dolamroth
 
Reinicke Tamás
icke vagyok, 10+ éve MTT-közeli (mikor mennyire), szervezéssel csak az utóbbi időben kezdtem aktívan foglalkozni - a partvonal sokáig szimpatikusabb volt. Idén Dol Amroth követségét vezetem a Zúgó Patak Völgyébe, oldalamon hű segítőimmel, Narbeleth-el és Éogillal.
MTT-n kívüli életemben épp mostanság mondtam fel a metrónál, hogy szeptembertől Londonban tanulhassak az óészaki és viking kultúráról.
(Ez viccnek tűnhetett, de nem az :]= )
Találkozunk Thaliondorban!
 
Mikesy Anna
Éogil vagyok, 20 éves, "civilben" régészhallgató. Az MTT-vel a TLV kapcsán ismerkedtem meg, a rendezvényeken kábé két éve veszek részt. Az idei lesz a második táborom, szervezői oldalról az első. A dol amrothi csapathoz igyekszem majd hozzátenni a magamét, csapatvezető-segédi minőségben :)
 
Schuster Viktória – Narbeleth

A táborban valószínűleg a leggyakrabban Eirien név alatt fogtok velem találkozni. 2005 óta vagyok MTT tag, szintén 2005 óta táborozom, szervezőként 2009 óta tevékenykedem, de csapathős még nem voltam, eddig rendet vezettem (tánc), illetve csapatot. 26 éves vagyok, bár ez mellékesen fontos, leginkább nem.
Civilben agrár szakterületek európai uniós koordinálásval foglalkozom, illetve "másodállásban" ékszereket készítek, emellett iparművészeti iskolákat igyekszem elvégezni, ebből egyelőre kettőt sikerült, az okleves art clay képzést, illetve június végén vizsgáztam üvegfestőként és ólmozottüveg készítőként. Szeretnék ezzekkel minél komolyabban foglalkozni.
Régóta fontos eleme még az életemnek a tánc, de ezt csak hobby szinten űzöm, semmi komoly.