• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Bemutatkozik a szervezői csapat

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 8512 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Az új TLV-évad kezdetén úgy döntöttünk, hogy megmuatjuk, kik szervezik a versenyt!

 A Hobbit kategóriának idén három vezetője lesz:

Papp Miklós Levente (Adanedhel):

a1sx2_Thumbnail1_Ada.jpgSziasztok! Adanedhel vagyok, 23 éves egyetemista. A tervek szerint jövő félévben végzek a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi karon, infrastruktúra szakirányon. Egyesek szerint csatornaásó mérnök leszek :P Az MTT-vel 2009-ben ismerkedtem meg, azóta járok mindenféle rendezvényre és szervezgetek néha. A TLV-t a quendi és nolda egyéni kategóriák előfutárával, akkori nevén Glaurung kategóriával ismertem meg. Azóta már szervezem is. Idén a hobbitokat fogom remek feladatokkal ellátni :)

 

 

 

Hantos Lili:

a1sx2_Thumbnail1_Lili.jpgHantos Lili vagyok, tavaly már besegítettem a döntőben, de idén szeretném kipróbálni, hogy milyen egy rendes szervezőnek. 15 éves vagyok, és a Német Nemzetiségi Gimnáziumba járok Soroksáron. Szeretek festeni/rajzolni, olvasni, gyűjtöm a magazinokat és a matricákat.

 

 

 

 

 

 

Salamon Attila Mátyás:

 a1sx2_Thumbnail1_Matyi.jpg

 

A Dúnadan kategória feladatait ketten írják:

Király Dorottya (Dórie):

a1sx2_Thumbnail1_Drie.jpgSziasztok! Dórie vagyok, 23 éves és a Corvinuson tanulok gazdálkodási és menedzsment szakon. 2007-2010-ig versenyzőként vettem részt a Tolkien Levelező Versenyen, 2011 óta pedig kategóriát vezetek, feladatot írok vagy csak a döntőben segítek, mikor hogy, de a kezdetek óta lelkes TLV-s vagyok. 2010-ben voltam először táborban és az MTT azóta is szerves része az életemnek. Remélem, hogy ti is ellátogattok majd valamelyik rendezvényünkre és ott személyesen is találkozhatunk. :)

 

Kriston Ágnes:

a1sx2_Thumbnail1_gi.jpgÁgi vagyok, 17 éves, miskolci gimnazista. Eleinte lelkes versenyzőként vettem részt a TLV-n, majd az utóbbi két évben a Hobbit kategória részére gyártottam könnyebb-nehezebb feladatokat. A verseny kapcsán ismerkedtem meg az MTT-vel, és azóta a nagy távolság ellenére is igyekszem aktívan részt venni a Társaság rendezvényein. Szabadidőmben sokat kirándulok, még többet olvasok, és mindenféle kreatív technikákat próbálgatok, változó sikerrel. :)

 

 

 

 

A Noldákat pedig ők állítják kihívások elé:

Mikesy Anna (Éogil):

a1sx2_Thumbnail1_ogil.jpgÉogil vagyok, 22 éves régésztechnikus. Jelenleg a mesterszakot végzem az ELTE-BTK-n. Fő érdeklődési területem a középkor, azon belül is a fegyverek és lószerszámok. Az MTT-t a TLV-n keresztül ismertem meg 7 évvel ezelőtt. Mikor három év versenyzés után "kiöregedtem", kipróbáltam a szervezést is: két évig kategóriát vezettem, idén második éve a kategória mellett a főszervezés is az én feladatom. Egyébként szinte az összes MTT-s rendezvényen fellelhető vagyok, hol szervezőként, hol résztvevőként. :)

 

 

Békési Marcell (Anglachel):

a1sx2_Thumbnail1_Anglachel.jpgSziasztok! Anglachel vagyok, 27 éves történelemtanár, három aranyos kis hobbit apukája. Az MTT-vel 2004-ben ismerkedtem meg, az első Tolkien-táborom mai napig az egyik legnagyobb élményem az életben, ha tehetitek, mindenképp próbáljátok ki ;) Azóta részt vettem néhány rendezvény szervezésében, bár bevallom TLV ügyben még zöldfülű vagyok, de mindent megteszek, hogy jobbnál-jobb feladatokkal megszépítsem életeteket >:D

 

 

 

 

Az angol nyelvű nemzetközi kategóriát, a Quendit ugyancsak hárman vezetik:

Kiss Kincső:

a1sx2_Thumbnail1_Kincs.jpgKincső vagyok, életem bő felében (13 éve) MTT-s, mintegy fél évvel hosszabb ideje Tolkien-rajongó. A TLV első 5 évében (fő)szervező, és sok más MTT-s programon (tábor, Tolkien Nap stb.) különféle szervező: meghatározó az életemben a Tolkien-szeretők közössége. Egyébként végzettségem szerint magyar szakos bölcsész / andragógus-művelődésszervező vagyok, de a munkám szerint pénzügyi adminisztrátor dán nyelvtudással. Kedvenc karakterem Faramir, kedvenc Tolkien-történetem Túrin Turambaré.

 

 

Iván Lívia:

a1sx2_Thumbnail1_Lvia.jpgJelenleg még tanulok, de a verseny végeztére állatorvos leszek. 2007-ben vettem először részt TLV-n, akkor még középiskolás csapatban. Majd az egyéni kategóriák megjelenésével kipróbáltam magam az angol nyelvű versenyeken, hogy idén először "átálljak a sötét oldalra", a Quendi kategória egyik szervezőjeként.

 

 

 

 

 

Orthmayr Flóra (Metaflora):

a1sx2_Thumbnail1_Meta.jpgNevem (errefelé) Metaflora, könyvtárosnak és matematikusnak tanultam, szóval egy levéltárban vagyok informatikus. A TLV-vel való viszonyom hosszú és változatos: 2007-ben az első évadban még versenyeztem (közben lettem tizennyolc, innentől számolhattok), aztán elkezdtem beépülni az MTT soraiba, és a 2008-ban induló harmadik évadban már a dúnadan, később a nolda kategóriát, 2012-ben pedig már az egész versenyt én vezettem. Utána visszafogtam magam, az elmúlt két évben a quendi kategóriában garázdálkodtam, idén pedig már csak a pálya széléről segítek be, leginkább a hirdetés és kommunikáció, azon belül is főleg az angol verziók terén. Valamint tőlem lehet Lassit venni!

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban bemutatjuk azt, aki csak a háttérben segít nekünk a szervezésben. Ő gondoskodik arról, hogy a legjobbak a verseny végén értékes, szép díjakat vihessenek majd haza a döntőről!

Kiss Tünde:

a1sx2_Thumbnail1_Tnde.jpgAz első TLV-n már segítő voltam az Orczy kertben. A döntőn azóta is mindig ott vagyok segítőként. A 2006 januári LEP óta nyüzsgök az MTT-ben. A közösségi létbe a szervezéssel kerültem bele, előtte csak online voltam jelen.

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 21., vasárnap
Vissza a lap tetejére