Hobbitok A hobbitban?

Trufa lobbizik a hobbitok szerepeltetéséért.


Dominic Monaghan (A Gyűrűk Ura Trufája) már többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire szeretne szerepelni A hobbitban vagy majd annak folytatásában, a Sundance Fesztiválon azonban kiderült: erőteljes lobbizást is folytat ezért.
Tárgyalt az ügy érdekében a Peter Jackson - Fran Walsh - Philippa Boyens csapattal, akik szerinte szívesen szerepeltetnék mind a négy hobbitot A Gyűrűk Urából, így az esélyeik állítólag jók lehetnek.

Forrás: MTV
Fordította: Barna Bálint (Gandalf)

Dominic Monaghan, A Gyűrűk Ura sztárja az MTV Newsnak elárulta, hogy számos korábbról ismert hobbit, úgy mint Elijah Wood, Sean Astin és Billy Boyd visszatérhez a film előzményének tekinthető A hobbit című filmben. “Nagyon akarják, hogy visszatérjünk, és azt hiszem, nagy esély mutatkozik arra, hogy ez megtörténjen.” - állította.

“Nem szerepelünk A hobbit eredeti történetében, nem, de azt hiszem, hogy az az elképzelés, hogy mégis benne legyünk (Peter Jackson, Guillermo Del Toro és más producerek), mert annyira megkedveltek minket a trilógiában, hogy a készítők ezzel szeretnének köszönetet mondani és ezért számos karakter visszaköszön az új filmben is.” - magyarázta a színész.

Forrás: http://filmsorozat.madonna.co.hu

 

Utoljára frissítve: péntek, 24 június 2016 17:46

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére