Bővebben a műhelyekről

Milyen műhelyek lesznek a táborban? Egyáltalán - mi az a műhely?

Fejléc3 kisebb

 

A tábor fontos részét képezik az alkotó közösségek, úgy nevezett műhelyek. Ezekről olvashattok itt kicsit bővebben.

 

Mi is az a műhelyfoglalkozás? 

 

A műhelyek során délelőttönként egy előre kiválasztott kreatív, vagy más módon kikapcsolódást nyújtó foglalkozáson vehettek részt. Az idei táborban igyekeztünk a Vigasság hangulatába jobban illeszkedően lehetőséget nyújtani arra, hogy a tábor felénél tevékenységet válthassatok, de odafigyelünk, hogy a részvételetek egész hosszában legyenek hasonló tevékenység körök. A jelentkezés során választanotok kell majd egy műhelyt a tábor első felére, és egyet a tábor második felére - ez, ha mindkét félben megtalálható akkor lehet ugyanaz a műhely, de lehet két teljesen különböző. 

A műhelyeket minden esetben a jelentkezéskor kell kiválasztanotok, és a táborban már nincs lehetőségetek módosítani rajtuk. 

Vannak úgynevezett feláras műhelyek - ezek olyan foglalkozások, amiknek az anyagköltsége nagyobb, ezért ha ide szeretnétek jelentkezni, akkor mindenképpen vegyétek figyelembe a feltüntetett felárat, ami mindig csak egy tábor félre szól! Ha mindkét választott műhelyed feláras, akkor a két felár összegével fog emelkedni a tábordíjad a beosztás után. A jelentkezéskor megjelenő összegben még nem fog szerepelni, mert csak a műhelybeosztások után kalkuláljuk ki részetekre a rátok vonatkozó felárat. 

Mindenképp jelöljetek egynél több műhelyt is, ahova szívesen mennétek, mert a létszámkorlátok miatt nem biztos, hogy az első helyen jelölt műhelybe kerültök!

 

Választható műhelyek a tábor első felében

 

Második Reggeli Rend - Estelwen, Andris

Szeretsz jókat falatozni? Úgy érzed, hogy egy reggeli nem reggeli? Szeretnél új recepteket és konyhai trükköket tanulni? Ha a válaszod igen, akkor nálunk a helyed! A legegyszerűbb ételeken át a bonyolultabb fogásokig itt megtanulhatsz megannyi variációt, hogy a nap legfontosabb étkezését igazi lakomává varázsolhasd!

 

Tematika: reggeli sütemények (muffin, croissant, kakaós csiga), különböző reggeli fogások (melegszendvics, tojások, baked beans… etc.) elkészítése és tálalása.

 

Életkori megkötés: 16 év

Felár: 2000 Ft/fő.

 

Megyei Írók Társasága - Ági

Egy történetet szinte végtelen változatban meg lehet írni, azonban minden változat más és más érzelmeket és gondolatokat hív elő. A műfajoktól és formáktól kissé elszakadva a tizenkét alapvető archetípussal fogunk kreatívan dolgozni: a nyolc műhelyalkalom végére négy prózai és lírai művet (azok legtágabb értelmezésében) és számtalan komplex karaktert, perszónát, elbeszélőt, költői ént alkotunk meg.

 

Kísérletezhetsz alternatív választási lehetőségekkel, furcsa képekkel a jövőből és a múltból, érzelmek, hangulatok, színek, formák összességének lefestésével. Hogy segítsük a kreatív írást, minden alkalommal egy-egy aspektust dolgozunk fel: ezek a kreativitás és a szenvedély; a gazdagság és tárgyi tulajdonok; a szeretet és az érzelmek; illetve a kihívások és az értelem.  

 

Mivel a Társaság ön- és karakterismereti eszközökkel dolgozik, ezért az ajánlott alsó korhatár 14 év. 

Nem feláras műhely. 

 

Hobbitfalvi Hímző Egylet - Esztúr és Nyüfi

Szeretnéd követni, hogy mi az új divat Bríben?  Mindig is érdekeltek a bakföldi hímzések és minták? Szeretnéd kedvesed meglepni egy új pipafű zsákkal vagy mintás zsebkendővel? Akkor köztünk a helyed! Segítünk egy mellény vagy kötény megvarrásában és díszítésében... és természetesen garantált a második reggeli is! 

 

Előképzettség nem szükséges sem a varráshoz, sem a hímzéshez, mindenben segítünk. Az anyagot mi visszük, de természetesen ha van évek óta otthon heverő szalagod, hímzőfonalad vagy díszes gombod, kapcsod, hozd el és kitaláljuk együtt, hol mutatna a legjobban! (Szoknya vagy tunika varrásra is van lehetőség, de az anyagköltség növekedése miatt ezt külön kell megbeszélnünk a tábor előtt.)

 

Èletkori megkötés: 12 év alatt egyedi elbírálás

Felár: 3500Ft/fő.

 

Megyei bőrművesség - Boti

Poncolással, csontozással vagy domborítással díszítsem? Esetleg szironyozással vagy sallangozással? Növényi cserzett marha vagy timsós kecskebőrből készítsem? Mi a különbség az erszény, a zacskó, és a bugyelláris között? Mi az a pásztorkészség? Tanuld meg Rönkös Rollótól a népi bőrművesség csínját-bínját!

 

Népi bőrműves technikák alapján fogunk kisebb megyei használati és dísztárgyakat alkotni, amik nélkülözhetetlenek hobbit hétköznapokban. Mint pl dohány-, tűzszerszámtartó, vagy pénzérmés zacskó, bicskatok, tükrös, karkötő; de igény szerint modernebb felhasználású tárgy is készíthető, pl telefontok, vagy egyéb egyedi ötletekre is lesz lehetőség. Alkotás közben megismerkedünk a bőrművesség elméleti és technikai alapjaival, szerszámokkal, bőrtípusokkal. 

Előképzettség, tapasztalat nem szükséges (persze az se baj, ha van), de némi kreativitás és magabiztos kézügyesség igen, mert éles és hegyes szerszámokkal is dolgozunk majd.

A tábor első és második felében kicsit más kerül majd terítékre, így lehet csatlakozni csak egy vagy mindkét felére is. 


Korhatár:  egyéni elbírálás alapján akár 10 éves kortól is lehet jönni.

Felár: 3500 ft/fő.

 

Megyei látványfestő kör - Evelin

Álmodd a megyét olyanná amilyennek te ismered!

Nincs más dolgod csak leülni és készíteni egy képet arról amit a díszleteken túl látsz. Legyen az egy odvas fa, ami valamiért kimaradt a látható képből, vagy egy szmiál, aminek a kertje telis teli van virágokkal.

 

Az eszközt magát te választod, így nem kell félned attól, hogy még soha nem tartottál a kezedben szenet, vagy nem tudod hogyan keverd ki a neked tetsző színeket a festékből. Persze senki nem tart vissza ha kísérletezni támad kedved.

Rajzolj, fess, alkoss velünk és keltsük életre az Öregdombot!

Bár konkrét előképzettség nem szükséges, mégis előnyt jelent ha korábban is rajzoltál, vagy festettél már, még, ha csak a saját kedvedre is.

 

Korhatár: nincs

Felár: 1000 Ft/fő.

 

Vizuális karakteralkotás - Mil

Alkotni fogunk, méghozzá képekkel, sminkkel, jelmezekkel, kellékekkel. A műhely keretein belül feltérképezzük, hogyan lehet érzelmeket, stílusjegyeket, emberi tulajdonságokat megjeleníteni a fent említett eszközökkel; hogyan néz ki egy szomorú törp kovácsmester, aki eltörte kedvenc üllőjét, a szerelmes hobbitlány, aki megsütötte élete legjobb almáspitéjét vagy az ábrándos tündelegény, aki dalokba feledkezve átábrándozott sok éjszakát. Festünk arcokat, egyszerű kellékekkel megelevenítünk élethelyzeteket az egészen egyszerűtől a nagyon összetettekig, álmodunk, játszunk a színekkel, fényekkel, anyagokkal. 

 

Korhatár: 14 év

Felár: 2500 Ft/fő.

 

MegaSztúr - Brandir és Pillangó

Varázsolt már el egy musical a színházban, moziban vagy otthon a tv előtt? Érezted azt, hogy Te is ott szeretnél lenni a színpadon, vagy a barátaiddal üvöltötted bele az éjszakába az egyik dalt? A táncos-énekes műfaj, a modernkori színjátszás egyik legnehezebb, de valószínűleg a legszórakoztatóbb előadói módja is egyben.

A rend keretein belül a színpadi tánc és a musicalek világában teheted próbára magad. A tánc közbeni énekléshez szükséges technikák, valamint musical stílusgyakorlatok mellett megismerkedünk majd a műfaj kialakulásával és történetével is.

 

A táncos részekben elsősorban színházi tánccal és modern tánccal foglalkozunk, de némi klasszikus alap és izolációs gyakorlatok is helyet kapnak majd. Középpontban a csoportos táncok.

Az énekes részekben teret kap majd az impulzuséneklés, hogy aztán az egyszerűbb daloktól a többszólamú vagy kánonműveken keresztül, saját egyveleget vagy mashup-ot hozzunk létre. A fő fókusz természetesen a két tevékenység keveréséről szól majd, vagyis arról, hogyan tudunk éneklős közben mozogni, valamint mozgás közben énekelni. :)

 

Mindenkit várunk, aki táncolni vagy énekelni, avagy énekelni és táncolni szeret. Akár kezdő, akár haladó táncos vagy, ha rutinos énekes, vagy csak a zuhanytálcát örvendezteted meg a hangoddal, itt a helyed! A tábor első felében az éneklésen lesz a hangsúly, míg a második felében a táncon. 

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Táncoló életképek - Sú és Elbereth

Mozgás, színpadi mozgás, tánc, mozdulatok nyelve – a fényképezés olyan régi témája, ami már akkor foglalkoztatta a fényképészeket, amikor még percekig kellett mozdulatlannak lenni egy-egy képhez. A képekben rejlő történetek, a látvány mesélő képessége annyira megragadta őseinket, hogy a barlangjaik falát is összekenték miatta. Az ismerős történetek megjelenítése, mozdulatokkal, szereplőkkel, akár mozgásban, akár kimerevítve – az örök vásári látványosságok egyike.

A Műhely célja az életképek létrehozása, amely során “Elbereth” (Fehér Viktória) a mozgást, annak kifejező eszközeit és hasonló titkait segít felfedezni, “Sú” (Kostyál Zsigmond) pedig a harmadik reggelit mozgás megjelenítését, az állókép igényeihez igazított mozdulatok felfedezését, és a kép létrehozását igyekszik felkutatni a résztvevőkkel. Játszani fogunk és rengeteget eszünk-iszunk mindenféléket felfedezünk, kipróbálunk, izgünk-mozgunk-fotózunk. Kipróbálhatod velünk a kamera mindkét oldalát, és a kreativitásod a szavak nélküli mesemondás varázslatával erősítheted, ha minket választasz!

Részvételi feltétel: hozzájárulás, hogy fényképek készülnek rólad, amiket jóváhagyásod után  az MTT szabadon, a személyes méltóságod megsértését kizáró módon, belátása szerint felhasználhat. Javasolt a betöltött 14. életév, játszósruha, saját fényképezőgép, aminek kezelését alapszinten ismered. Nincs szükséged táncos vagy fotós képességekre, nem kell spárgázni tudni ahhoz, hogy velünk tarthass! Sőt, noha a műhely mindkét részre erősen épít, szívesen várunk akkor is, ha csak a mozgásformák megismerése érdekel és csak modellként vennél részt a műhely játékaiban, és akkor is, ha inkább csak fotóznál. (Arra kérünk, hogy az ilyen igényedet előre jelezd.)

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Golf a Dombon túl - Ákos

Mindenki ismeri a golf feltalálásának hősi históriáját, azonban a hobbitok között is kevesen vannak, akik azt magukénak mondhatják. Sokan azt sem tudják, hogy a Dombon túl milyen sok szép zöld mező és nyúlüreg található. E nemes sportnak hódolva kis csapatunk tagjai ütőt ragadnak a nyári vigasság napsütéses délelőttjein és megkísérlik búvóhelyéről kiugrasztani a vacsorának valót, és nem mellesleg testmozgást végezni.

E néhány délelőtt során megismerkedünk a golf alapjaival, kellékeivel, az alapvető technikákkal és ütésekkel – ennek körében leginkább a rövid és közepes távú játék kipróbálására lesz módunk. A gyakorláshoz szükséges golf felszerelés rendelkezésre fog állni, a résztvevőknek a lehetséges időjárásnak megfelelő, kényelmes sportruházatot kell magukkal hozniuk.

A műhely a golfot még nem ismerő kezdőknek ajánlott, akik betöltötték a 16. életévüket és egy minimálisan szükséges kondícióval rendelkeznek.

 

Korhatár: 16 év

Nem feláras műhely.

 

Megyeőrök - Alyr

Sziasztok, idén a megyeőr műhely meglehetősen sokszínű lesz és sokban eltér majd a szokásos harcos műhelytől. Ami biztos, hogy lesz lehetőségetek megismerkedni a hosszúkard vívás és az íjászat alapjaival, illetve betekintést nyerünk a botharcba és a birkózásba is, valamint a megyerőrök mindennapi feladataiba és kötelességeibe.

 

Mivel sovány megyeőrt senki nem látott még, mindenkit bíztatok, hogy vagy sörhasat, vagy ing alá dugható, hasra kötözhető párnát hozzon magával. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Nem marad gyorsan hajtó szekér vagy gombalopó fiatal a Megyében, ha rajtunk múlik!

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Talpad alatt a Megye - mogyi

Azokkal a bátor hobbitokkal, akik kiszakadnának a mulatság forgatagából, bevesszük magunkat a rengetegbe. Magasra mászunk és messzire nézünk, hallgatjuk a madarakat, megszagoljuk a virágokat, megölelgetjük a fákat, süttetjük az arcunkat a nappal. Tavat kerülünk, forrást keresünk és kilátókba is felmászunk. Bejárjuk a környéket, és egy kicsit messzebb is elmerészkedünk. 

Második reggeli a szedresben!

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Választható műhelyek a tábor második felében

 

Világok Konyhája- Estelwen, Andris

Amennyiben szeretsz sütni-főzni, akkor ezen a rendi foglalkozás alkalmával szívesen adunk egy kitekintést különböző mediterrán és latin népek konyháira kis elméleti háttérrel és egy több fogásos ebéd közös elkészítésével, melyek természetesen a desszertet sem nélkülözik.

 

Tematika: olasz, közel-keleti, francia és mexikói receptek fő fogással és süteménnyel. 

 

Korhatár: 16 év

Felár: 2000 Ft/fő.

 

Megyei Írók Társasága - Ági

Egy történetet szinte végtelen változatban meg lehet írni, azonban minden változat más és más érzelmeket és gondolatokat hív elő. A műfajoktól és formáktól kissé elszakadva a tizenkét alapvető archetípussal fogunk kreatívan dolgozni: a nyolc műhelyalkalom végére négy prózai és lírai művet (azok legtágabb értelmezésében) és számtalan komplex karaktert, perszónát, elbeszélőt, költői ént alkotunk meg.

 

Kísérletezhetsz alternatív választási lehetőségekkel, furcsa képekkel a jövőből és a múltból, érzelmek, hangulatok, színek, formák összességének lefestésével. Hogy segítsük a kreatív írást, minden alkalommal egy-egy aspektust dolgozunk fel: ezek a kreativitás és a szenvedély; a gazdagság és tárgyi tulajdonok; a szeretet és az érzelmek; illetve a kihívások és az értelem.  

 

Mivel a Társaság ön- és karakterismereti eszközökkel dolgozik, ezért az ajánlott alsó korhatár 14 év. 

Nem feláras műhely.

 

Hobbitfalvi Hímző Egylet - Esztúr és Nyüfi

Szeretnéd követni, hogy mi az új divat Bríben?  Mindig is érdekeltek a bakföldi hímzések és minták? Szeretnéd kedvesed meglepni egy új pipafű zsákkal vagy mintás zsebkendővel? Akkor köztünk a helyed! Segítünk egy mellény vagy kötény megvarrásában és díszítésében... és természetesen garantált a második reggeli is! 

 

Előképzettség nem szükséges sem a varráshoz, sem a hímzéshez, mindenben segítünk. Az anyagot mi visszük, de természetesen ha van évek óta otthon heverő szalagod, hímzőfonalad vagy díszes gombod, kapcsod, hozd el és kitaláljuk együtt, hol mutatna a legjobban! (Szoknya vagy tunika varrásra is van lehetőség, de az anyagköltség növekedése miatt ezt külön kell megbeszélnünk a tábor előtt.)

 

Korhatár: 12 év alatt egyedi elbírálás

Felár: 3500Ft/fő.

 

Megyei bőrművesség - Boti

Poncolással, csontozással vagy domborítással díszítsem? Esetleg szironyozással vagy sallangozással? Növényi cserzett marha vagy timsós kecskebőrből készítsem? Mi a különbség az erszény, a zacskó, és a bugyelláris között? Mi az a pásztorkészség? Tanuld meg Rönkös Rollótól a népi bőrművesség csínját-bínját!

 

Népi bőrműves technikák alapján fogunk kisebb megyei használati és dísztárgyakat alkotni, amik nélkülözhetetlenek hobbit hétköznapokban. Mint pl dohány-, tűzszerszámtartó, vagy pénzérmés zacskó, bicskatok, tükrös, karkötő; de igény szerint modernebb felhasználású tárgy is készíthető, pl telefontok, vagy egyéb egyedi ötletekre is lesz lehetőség. Alkotás közben megismerkedünk a bőrművesség elméleti és technikai alapjaival, szerszámokkal, bőrtípusokkal. 

Előképzettség, tapasztalat nem szükséges (persze az se baj, ha van), de némi kreativitás és magabiztos kézügyesség igen, mert éles és hegyes szerszámokkal is dolgozunk majd.

A tábor első és második felében kicsit más kerül majd terítékre, így lehet csatlakozni csak egy vagy mindkét alkalomra is. 


Korhatár:  egyéni elbírálás alapján akár 10 éves kortól is lehet jönni

Felár: 3500 ft/fő.

 

Megyei látványfestő kör - Evelin

Álmodd a megyét olyanná amilyennek te ismered!

Nincs más dolgod csak leülni és készíteni egy képet arról amit a díszleteken túl látsz. Legyen az egy odvas fa, ami valamiért kimaradt a látható képből, vagy egy szmiál, aminek a kertje telis teli van virágokkal.

 

Az eszközt magát te választod, így nem kell félned attól, hogy még soha nem tartottál a kezedben szenet, vagy nem tudod hogyan keverd ki a neked tetsző színeket a festékből. Persze senki nem tart vissza ha kísérletezni támad kedved.

Rajzolj, fess, alkoss velünk és keltsük életre az Öregdombot!

Bár konkrét előképzettség nem szükséges, mégis előnyt jelent ha korábban is rajzoltál, vagy festettél már, még, ha csak a saját kedvedre is.

 

Korhatár: nincs. 

Felár: 1000 Ft/fő

 

Larp lekvár - Szozsi és gillz 

storytelling | immersion | co-creation

Meséljünk és éljünk át egy történetet együtt.

 

Mit fogunk csinálni?

A műhely során élőszerepjátékot, másnéven larpot (Live Action Role Playing) fogunk tervezni. Megtanulunk kicsit interaktív történetet mesélni, kicsit játékot tervezni, kicsit improvizálni és azt, hogy hogyan tudunk mások számára élményt tervezni. Használunk felkapott módszereket a dizájn szakmából (mint pl.: a Design Thinking), élőszerepjáték tervezéshez készített segítő kártyapaklit, és többnyire a józan eszünket. A csapat létszámától függően a négy alkalmas workshop végére megtervezünk és kitesztelünk egy vagy két élőszerepjátékot.

 

Korhatár: 16 év

Felár: 500 Ft/ fő.

 

MegaSztúr - Brandir és Pillangó

Varázsolt már el egy musical a színházban, moziban vagy otthon a tv előtt? Érezted azt, hogy Te is ott szeretnél lenni a színpadon, vagy a barátaiddal üvöltötted bele az éjszakába az egyik dalt? A táncos-énekes műfaj, a modernkori színjátszás egyik legnehezebb, de valószínűleg a legszórakoztatóbb előadói módja is egyben.

A rend keretein belül a színpadi tánc és a musicalek világában teheted próbára magad. A tánc közbeni énekléshez szükséges technikák, valamint musical stílusgyakorlatok mellett megismerkedünk majd a műfaj kialakulásával és történetével is.

 

A táncos részekben elsősorban színházi tánccal és modern tánccal foglalkozunk, de némi klasszikus alap és izolációs gyakorlatok is helyet kapnak majd. Középpontban a csoportos táncok.

Az énekes részekben teret kap majd az impulzuséneklés, hogy aztán az egyszerűbb daloktól a többszólamú vagy kánonműveken keresztül, saját egyveleget vagy mashup-ot hozzunk létre. A fő fókusz természetesen a két tevékenység keveréséről szól majd, vagyis arról, hogyan tudunk éneklős közben mozogni, valamint mozgás közben énekelni. :)

 

Mindenkit várunk, aki táncolni vagy énekelni, avagy énekelni és táncolni szeret. Akár kezdő, akár haladó táncos vagy, ha rutinos énekes, vagy csak a zuhanytálcát örvendezteted meg a hangoddal, itt a helyed! A tábor első felében az éneklésen lesz a hangsúly, míg a második felében a táncon. 

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Táncoló életképek - Sú és Elbereth

Mozgás, színpadi mozgás, tánc, mozdulatok nyelve – a fényképezés olyan régi témája, ami már akkor foglalkoztatta a fényképészeket, amikor még percekig kellett mozdulatlannak lenni egy-egy képhez. A képekben rejlő történetek, a látvány mesélő képessége annyira megragadta őseinket, hogy a barlangjaik falát is összekenték miatta. Az ismerős történetek megjelenítése, mozdulatokkal, szereplőkkel, akár mozgásban, akár kimerevítve – az örök vásári látványosságok egyike.

A Műhely célja az életképek létrehozása, amely során “Elbereth” (Fehér Viktória) a mozgást, annak kifejező eszközeit és hasonló titkait segít felfedezni, “Sú” (Kostyál Zsigmond) pedig a harmadik reggelit mozgás megjelenítését, az állókép igényeihez igazított mozdulatok felfedezését, és a kép létrehozását igyekszik felkutatni a résztvevőkkel. Játszani fogunk és rengeteget eszünk-iszunk mindenféléket felfedezünk, kipróbálunk, izgünk-mozgunk-fotózunk. Kipróbálhatod velünk a kamera mindkét oldalát, és a kreativitásod a szavak nélküli mesemondás varázslatával erősítheted, ha minket választasz!

Részvételi feltétel: hozzájárulás, hogy fényképek készülnek rólad, amiket jóváhagyásod után  az MTT szabadon, a személyes méltóságod megsértését kizáró módon, belátása szerint felhasználhat. Javasolt a betöltött 14. életév, játszósruha, saját fényképezőgép, aminek kezelését alapszinten ismered. Nincs szükséged táncos vagy fotós képességekre, nem kell spárgázni tudni ahhoz, hogy velünk tarthass! Sőt, noha a műhely mindkét részre erősen épít, szívesen várunk akkor is, ha csak a mozgásformák megismerése érdekel és csak modellként vennél részt a műhely játékaiban, és akkor is, ha inkább csak fotóznál. (Arra kérünk, hogy az ilyen igényedet előre jelezd.)

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Felfedezők - Borz

Ha már megtöltötted hasad, meghallgattál minden történetet a hősökről, akik távoli tájakon nagy tetteket vittek végbe, és úgy érzed, erre Te is alkalmas vagy, gyere velünk!

 

Azon kalandvágyó hobbitokat várjuk, akik szeretnék felfedezni a nagy világot maguk körül, megtanulni hogyan éljenek túl a Megye határain kívül, szeretnének kalandokba bocsátkozni, és meghaladni önmagukat.

 

Megtanuljuk majd, hogyan kell a rengetegben biztonságosan járni, hogyan győzzük le a sebes folyókat és a hatalmas hegyeket, hogyan csillapítsuk az éhségünket, hogyan találjuk meg a célunkat, és hogy milyen eszközök lehetnek a hasznunkra.

 

Tanulunk csomókat, túlélési technikákat és az igazán bátrak még azt is megtanulják, hogyan küzdjenek meg az esetleg váratlanul megjelenő trollokkal.

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Megyeőrök - Alyr

Sziasztok, idén a megyeőr műhely meglehetősen sokszínű lesz és sokban eltér majd a szokásos harcos műhelytől. Ami biztos, hogy lesz lehetőségetek megismerkedni a hosszúkard vívás és az íjászat alapjaival, illetve betekintést nyerünk a botharcba és a birkózásba is, valamint a megyerőrök mindennapi feladataiba és kötelességeibe.

 

Mivel sovány megyeőrt senki nem látott még, mindenkit bíztatok, hogy vagy sörhasat, vagy ing alá dugható, hasra kötözhető párnát hozzon magával. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Nem marad gyorsan hajtó szekér vagy gombalopó fiatal a Megyében, ha rajtunk múlik!

 

Korhatár: 14 év

Nem feláras műhely.

 

Ha a műhelyekkel kapcsolatban akad kérdésed, írhatsz nekünk a tabor@tolkien.hu e-mail címen, de kérdésedet a Facebook eseménynél is felteheted!

Utoljára frissítve: hétfő, 10 május 2021 07:43

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére