Tolkien Tábor 2017 - Részvételi és lemondási feltételek

Jelentkezési, részvételi és lemondási feltételek a 2017. évi Tolkien Táborban

Részvételi feltételek

A Magyar Tolkien Társaság 2017. évi nyári táborában részt vehet minden olyan személy, aki

  • érvényes jelentkezési lapot tölt ki;
  • befizeti a tábor teljes részvételi díját;
  • 18. életévüket be nem töltött táborozók esetén a szülő írásos jóváhagyását a szervezőknek átadja. (A jóváhagyó nyilatkozat ezen a linken érhető el.)

A regisztrációs űrlap véglegesítésével a jelentkező elfogadja az alábbiakat:

  • a részvételi díjakat az e dokumentumban meghatározottak szerint határidőre befizeti;
  • a visszalépésre, elállásra az e dokumentumban meghatározott feltételek érvényesek;
  • a tábor házirendjét , mely ezen a linken érhető el, betartja;
  • a Magyar Tolkien Társaság a megadott személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére tárolja;
  • a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket - amelyeken ő is szerepelhet - a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználja.

Fizetési információk

A tábordíjat az alábbi módokon lehet befizetni:

  • banki átutalással a Magyar Tolkien társaság számlájára;
  • online bankkártyás fizetéssel a www.tolkien.hu honlapon keresztül;
  • OTP vagy MKB SZÉP kártyával;
  • vagy a fentiek megfelelő kombinációjával.

A bankkártyás fizetés révén minden jelentkező kényelmesen és biztonságosan befizetheti a részvételi díját. A regisztráció véglegesítése után a felhasználót az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A jelentkezőknek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Bankkártyás fizetés (UniCredit)" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

(A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.)

A bankkártyás fizetésről szóló részletes tájékoztató ezen a linken érhető el.

A SZÉP kártyás fizetés a tábor helyszínén zajlik, de legalább 5.000 Ft foglaló befizetésére az ezt választók is kötelesek a jelentkezési lap mentésétől számított 3 munkanapon belül banki átutalással. Ezt az összeget a tábor első napján visszafizetjük.
A tábordíjat vagy egyösszegben a jelentkezési lap véglegesítésével egyidőben online fizetéssel, vagy ettől az időponttól számított 3 munkanapon belül banki átutalással, illetve több részletben az alábbi rendszer szerint kell befizetni:

  • első részlet (15 ezer Ft): a jelentkezési lap véglegesítésével egyidőben online fizetéssel, vagy ettől az időponttól számított 3 munkanapon belül banki átutalással
  • második részlet (15 ezer Ft): június 15-ig
  • harmadik részlet (a fennmaradó teljes összeg): július 15-ig

A tábor díj egyösszegű befizetésére, vagy az első részletére vonatkozó határidő elmulasztása a jelentkezés törlését vonja maga után. Ez esetben a jelentkezést újra be kell nyújtani.
A tábordíj második vagy harmadik részletére vonatkozó késedelem az 5.000 Ft előjelentkezési kedvezmény elvesztésével jár.

Részvételtől való elállás

A jelentkezés visszavonására (a részvételtől történő elállásra) a tábor szervezői felé a tabor@tolkien.hu címre a regisztráció során megadott e-mail címről küldött e-mail-ben van lehetőség, a következő feltételekkel:

  • A tábori részvételtől a jelentkező az első részlet befizetése előtt bármikor, következmények nélkül elállhat.
  • A jelentkezés rögzítése és a részvételi díj első részletének bankkártyás vagy banki átutalással történő kifizetését követően a Magyar Tolkien Társaság a részvételi szándékot véglegesíti, a férőhely foglalást teljes egészében teljesíti, ezzel a résztvevő a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) a) pontja alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, csak a következő feltételek alapján:
    • Ha a jelentkezés visszavonása a kedvezményes jelentkezési határidőig (2017. május 31.) megtörténik, a korábban befizetett részvételi díj teljes összegét visszakapja, a banki kezelési költség (2 %) levonása után.
    • Ha a jelentkezés visszavonása a második részlet határidejéig (2017. június 15.) megtörténik, a korábban befizetett részvételi díj összegét visszakapja a banki kezelési költség (2 %) és az étkezési díj levonása után (normál menü esetén 10.450 Ft, vegetáriánus menü esetén 13.450 Ft, speciális menü esetén 16.450 Ft).
    • Ha a jelentkezés visszavonása a harmadik részlet határidejéig (2017. július 15.) megtörténik, a korábban befizetett részvételi díj összegét visszakapja a banki kezelési költség (2 %) és a teljes részvételi díj 50 %-ának levonása után.
    • Ha a jelentkezés visszavonása a harmadik részlet határidejét (2017. július 15.) követően történik, a korábban befizetett részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség.

     

A fenti részvételi feltételek letölthetők PDF formátumban ezen a linken.

Utoljára frissítve: kedd, 11 április 2017 12:20

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére