Nyomtatás

Tolkien Napok 2021 - Művészeti Pályázat

2021 március 27-28-án kétnaposra bővítve, online tartjuk meg a Tolkien Napokat, ahol J. R. R. Tolkien és munkássága előtt tisztelgünk. A rendezvényhez kapcsolódóan művészeti pályázatot hirdetünk, melynek témája: “Remény és bátorság”. 

Az alábbi kategóriákban lehet nevezni:

Fontos, hogy a mű kapcsolódjon J.R.R. Tolkien bármely művéhez, munkásságához, vagy életéhez, vagy általában a tolkieni mitológiához, valamint a vers és rövidfilm kategóriák esetében a pályázat témájához. 

Jelentkezési lap
(minden pályázati területre és kategóriára vonatkozóan kötelező).

Minden pályázati területhez kötelező kitölteni a jelentkezési lapot! Hiányos pályamunkákat a zsűrinek nem áll módjában értékelni.

A Magyar Tolkien Társaság meghirdetőként a beküldött pályamunkák nem kizárólagos felhasználási, nyilvános előadási, illetve a tolkien.hu oldalon történő publikálási jogát - a készítő(k) és előadó(k) nevének feltüntetésével - fenntartja.

Pályázatok értékelése

A beérkezett pályaműveket a Magyar Tolkien Társaság képviselőiből álló független szakmai zsűri fogja elbírálni, valamint a közönség is értékelni fogja. Az arra alkalmas műveknek (egyeztetés után) a bemutató esten is megjelenést biztosítunk, a pólóminták esetében a legjobbakat a Középfölde Vásár felhasználja termékeihez. A kategóriák legjobbjait értékes nyereményekkel díjazzuk.

Díjátadás

A 2021. március 27-28. között megrendezett Tolkien Napok online rendezvényen ünnepélyes keretek között hirdetjük ki a nyerteseket.

A pályamunkák beérkezési határideje:

- pólóminta: 2021. február 28. éjfél

        - vers, rövidfilm: 2021. március 15. éjfél

 

A bemutatóra bejutott pályamunkák alkotóit a rendezvény előtt értesítjük!

A pályázati felhívással és annak módjával bővebb felvilágosítást a muveszetipalyazat@tolkien.hu e-mail címen lehet kérni.

Utoljára frissítve: szerda, 10 február 2021 12:13