LEP 2020 tohu header 01

 

A Magyar Tolkien Társaság 2020. február 1-jén az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban ismét ismeretterjesztő előadásokkal, műhelyekkel, kiállításokkal, látványos jelmezekkel, társasjátékkal, tánccal és dallal tisztelgünk a Professzor élete és munkássága előtt.

Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, 1035 Budapest, Raktár utca 1. Google maps >>>>>>

Kapunyitás: 2019. február 1., szombat 08:15

Facebook esemény >>>>>>>>

A rendezvény központjában idén nem más áll, mint maga J. R. R. Tolkien, a Nagy Mítoszteremtő. A tizenhat izgalmas, az általa megalkotott mitológiáról szóló előadás mellett idén lehetőség lesz a Tolkien című, 2019-ben megjelent film, valamint egy, a Professzor életét és életművét bemutató különleges kiállítás megtekintésére is.

Az előadások mellett számos más program is várja az érdeklődőket: kislétszámú workshopok keretében lehetőség lesz a tünde nyelvekkel és írásokkal való megismerkedésre, ismét megnyitja kapuit a tavalyi, nagysikerű Fëanor kincsesháza szabadulószoba, a visszatérő látogatók pedig a Menekülés Moriából szabadulószobában tehetik próbára az ügyességüket.

A nap zárásaként egy színes színpdai produkció várja majd a közönséget, majd a Társaság hagyományai szerint együtt koccintunk a Professzor tiszteletére.

Részletes program

A részletes program itt érhető el >>>>>>>

Jegyárak

Miért regisztrálj előzetesen online?

  • Mert így biztosíthatod a bejutást a legizgalmasabb előadásokra
  • Mert néhány limitált létszámmal induló programra is lehet biztos helyed
  • Mert elővételben a jegy is olcsóbb
Elővételes árak:

Normál jegy: 1500 Ft

Kedvezményes jegy (14. évet be nem töltött gyerek, MTT közreműködő és támogató tagok, 3 óránál kevesebbet önkénteskedő helyszíni segítők ): 750 Ft

Ingyenes a belépés 7 év alatti gyerekek, az AKG dolgozó és tanulói, az MTT szervezeti és adományozó tagjai, illetve a szervezők számára.

Az elővételes normál és kedvezményes jeggyel 4 programra lehet regisztrálni. Az esti színpadi előadásra ezen felül is lehet jelentkezni.

Kiegészítő jegy

normál kiegészítő jegy: 1200 Ft

kedvezményes kiegészítő jegy (MTT szervezeti és adományozó tagok, szervezők): 600 Ft

A kiegészítő jegy a belépőként megvásárolt jegyen felüli külön karszalag, az alábbi kedvezményekre jogosít:

- 4 helyett 6 programra lehet előzetesen regisztrálni,

- korlátozott mennyiségben, ingyenes étel-ital fogyasztás áll rendelkezésedre a helyszínen egész nap (az MTT tagok által házilag készített illetve előkészített tea, kávé, üdítőital, szendvics, saláta és sütemény választékból négy átlagos mennyiségű tétel egy alkalommal történő elfogyasztását jelenti),

- 10% kedvezményt kapsz a helyszínen a Középfölde Vásár 1000 Ft-nál nagyobb értékű saját gyártású tárgyaira/kiadványaira.

Figyelem! A büfében csak és kizárólag kiegészítő jeggyel lehet ételt fogyasztani! A kiegészítő jegy lesz a "belépő" a büfébe, ott már nem kell külön fizetni.

Helyszínen:

Normál jegy: 2000 Ft

Kedvezményes jegy (14. évet be nem töltött gyerek, MTT közreműködő és támogató tagok, 3 óránál kevesebbet önkénteskedő helyszíni segítők ): 1250 Ft

Kiegészítő jegy

normál kiegészítő jegy: 1500 Ft

kedvezményes kiegészítő jegy (MTT szervezeti és adományozó tagok, szervezők): 900 Ft

Fizetés

Elővételben:

- online bankkártyás fizetés (javasolt fizetési mód)

- átutalással a Magyar Tolkien Társaság számlájára 3 munkanapon belül (utalás adatai: bankszámlaszám: 10918001-00000091-16610019, közlemény: Tolkien Nap + teljes polgári név)

  Azok a regisztrációk, melyekhez nem érkezik meg az átutalt részvételi díj 3 munkanapon belül, előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!

Helyszínen:

- a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

Regisztráció

Az előzetesen regisztrálók a regisztrációkor megadott e-mail címükre kapják meg a belépéshez szükséges igazolást, melyet a rendezvény területére való első belépésnél kezelnek. A bejáratnál karszalagot adunk, mellyel a be- és kilépés a rendezvény teljes időtartama alatt lehetésges.

Regisztrációs lap >>>>>>>

Előzetsen regisztrálni január 31. 8:00- ig lehet, utána már csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni!

Kérjük az előregisztráció során ügyelj a programok időpontjaira - ha egy idősávra több programot is megjelölsz, akkor az adott idősávban egy kivételével a megjelölt programjaidat töröljük.

Az új adatvédelmi rendelkezések miatt csak bejelentkezett felhasználók tudnak jelentkezni a rendezvényre. Ha még nincs Tolkien.hu felhasználói fiókod, akkor azt a jelentkezési lapon is létrehozhatod. Kérjük, hogy ne felejtsd el aktiválni a Tolkien.hu felhasználói fiókodat is, ha csak most regisztráltad (erről külön e-mail-t kapsz)!

Kérjük, hogy a regisztrációról szóló igazolást mindenképpen nyomtasd ki és hozd magaddal a rendezvényre, mert csak ezzel tudod átvenni a belépőjegyedet, illetve ezzel tudsz bejutni az általad regisztrált programokra. (Amennyiben a mobiltelefonodon meg tudod nyitni a regisztrációs igazolást tartalmazó PDF fájlt, és ki tudod nagyítani az abban található QR kódot, illetve a regisztrált programok listáját, akkor nem szükséges papíron, kinyomtatva elhoznod.)

A jelentkezésed adatait bármikor megtekintheted a www.tolkien.hu oldalon bejelentkezve a Közösség/Rendezvényeim menüpont alatt a nevedre kattintva (https://tolkien.hu/kozosseg/rendezvenyeim). Ugyanitt elérheted a regisztrációs igazolást is.

Étkezés

A rendezvény területén hagyományos büfé nem üzemel - azonban a kiegészítő jeggyel rendelkezők a vendégeink egy szendvicsre, egy salátára, egy süteményre és két italra!

Az ételeket és italokat a Magyar Tolkien Társaság önkéntesei készítik el illetve elő. Az ő munkájukat segítendő, kérjük add meg az étel- és italpreferenciáidat a regisztrációkor!

Hozz magaddal egy bögrét! Mi, a  Magyar Tolkien Társaság tagjai fontosnak tartjuk a környezet védelmét, ezért kérünk, ha teheted, hozz magaddal bögrét, evőeszközt, tányért, vagy lezárható dobozt, melyből az ételedet, italodat elfogyaszthatod, ezzel is csökkentve az egyszerhasználatos műanyagok okozta szemetet!

Egyéb információk

A helyszínen ingyenes ruhatár fog üzemelni. Tapasztalataink szerint az előadások kezdete előtt és befejeződése után többen szeretnék be- és kivenni a kabátjukat, ilyenkor megnövekedhet a várakozási idő, ezért türelmet kérünk mindenkitől.

A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Középfölde Vásár

Elindult a webshop! A képre kattintva megnyíilik a vásárlási felület.

Webshopunkban pólókat, bögréket, vászontáskákat, könyveket, kitűzőket, egyedi tervezésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható Tolkien tematikájú termékeketlehet vásárolni. A megrendelt termékeket a helyszínen lehet majd átvenni.

Figyelem! A webshopon keresztül rendelt termékek csak online bankártyás fizetéssel (ajánlott), vagy 3 munkanapon belül átutalással fizethetőek! A 3 munkanapon belül nem fizetett megrendeléseket töröljük. A helyszínen a Középfölde Várásban csak készpézes fizetésre lesz lehetőség! A webshopon rendelt tárgyak helyszíni fizetésére nincs lehetőség.

kozepfolde vasar csakszoveg

Művészeti pályázat

A Magyar Tolkien Táraság idén is művészeti pályázatot hirdet a Tolkien Naphoz kapcsolódóan. A cél olyan stílusú, hangulatú és minőségű produkciók és alkotások létrehozása, melyek méltók a tolkieni életműhöz, és amelyek alkalmasak arra, hogy közösségben, akár színpadon is bemutathatók és/vagy előadhatóak legyenek.

A pályázatokat hat kategóriában, dal, minidráma, vers, képzőművészeti alkotás, fotó, tánckoreográfia kategóriákban várjuk 2020. január 29-ig.

A részletes pályázati kiírásért kattitns ide >>>>>>>

 

 

Bármilyen, a rendezvénnyel kapcsolatos kérdés esetén írj a tolkiennap@tolkien.hu címre!

A jelentkezési lappal vagy az online fizetéssel kapcsolatos probléma esetén az admin@tolkien.hu címen kaphatsz segítséget.

onkentes felirat 01

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére