• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Itt vannak a 2016-2017-es évad szervezői!

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 6035 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Bár mókás volna a balrogok bőrébe bűjva a titok homályából írni nektek a feladatokat, mégis úgy döntöttünk, hogy inkább mengmutatjuk, kik is vagyunk. Csak hogy mindenki láthassa: nem eszünk embert :)

 Hobbit kategória:

b2ap3_thumbnail_Tucsi.jpgFarkas Tünde, Tucsi vagyok, 22 éves egyetemista. Tavasszal fogok diplomázni a BME építészmérnöki karán. Szeretem a zenét, a kézműves dolgokat, a főzést, mindent, ami kreatív és ötletes. Nyolc évvel ezelőtt indultam csapattársaimmal először a TLV-n, utána még jó pár év versenyzést következett Dúnadan és Nolda kategóriákban. Azóta járok egyéb rendezvényekre is kisebb kihagyásokkal és gyakran segítek a szervezésben, legyen szó táborról, más találkozókról vagy a levelező versenyről. Korábban a Dúnadan kategória versenyzőit boldogítottam, de idén a hobbitokat fogom megörvendeztetni a feladataimmal.

 

b2ap3_thumbnail_Lili.jpgHantos Lili vagyok, tavalyelőtt már besegítettem a döntőben, tavaly pedig belltam a szervezők sorába. 16 éves vagyok, és a Német Nemzetiségi Gimnáziumba járok Soroksáron. Szeretek festeni/rajzolni, olvasni, gyűjtöm a magazinokat és a matricákat.

 

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Dorka.jpgSziasztok! Bélteki Dorka vagyok vagy másnéven MorDorka. 5 év versenyzés után idén már szervezek. A Tolkiennal kapcsolatos dolgok mellett (vagy azokkal egybekötve) szeretek táncolni, olvasni, társasjátékozni, kirándulni és fára mászni. Érdemes tudni, hogy szeretem a csokit, az aszalt vörösáfonyát és a banáncsipszet. ;)

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Gbor.jpgSziasztok, Oroszi Gábor vagyok és körülbelül három éve léptem be komolyabban az MTT-s tevékenységekbe. 19. életévemet töltöttem be és a Szent László Gimnázium biológia szakának végzős diákja vagyok. Későbbiekben természetvédelemmel vagy pszichológiával szeretnék foglalkozni. Kedvenc kajáim a sushi és a bolognai. Hobbijaim: olvasás, mitológiák, természet, futás, zene. Tolkien munkásságával már egész fiatal koromban megismerkedtem, kedvenc történetem tőle talán a Húrin gyermekei. Eddig három versenyen voltam és ez lesz az első alkalom, hogy szervezőként fogok részt venni. Sok sikert kívánok minden versenyzőnek ;)

Dúnadan kategória:

b2ap3_thumbnail_ogil_20160925-085402_1.jpgA nevem Mikesy Anna, vagy ahogy inkább találkozni fogtok velem: Éogil. 23 éves vagyok, és tavasszal igazi középkoros régész válik belőlelem, azaz lediplomázom az ELTE-BTK-n. A Tolkien Társaságot a TLV-n keresztül ismertem meg, ahonnan 3 év versenyzés után öregedtem ki. Idén ötödik éve boldogítom a versenyzőket a feladataimmal. Eddig a Nolda kategória vezetője voltam, idén a Dúnadanok dolgát nehezítem :) A kategóriavezetés mellett az egész versenyt is korrdinálom, ha bármi kérdésetek van, keressetek bizalommal!

 

 

b2ap3_thumbnail_Zsfi.jpgBélteki Zsófia vagyok, azaz Zsófi, és a Kőbányai Szent László Gimnáziumba járok olasz kéttannyelvű szakra. Tíz éve táncolok, és évek óta tanulok zenélni is. Szabadidőmben (már amikor van) szívesen kreatívkodok - ebbe belefér bármilyen alkotó tevékenység a festegetéstől a zoknilényvarrásig. Hobbijaim közé tartozik még az olvasás, kirándulás, és persze minden, ami Tolkien műveivel kapcsolatos. Az idei TLV-n a Dúnadán kategória egyik felelőse leszek.

 

 

b2ap3_thumbnail_Drie.jpg Király Dorottya (Dórie)

 

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Dani.jpgSziasztok! Karakas Dani vagyok, végzős az ELTE Informatika Karán. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Innen egyenes út vezetett az idei nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Jelenleg a Dúnadán kategóriában ügyködök, és próbálok olyan feladatokat kitalálni, amit egyaránt szórakozás megoldani és kijavítani is.

 

Nolda kategória:

b2ap3_thumbnail_Ada.jpgSziasztok! Papp Miklós Levente, azaz Adanedhel vagyok, 24 éves építőmérnök. Tavasszal diplomáztam, azóta pedig egy távhő kivitelező cégnél dolgozok. Az MTT-vel 2009-ben ismerkedtem meg, azóta járok mindenféle rendezvényre és néha szervezgetek is. A TLV szervezésében például már negyedik éve vagyok jelen. Idén a Nolda egyéni és csapatos kategóriák vezetését vállaltam el. Aki az első feladatsor végére odaírja a kedvenc csokiját (csapatoknál az összes csapattag), kap egy pluszpontot! Az én kedvenceim a Túró Rudi, a Boci kekszes-barackos csoki és a Milka smarties csoki. Segítségemre lesz Ági, Matyi és Boti. Remélem mindannyian ugyanannyira, vagy még jobban fogjátok élvezni a versenyt, mint ahogy mi! :)

b2ap3_thumbnail_gi.jpgSziasztok! Kriston Ági vagyok, immár negyedik éve írok könnyebb-nehezebb feladatokat a különböző kategóriák számára. Az MTT-t a verseny kapcsán ismertem meg, azóta igyekszem részt venni a társaság különböző rendezvényein. Szabadidőmben sokat kirándulok, még többet olvasok, és mindenféle kreatív technikákat próbálgatok, változó sikerrel.

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Matyi_20160925-203827_1.jpgSziasztok! Matyi vagyok 20 éves. Tiszavasváriban élek, és jelenleg a Debreceni Egyetem földrajz szakos hallgatója vagyok. Ez a második szervezésem a TLV-n. Próbálok mindig aktívan részt venni a társaság rendezvényein a távolság ellenére. Szabadidőmben szeretek rajzolni, írni, olvasni, zenélni és minden olyan dolgot művelni, ami a Tolkieni mitológiához kapcsolódik. Kedvenc karaktereim a lore-ból Luthien, Lalaith és Eol. +Imádok enni.

 

b2ap3_thumbnail_Boti.jpg

 

Sziasztok! Hidász Botond vagyok, de inkább csak Boti. 23 éves leszek, aktív MTT-s, és nem szeretek ilyen bemutatkozó szövegeket írni. Idén én leszek az egyik felelőse a Nolda kategóriának, már nem először. 4 éven keresztül versenyeztem én is mielőtt kiöregedtem, átálltam a sötét oldalra, és feladatokat kezdtem volna írni. Ha szeretitek a kihívásokat az én feladataim nektek valók lesznek! Remélem élvezni fogjátok! :)

 

Quendi kategória:

b2ap3_thumbnail_Lvia.jpgDr. Iván Lívia, Galendae vagyok, kisállatorvos. 2007-ben vettem először részt TLV-n, akkor még középiskolás csapatban. Az egyéni kategóriák megjelenésével kipróbáltam magam az angol nyelvű versenyeken, míg végül én is a szervezők között kötöttem ki. Idén a Quendi kategória vezetőjeként szervezem a versenyt.

 

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Galenerca.jpgBodor Luca (Galenerca) vagyok. Tavaly, sok év után ismét rátaláltram a TLV-re, Nolda egyéni kategóriában indultam, és sok-sok évvel ezelőtt pedig Galendaevel versenyeztünk a II. TLV-n. Idén pedig nagy örömmel vetem bele magam a szervezés szépségeibe J. A tavalyi döntő után diplomáztam le, jelenleg pszichológusként gyerekekkel foglalkozom. Nagyon sokadik éve néptáncolok, és imádok varrni, alkotni, kreatívkodni.

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Ben.jpgKálmán Dániel vagyok (MTT-s körökben Ben), végzettség szerint történész-levéltáros, három éve egy aukciós házban dolgozom. 2003 óta vagyok a Magyar Tolkien Társaság közelében, 2007 óta aktívabban, amennyire időm engedi. Részt vettem a legelső, 2006-2007-es TLV, majd Metával és Bogival együtt a Quendi első két évadjának szervezésében (2013/14 és 2014/15). Tavaly sajnos egyáltalán nem volt időm szervezni és idén is csak "kisegítő" jelleggel tudok beszállni, alkalmilag segítve ötletekkel, feladatokkal a többieket.

 

 

 

Kategórián kívüli szervező:

b2ap3_thumbnail_Tnde.jpgA nevem Kiss Tünde, az első TLV-n már segítő voltam az Orczy kertben. A döntőn azóta is mindig ott vagyok segítőként. A 2006 januári LEP óta nyüzsgök az MTT-ben. A közösségi létbe a szervezéssel kerültem bele, előtte csak online voltam jelen. A tavalyi évhez hasonlóan idén is a verseny díjainak beszerzésében segédkezek majd.

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 16., kedd
Vissza a lap tetejére