5 évig néptáncoltam és mellette zongoráztam. A zongorából a bociboci tarka maradt meg a néptáncból egy kicsit kevesebb, úgyhogy mondhatni tökre kezdő vagyok. Az ilyen kortárs dolgok nem annyira jönnek be, de a tüncitánci meg az ilyen klasszikus táncok tetszenek.

Hát kb ennyi :D

Ja igen és azért szeretek táncolni mert mindig középpontba kerülök :D

Anglachel

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389669 Írta: Klau
Klau válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!:)
Klau vagyok, és nagyon nagyon szeretek táncolni, hogy vmi újat mondjak:)...mert hát igen, a mi családunk ien táncfanatikus, szóval rendszeresen van részem táncelőadásokban és imádom:)!
hmmm...táncos tapasztalatok:)hát pár dolgot kipróbáltam már..de mindent csak úgy hobbiból:): 3éves koromtól egészen sokáig művészi torna, meg kb 2-3évig RG(ahol nem igazán bántak kíméletesen a kislánykák izületeivel:))..aztán úgy 6év akrobatikus rocky(azt szerettem, de sajnos sokat fájt a lábam, meg a végére kezdett unalmassá válni...:S), aztán 1kis balett is volt a változatosság kedvéért tavaly(idén már kevesebbet jártam..)...aztán ami idén is volt/van rendszeresen az a társastánc(hát igen, az örök párkérdés...és ha van fiú akkor sem biztos, hogy jó, szóval néha azt gondolom, hogy jobb lenne ha nem lenne:D..najó nem, de tényleg nehéz normális táncpartnert találni:S...)amiért teljes mértékben odavagyok:)meg a jazztánc(ez meg többhelyen is..MTF.en meg Trafóban).. :) nagyjából szerintem ennyi:) na meg persze az MTTben való táborokban és rendezvényeken való táncikálás:)!!
Én is várom már a tábort:)legfőképpen a táncolás miatt, és nagyon nagyon remélem, hogy sok rendi-óra lesz:)
már kezdenek elvonási tüneteim lenni a tánchiány miatt:(
mindenkit puszilok:)

~Heaven isn't a place that you go when you die - it's that moment in life when you actually feel alive.~
*We can't call people angels without wings, so we call them friends :) *
°Life without danger is just a waste of oxygen°
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389567 Írta: andariel
andariel válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
ha lehetne hozzászólásokat lájkolni, akkor mindenkinek menne egy :D tök jók a bemutatkozások, a többiekre is kíváncsi vagyok, nyugodtan írjatok terjengősen ^^

Why do they call it rush our when nothing moves?
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389562 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!
Hát én körülbelül ugyanaz az eset vagyok, mint a nővérem, aki már kifejtette lejjebb. Bár én azon kívül idén szeptembertől kezdtem el társastáncra járni... huhh nekem nagyon nagy szerencsém volt, mert lett párom (: meg Bakó Gábor jazz-tánc óráira jártam ugyanúgy ebben a tanévben többé kevésbé heti rendszerességgel.
Amúgy az az érdekes, hogy mielőtt elkezdtem volna táncolni, úgy általában mozogni se szerettem... most már el sem tudom képzelni az életemet nélküle. ezt mutatja az is, hogy most először leszek úgy tesiből 5-ös, hogy nem kell a tanár jóindulatára számítanom. 8-)
a táncban azt szeretem, hogy nem tudom miért szeretem. egyszerűen szeretem... talán ez a legegyszerűbb magyarázat 8-)
én is várom már nagyon, és tudom h nem kell semmitől tartanom, Nórival tavaly is nagyon jó volt táncolni. szóval remélem sok rendi idő lesz :)
puszi: Orsi

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389480 Írta: Athramien
Athramien válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Hello! Sziszi vagyok, de szólíthattok Athrának, vagy Athramiennek is, itt a környezet megengedi:D
Ez a kicsi koromban beirattak jazz-balettra nekem is megvolt, és 2-3 évet lehúztam ott, de a felvételekről visszanézve nem sok minden ragadt rám:D
Aztán elkezdtem szinkronúszni, ami ugyan hivatalosan nem tánc, de azt a mozgáskultúrát, amivel jelenleg rendelkezem, azt ennek a sportnak köszönhetem, meg mindig volt mellette valami kis szárazföldi nyújtás+erősítés+balett/jazz-balett/mindig más, és jó volt a tanárom, szal egy alapból nagyon fiús, robotos mozgású valakiből eljutottam egy olyan szintre, ahol egy átlagos középhaladó van. Ez a korszak 10 évet vett el az életemből.
Aztán lassan öt éve elkezdtem ír sztepp órákra járni többek között Millel, meg most már Ringgel és Lauval is (így csöppentem az MTT közelébe is:)). Mivel ez egy elég kötött tánc, nem sok hozzáértést ad más stílusokhoz, max a ritmusérzékhez, úgyhogy még nem ismerem a befogadóképességem határait minden műfajban. Ami jó, hogy most alapítottunk egy kis fellépő csapatot, és ebbe igyekszünk csempészni modernebb elemeket is, úgyhogy kénytelen vagyok ezeket is bevonni az életembe, ami egy jó dolog:)
Őőő... nagyon minimális alap szinten konyítok a latin táncokhoz... standard meg 3x 3 hónap keringőpróba:P (=0)

Ezek alapján remélem tudom majd tartani a tempót... majd meglátjuk:)

nyeh sry az ennyire hosszas őőő önelemzésért, helyenként kiugrik belőlem valami kis egoizmus-fröccs.. (de nem vagyok veszélyes;))

"Sane is boring"
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389463 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Szervusztok!
Grt vagyok, de inkább Tucsi ha lehet. :) Táncosnak nem igazán vagyok mondható, mivel még csak most októberben kezdtem el latin társastáncolni, csak sajnos társ nélkül, mivel egy szál fiú nem volt a csoportunkban. A táncikáláshoz a tavalyi táborban kaptam nagy kedvet, elnézegetve a táncos rendeket. Szóval lelkes kezdő vagyok, bár kissé félénk, de igyekszem gyorsan tanulni.

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389462 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!
Lyona vagyok, és hűha, izgalmas lesz ez a táncos rend... Már nagyon várom!
Én amolyan ál-táncos vagyok, ugyanis nagyon kevés technikát tanultam, ennek ellenére rettentően szeretek táncolni, hihetetlenül ki tud kapcsolni és össze tud rakni. Nálam ez mindig egy meglehetősen belső dolog volt - ezért is ragadtam végül az impró-kontaktnál. Ha táncolok, az leginkább improvizáció, érzésekre, hangulatokra épül, és hát... Utólag általában nem tudom fölidézni, mi történt. :D Azt szeretem benne, hogy semmit nem lehet előre tudni. Minden attól függ, éppen mi jut eszedbe, hogyan érzed magad, és hogyan reagáltok egymásra a másikkal. Elképesztően elemi dolgokat szabadít föl, és amennyire néha nehéz, annyira gyönyörű tud lenni.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal úgy másfél-két évet jártam az MMS (MozdulatMűvészeti Stúdió) Önismeret-testismeret órájára, (Szántó Dóra) azt nagyon-nagyon szerettem, a nyári intenzíveken is voltam, (sőt, két hét múlva megint megyek!:)) de mint a neve is mutatja, ez kevéssé technika. Ha valamihez, akkor a kontakttánchoz áll közel. Főleg improvizáció, szabad mozgás, kicsi mozgáskultúra.

Hivatalosan inkább csak bele-belekóstoltam stílusokban, megnéztem pár showtánc-órát, (Czopek Petinél, zseniális figura, azokat nagyon szerettem, de sajnos az időmbe nem fért bele) voltam Limón-bemutatón, (Buday Melinda, de az annyira nem fogott meg) kontakton itt-ott, sőt, egy pantomim-kurzuson (Méhes Csaba) is részt vettem. :)
Ó, hát és persze a tavalyi szervezői táncok próbái... Merevségemhez mérten próbáltam szépen részt venni bennük. :D

Nagyon szeretek táncelőadásokat nézni, a tánc- és mozgásszínház pedig különösen közel áll hozzám.

Koreográfiát néha sajnos iszonyú nehezen tanulok, de ígérem, megteszek minden tőlem telhetőt az ügy érdekében! :) És tényleg, tényleg nagyon várom már!! :) (ööö, és bocsi a rengeteg szövegért... :roll: )

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389459 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok :)

Táncolni úgy komolyan először és legutóbb a szalagavatómra való felkészüléskor jártam, és nagyon megtetszett.
Ezen kívül, illetve a tavalyi táborban elkövetett harcos/táncos/dalnok össznépi performansztól eltekintve sohasem táncoltam, de szeretek új dolgokat kipróbálni, így gondoltam: Miért ne? :D
Ja meg voltam Mil (a nővérem) néhány írtánc-óráján is pattogni/ugrálni :D

/Gery\

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389418 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Sziasztok!
Virág vagyok, és imádok táncolni, mert felszabadít :) Jó érzés kicsit kikerülni olyankor a világból...
Tapasztalatok: két éve ősszel kezdtünk el kortárs balettra járni itt Gödöllőn, táborban is voltunk(a hugimmal Orsival), aztán bezárták a művházat (elvileg felújítják, gyakorlatilag semmit sem csinálnak...) és mostanában egy másik helyre járunk itt Gödöllőn, ez is kortárs tánc, kicsit szabadabb talán, mint az előző...illetve mtt-ben tavaly rengeteget táncoltam, mert szervező voltam, és összeállítottunk a táborra két táncot :) imádtam a próbáit ;) hmm ja és mikor kicsi voltam jártam jazz balettra, de abból már csak annyi rémlik, amit anyáék felvettek videóra, és ott ugrabugrálunk összevissza a színpadon :D
Az elmúlt hónapban nem volt időm táncolni, mert érettségiztem, és vissza kéne csöppenni, mert nagyon hiányzik...ezért is várom már nagyon a tábort :)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
13 éve 10 hónapja #389388 Írta: andariel
Bemutatkozások téma létrehozva andariel által
Sziasztok!

Szeretném ha leírnátok, hogy van-e táncos tapasztalatatok (ha igen hol és kinél), és hogy mért szerettek táncolni :D

Kedvcsinálónak:


Kíváncsian várom a válaszokat!

Why do they call it rush our when nothing moves?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfandarielAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.183 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére