fbpx
 
 

Regisztráció

Kedves leendő táborozó!

Üdvözlünk a 2019-es Mereth Aderthad rábor résztvevői között! Kérjük add meg az alábbi adataidat a jelentkezéshez!

(Az adataidat csak az ezekkel dolgozó szervezők számára tesszük hozzáférhetővé, szigorúan arra az időre, amíg szükésges.)

Ha kérdésed adódik a táborral kapcsolatban, írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Technikai probléma esetén keresd az adminisztrátorokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Személyes adatok

Ha még nem múltál el 18 éves, akkor a rendezvényen való részvételedhez szükségünk van egy szülői nyilatkozatra. Kérjük a kitöltött, aláírt és beszkennelt vagy befényképezett nyilatkozatot küldd el a komt@tolkien.hu email címre ÉS az eredetit hozd el magaddal a rendezvényre! A nyilatkozatot ezen a linken érheted el.

Részvétellel kapcsolatos adatok

A speciális étrend választása plusz díjjal jár! Ha valamilyen speciális kategóriát jelöltél, hamarosan megkeres a menüért felelős szakácsunk, akivel egyeztetheted a pontos menüt.
A prémium szobába idén csak családosok jelentkezhetnek. Nem családosként várólistára jelentkezhetsz, de ekkor szállástípusnak a normál faházat jelöld.
Ha családként, gyerekekkel érkeztek, és ezért kértetek prémium szobát, akkor jelezzétek az "Egyéb megjegyzés, észrevétel" rubrikában! A családosok elsőbbséget élveznek a kis létszámú prémium szobákban.
A SZÉP kártyás fizetéshez kell a kártya, nem elég a szám! A tábor feltétele az előzetes fizetés, így a jelentkezés mentésekor 5000 Ft-ot mindenképpen be kell fizetni. Ezt, amennyiben a teljes összeget SZÉP kártyáról szeretnéd állni, a táborban visszaadjuk.

Közösségekben való részvétel

"Senior": legalább 26 éves, legalább 5 korábbi táborban résztvevőként vagy szervezőként megforduló "régi motorosok" vagy "speciális" élethelyzetben érkezők (pl. kisgyerekesek).
A csapat jellemzői: nem véletlenszerű a csapatbeosztás, kifinomultabb közösségépítő játékok, a többi csapattal azonos szintű keretjáték-identitás de némiképp érettebb feladatok. Ez nem nem nosztalgia- vagy relax csoport, csak az idősebb, tapasztaltabb táborozók speciális igényeire szabott közösségi forma.
A csapat létszámának normál keretek között tartása érdekében kérjük, hogy az alábbi skálán jelöld, hogy mennyire fontos neked, hogy a senior csapatba kerülj! Indokold is meg pár szóval!

Rendi jelentkezés

Mielőtt bejelölöd a rendi preferenciáidat, mindenképp olvasd el az egyes rendek bemutatkozóit, melyeket ezen a linken érsz el.
FIGYELEM! A preferenciád felállításánál minden rendet csak egyszer jelölhetsz! Ismétlés esetén az adott rendbe való jelentkezésedet nem vesszük figyelembe. A preferenciák, a jelentkezési sorrend és a jelentkezések rendek közti megoszlása alapján fogjuk elkészíteni a rendi beosztást.
Egyes rendeknél kiegészítő díjat kell fizetni - ezeket a leírásnál jeleztük.

Egyéb információk

Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező vállalja a tábori részvételi díjak határidőre történő befizetését, tudomásul veszi a részvételi és lemondási feltételeket, és elfogadja a tábori házirendet.
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
Figyelem! A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha az űrlap mentésekor online bankkártyával fizetsz, vagy a részvételi díjat 3 munkanapon belül elutalod!
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Fizetési információk

Ft
Ft
Ft

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére