A rajongók a várakozás alatt sem tétlenek

Miközben sok Tolkien-rajongó várja A hobbit (vagy ahogy korábban mások ismerték idehaza: A babó) eljövetelét, pár rajongó összeállt és elkészített egy Gollamról szóló filmet, melynek előzetese alacsony költségvetése ellenére elég jól néz ki. Premier: május 3-án, csak a neten.

 

Aki kicsit is érdeklődik a filmek iránt, az nyilván már más alkotás kapcsán is belefutott olyan filmekbe, filmes próbálkozásokba, melyeket rajongók készítettek rajongóknak. Ezek nagy része persze lelkes, de kevésbé igényes amatőr munka, tisztelet a néhány kivételnek. Talán a The Hunt for Gollum is ezen utóbbi csoportba fog tartozni.

Páran ugyanis egyesítették erőiket és leforgattak egy 40 perces független tisztelgést A Gyűrűk Ura-filmek előtt, melynek a Vadászat Gollamra címet adták, s melynek összeütöttek egy remek kis előzetest. Ez biztatóan néz ki, bár nem tudni, hogy a 3000 fontos költségvetésű végtermék mennyire lett feltupírozva a látott pár percben. Ez majd május 3-án kiderül, amikor is sor kerül a netes premierre - a film honlapján, melyen egyéb információkkal is gazdagodhatunk.

A videót itt éritek el: http://vimeo.com/2567014

Forrás: sg.hu (Szekeres Viktor)

 

Utoljára frissítve: péntek, 24 június 2016 17:35

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére