fbpx
 
 

tohu header KV 02

Kedves Vásárlóink!

A Középfölde Webáruházon keresztül idén bankkártyás fizetéssel vagy 3 munkanapon belüli banki átutalással van lehetőség rendelni. A megrendelt és kifizetett termékek átvétele személyesen, a Tolkien Napon (2020.02.01-én 10-18 óráig, az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban) lehetséges.

- A pólóknál, pulcsiknál és vászonszatyroknál az előrendelési időszak 2020.01.14-én (kedd) 20:00 óráig tartott, ez már végetért.

- Jelenleg már csak a készlet erejéig rendelhettek, a bögrék és saját kiadványaink viszont továbbra is kedvezményes áron rendelhetőek, valamint a Középfölde Históriája sorozat kötetei is jelentős árengedménnyel érhetők el. (A webáruházban már a kedvezményes árak láthatóak, de az MTT szervezeti és adományozó tagjainak járó kedvezményekhez be kell jelentkezni az oldalra.)

- A Tolkien Napon a helyszínen már csak a webáruházas megrendelések után megmaradt készlet lesz megvásárolható. Az ún. kiegészítő jeggyel rendelkező látogatóink a helyszínen 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg az 1000Ft-nál drágább saját (MTT-s) termékeinket és kiadványainkat (ez megegyezik a ruházati termékeknél az előrendelési időszakban, illetve a bögrék és saját kiadványaink esetén a webshopban érvényes árakkal).

Kérjük, hogy választás előtt tanulmányozzátok át a mérettáblázatot.

Ha további kérdésetek van, írjatok nekünk a rendeles@tolkien.hu email-címre.

 

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja. A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

 

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére