A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGA - Videók magyar felirattal!

A hobbit második részének werk-anyagai és egyéb videói - magyar felirattal! Folyamatosan frissítjük, amint megjelennek az újabbak!

 

Első betekintés A hobbit: Smaug pusztasága kulisszatitkaiba. A 2013. márciusi élő online közvetítés vágott és szerkesztett változata, magyar felirattal (készítette: Gandalf). Sajnos a teljes felvétel nem hozható nyilvánosságra, csupán ennyi engedélyezett belőle:

 

És itt a második film első előzetese! A (nem hivatalos) magyar felirat készítője Claevian, akinek ezúttal is köszönjük a fordítását!

 

Folytatódtak a produkciós videóblogok is, itt a tizenegyedik, magyar felirattal (készítette: Gandalf), amely a 2013-as pótforgatásokról szól:

 

A 2013-as pótforgatásokról szóló beszámoló folytatódott a 12. videóblogban, itt nézhetitek meg magyar felirattal (készítette: Gandalf):

 

A 2013-as pótforgatások lezáró része mellett a 13. produkciós videóblogból a második film utómunkálatait is megismerhetjük, itt látható (magyar felirat: Gandalf):

 

A 2013-as évet záró, a második filmhez kapcsolódó utolsó videóblog a filmzene születését mutatja be, a komponálástól a felvételekig (magyar felirat: Gandalf):

 

 

 

 

Utoljára frissítve: szerda, 06 április 2016 13:08

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére