Határidők, fizetési információk

 

Első részlet – május 31.: 15.000 Ft
Második részlet – június 30.: 15.000 Ft
Harmadik részlet – július 15.: fennmaradó összeg

 

A számlaszám, ahova a befizetéseket várjuk: OTP Bank 11709002-20646116-00000000

Utalásnál minden esetben írjátok oda a közlemény rovatba a polgári neveteket és hogy hányadik részletet fizetitek be!

Jelentkezési határidő:

2016. július 15.
 (A tábor tervezett létszáma már betelt, a jelentkezők jelenleg a várólistánkra kerülnek.)

Ne feledjétek hogy a jelentkezésetek az első részlet befizetésével válik érvényessé! Határidő utáni fizetésnél elvész a korábban jelentkezőkre vonatkozó előjelentkezési kedvezmény (10 %, kb. 4000 Ft).

A tábordíjat OTP vagy MKB SZéP kártyával is lehet fizetni.

Egyéb pénzügyi ill. logisztikai kérdés/kérés esetén forduljatok bizalommal a logisztikus csapathoz a – tabor.log@tolkien.hu - címen.

A fizetési határidők a részletekben fizetést segítik elő; ha egy adott fizetési határidő után jelentkezel, az azt jelenti, hogy a legközelebbi határidőnél az addig esedékes részleteket egyben kell utalnod. Pl. ha június 28-án jelentkezel, akkor a legközelebbi határidőnél már a teljes tábordíjat egy összegben kell utalnod. Amennyiben valamiért nem tudsz utalni, írásban, indoklással jelezd nekünk!

A műhelybeosztásnál és a különböző komfortfokozatú szállásoknál figyelembe vesszük a jelentkezési sorrendet, így ha mindenképp szeretnél az általad kiválasztott műhelybe, illetve szállástípusba kerülni, úgy érdemes minél hamarabb jelentkezned!

Utoljára frissítve: csütörtök, 02 június 2016 16:12

Jelentkezési lap

A 2016. évi Tolkien Táborban a részvevők egy elektronikus űrlap kitöltésével jelentkezhetnek. Kérjük, hogy az űrlapot átgondoltan, az instrukciókat elolvasva töltsd ki! Ha bármilyen kérdésed, problémád akad, keresd a szervezőket a tabor@tolkien.hu email címen.

plakat mini 02

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Tolkien.hu lablec_11.png
Vissza a lap tetejére