MTT Tábor Öregdomb 2020

Részletesen a szállásról, étkezésről, utazásról és a járványügyi helyezettel kapcsolatos változásokról

Szállás

Idén is számos szállástípus közül lehet választani.

  • normál szoba (10-12 fő/szoba)
  • kétágyas szoba – 6000 Ft felár!
  • prémium szoba (saját fürdő és konyha) – szobánként 25.000 Ft felár!
  • saját sátor – 4000 Ft kedvezmény!

A szállástípusokat a jelentkezési sorrendben töltjük fel.

A prémium szobákba csak kisgyermekkel érkezők (esetleg egyéb, nyomós indokból csak ilyen szállással részt venni tudók) jelentkezését várjuk. Amennyiben ezek a helyek nem telnénk be, úgy a „Várólistára jelentkezem!” mező kitöltői kaphatják majd meg a prémium helyeket 2020. június 30. után, jelentkezési sorrendben. A prémium szobásokat külön értesítjük a végleges tábordíjukról (mely a szoba létszámától is függ).

 

Étkezés

A tábor során napi két hideg (reggeli és vacsora) és egy meleg (ebéd) étkezést biztosítunk, melyeket minden nap gyümölcs egészít ki.

Idén is többféle menüből lehet választani:

  • normál
  • vegetáriánus (+3000 Ft)
  • gluténmentes (+5000 Ft)
  • laktózmentes (+5000 Ft)
  • egyéb speciális igény - a jelentkezési lapon megadható (+5000 Ft)

A speciális étkezési igényű táborozókkal a szakács május-június folyamán külön is felveszi a kapcsolatot a menü egyeztetése céljából.

Figyelem! A menüváltásra csak előzetesen van lehetőség, a táborban már nincs!

A tábori büfénkben kávé, tea, gyümölcslé, édes és sós rágcsálni való várja majd a táborlakókat.

 

Utazás

Idén is szervezünk közös buszos utazást a Budapestről indulók ill. oda érkezők számára. Ennek ára utanként 3000 Ft. Az utazást legkésőbb június 20-ig lehet igényelni, esetleg lemondani! A hét napra érkezők számára csak egy irányba választható a közös utazás!

 

Tábordíjak, kedvezmények

A tábor alapdíja az idei évben 64.000 Ft, melyből számos kedvezményt teszünk elérhetővé.

Az előjelentkezési időszakban (2020. június 19-ig) az alapdíjból 4.000 Ft kedvezményt adunk minden jelentkezőnek.

Gyerekkedvezmény: idén az előjelentkezési alapdíjból (60.000 Ft) 30% kedvezménnyel várjuk azokat a táborozókat, akik már betöltötték a 3. életévüket, de még nem töltötték be a 10.-et, és nem kívánnak önállóan részt venni műhelyben, csapatban (ennek feltétele hogy a felnőtt korú kísérőjével legyen egy csapatban, műhely időben pedig a gyermekek számára fenntartott műhelyben). Kérjük a több gyermekkel érkező családokat hogy amennyiben gondot okoz nekik a tábordíj kifizetése, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Természetesen lehetőség van rövidebb részvételre is a táborban. Ennek alapdíja az előjelentkezési időszakban 48.000 Ft (a kedvezmények és felárak nélkül), június 19-e után pedig 51.200 Ft. Aki a 7 napos részvételt választja, az augusztus 2-án ebéd után (kb 13:00 után) érkezhet meg a táborba! Kérjük, hogy ne érkezz a délelőtti órákban, mert akkor még nem tudsz részt venni a programokon. 

 

Elsőtáborozó kedvezmény! Ha még sosem táboroztál velünk, az előjelentkezési alapdíj 10%-át elengedjük!

A kedvezmények közül a gyermekkedvezmény idén nem vonható össze az elsőtáborozóival.

A korábbi évekhez hasonlóan a kedvezményekről le is lehet mondani, hogy azt felajánlhassuk olyanoknak, akik támogatás nélkül nem tudnának részt venni a Táborban. Az így felszabadult összegre szociális támogatást lehet kérni a jelentkezési lapon - természetesen indoklással.

Az MTT tagoknak pedig természetesen biztosítjuk a szokásos kedvezményeket az alapdíjból. Ha szeretnél többet megtudni a tagsági formákról, katt ide!

 

Fizetési információk

 

Fontos információk a COVID-19 koronavírussal kapcsolatos változásokról

Az idei tábor kapcsán a koronavírus járvány miatt mindenféle eshetőségre fel kell készülnünk.
Mi úgy tervezzük, hogy lesz tábor, ezen dolgozunk, és nagyon bízunk benne, hogy meg tudjuk tartani. Nem könnyű a mi helyzetünk sem, ahogyan most senkié, ezért türelmet és megértést kérünk tőletek. Kérdezzetek bátran (tabor@tolkien.hu, facebook esemény), válaszolni fogunk.

Jelen helyzetben a legfontosabb az, hogy mindenki biztonságban és egészségben legyen. Ezért ha azt látjuk június közepén, hogy ezek bármelyike nem lenne biztosított a táborban - mert olyan a járványhelyzet, vagy még mindig kijárási korlátozás lesz, vagy bármi más olyan okból, ami összefügg a koronavírus helyzettel - akkor nagyon szomorú szívvel, de le fogjuk mondani a tábort.

Ebben az esetben tehát, ha a koronavírus veszélyhelyzet közbeszól és a tábor elmarad, akkor minden addig befizetett pénzt vissza fogunk utalni a jelentkezőknek. Ehhez szükségünk van arra, hogy a jelentkezési lapon adjátok meg azt a bankszámlaszámot és nevet, ahova a pénzt vissza tudjuk utalni nektek.

 

Fizetési határidők

 

1. részlet: a jelentkezési lap elküldésétől számított 3 munkanapon belül, online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással (5000 Ft)

2. részlet: 2020. június 19-ig,

3. részlet: 2020. július 15-ig.

A tábordíj fizethető online bankkártyás fizetéssel a www.tolkien.hu honlapon keresztül, banki átutalással a jelentkezéstől számított 3 napon belül, illetve OTP és MKB SZÉP kártyával a helyszínen (még egyeztetés alatt van a helyszínnel, hogy továbbra is valamennyi zsebből lehetséges-e a fizetés).

 

Fizetés banki átutalással

 

Arra kérünk mindenkit, hogy idén kivételesen június 15-e előtt semmiképp ne fizessétek be előre a 2. és 3. részletet, csak az 5000 Ft-os első részletet.  Ez megkönnyíti számunkra a visszautalás körüli logisztikai teendőket.

Június 15-e után azonban nagyon kérünk titeket, hogy mindenképpen fizessétek be a második részletet határidőben, majd a júliusi határidőig harmadikat is.

A tábordíj harmadik részletével való késedelem a 4.000 Ft előjelentkezési kedvezmény elvesztésével jár!

A bankszámlaszám, ahova a részvételi díj befizetést várjuk:

Magyar Tolkien Társaság

10918001-00000091-16610019

Közlemény: teljes polgári név+tábordíj részlet (pl. Nagyszikládi Matilda 2. részlet)

 

Fizetés Széchényi Pihenőkártyával

 

Idén is lehet OTP vagy MKB SZÉP kártyával fizetni - a kártyát hozzátok mindenképp magatokkal, nem elég csak a száma! -, de az eddigiekhez képest lesznek változások:

Az első részletet, - tehát az 5000 Ft-ot - annak is be kell fizetnie online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással, aki SZÉP kártyával szeretne fizetni, és ez beleszámít a tábordíjba, tehát ezt az 5000 Ft-ot idén nem fogjuk tudni visszaadni utólag azon okból, hogy az egész tábordíjat SZÉP kártyával lehessen befizetni.

Szeretnénk idén mindenki számára biztosítani a lehetőséget, hogy tudjon élni ezzel a fizetési lehetőséggel - legalább részben -, emiatt lehetséges, hogy nem a teljes 2. és 3. részletet fogjátok tudni így fizetni, hanem csak egy meghatározott részét. Ez attól függ majd, hogy hányan szeretnétek ezzel fizetni. Természetesen mindenkivel, aki SZÉP kártyával szeretne fizetni, egyeztetni fogunk. Ugyanezért idén SZÉP kártyával egy személy kártyájáról csak a saját, illetve közeli hozzátartozója szállásdíja fizethető. Bármilyen jó szándék vezérelne titeket, idén barátoknak, ismerősöknek nem fizethettek a saját SZÉP kártyátokkal.

 

Idegenforgalmi adó

 

 Az innovációs és technológiai miniszter a 2020.04.07-i Kormányinfón jelentette be, hogy a turizmus segítésére felfüggesztik az év végéig az idegenforgalmi adót. Ez az intézkedés a mai napig még nem jelent meg Magyar Közlönyben, viszont mi úgy számolunk, hogy idén idegenforgalmi adófizetési kötelezettségünk nem lesz. Ha mégis lenne, akkor az idegenforgalmi adót a 18 év felettieknek kell megfizetnie, ennek mértéke eltöltött vendégéjszakánként Parádon 350/Ft/fő/éj. Ezt átfolyó költségként tudjuk kezelni, vagyis be fogjuk szedni a 18 év feletti táborozóktól, és adjuk is tovább a táborhelynek.

 

 A jelentkezés visszamondása

Természetesen idén is lehetőség van a jelentkezés lemondására, ami viszont nem azonos azzal a helyzettel, ha a tábor elmarad, tehát ebben az esetben nem fogunk tudni minden esetben minden befizetett pénzt visszaadni. A jelentkezés visszavonásának időpontjától függően a jelentkező a befizetett tábordíj alábbi részét kaphatja vissza:

  • június 19-ig történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összegből az 1. részlet összegét levonva számított összeget;
  • július 15-ig történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összeg 50%-át;
  • július 15. napja után történő lemondás esetén a jelentkező által addig befizetett összeget már nem tudjuk visszaadni.

A törvényes képviselő nélkül érkező 18 év alatti táborozó köteles a részvételéhez a törvényes képviselője írásos jóváhagyását a szervezőknek előzetesen eljuttatni, és azt a táborban személyesen is átadni, enélkül nem vehet részt a rendezvényen. 14 év alatti gyermeknél a törvényes képviselő köteles megjelölni egy nagykorú, táborban részt vevő személyt is, aki a gyermekéért a tábor ideje alatt felelős lesz.  

 

Kapcsolat

Bármilyen kérdés, kérés, észrevétel esetén a szervezők a tabor@tolkien.hu email címen érhetők el.

Érdekes információk, hangulatkeltő bejegyzések találhatóak a tábor Facebook oldalán is, illetve itt is van lehetőség a közérdekű kérdéseket feltenni.

A Tábor helyszíne a Parádfürdői Ifjúsági Tábor (Parádi Tábor)
Cím: 3244 Parádfürdő, Sándorrét

A Magyar Tolkien Társaság egy nonprofit, közhasznú egyesület, amelynek elsődleges tevékenységi köre a tolkieni mitológia megismertetését, népszerűsítését szolgáló, értékrendjének átélhetőségét biztosító kulturális programok szervezése. A Társaság egészét érintő kérdéssel célszerű a Társaság vezetőséghez fordulni az info@tolkien.hu címen, akik szükség esetén a megfelelő személyhez irányítanak.

Utoljára frissítve: kedd, 14 április 2020 12:55

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére