ToHU 1 GYT


Ismét Verőcén, az idilli Lósi Majorban tartjuk Tolkien Gyerektáborunkat, mely immár harmadik évben a Magyar Tolkien Társaság és a Sindeon Egyesület közös projektjeként kerül megszervezésre. Szeretettel várunk minden 8 és 14 év közötti gyereket táborunkba, ahol egy öt napos Középföldén játszódó történeten keresztül közös játékokkal, tábortűzzel, kézműves foglalkozásokkal ismerjük meg Tolkien mesés világát.

Ezúttal az Éotheod néphez vágtázunk el, messze a múltba: Rohan és Lovasvég megalapítása előtti időkbe. Hős éothéodok bőrébe bújunk akkoriban, mikor még a rohírok ősei az Anduin forrásvidékén, a Ködhegység legtávolabbi vonulatai és a Bakacsinerdő legészakibb részei között éltek.

Gyere, és éld át látványos jelmezekben a tábori játékot, vegyél részt kreatív foglalkozásokon, és hallgass dalokat és mítoszokat Középföldéről az esti tábortűz mellett.

Ha készen állsz velünk kalandozni, várunk szeretettel a táborban!

Hogy miben rejlik a táboraink titka? Azért varázsolja el a résztvevőket, mert olyan élményeket ad, amelyekre szívesen gondolunk vissza a hétköznapok során. Olyan közösségi élmény, amelyet a Gyűrű Szövetsége vagy a törpök érezhettek az útjuk alatt.

Fontos információk

A tábor helyszíne: Verőce, Lósi Major (Térkép)

A tábor időpontja: 2019. június 23-től június 28-ig.

Férőhelyek száma: 40

 

A tábor díja 35.000 Ft, mely tartalmazza a szállást és étkezést 6 napra, 5 éjszakára, valamint a foglalkozások költségét és egyéb költségeket, de az útiköltséget nem tartalmazza.

A speciális diétákat (vegán, gluténmentes, laktózmentes, stb.) figyelembe tudjuk venni, ez azonban + 3.000 Ft költséget jelent. Kérjük a jelentkezési lapon mindenki jelezze ilyen jellegű igényét!

Kedvezményes tábordíj: 32.000 Ft, amennyiben a megadott határidőig (2019. április 26.) beérkezik a jelentkezés, illetve a tábor első részlete, azaz a foglaló!

A tábordíj első részletét (foglaló: 10.000 Ft) a jelentkezéssel egyidőben bankkártyás fizetéssel, vagy a jelentkezést követő három munkanapon belül banki átutalással kell kiegyenlíteni. A foglalót a jelentkezés lemondásakor nem áll módunkban visszatéríteni.

Jelentkezési lap: >>
- - -

Fontos!
Bár a tematika lovas lesz, fontos megjegyeznünk, hogy ez nem egy lovastábor! Természetesen lesz alkalom, amikor a lovakkal találkozhattok, de a fő hangsúlyt nem erre helyezzük.

- - -

A táborról részletesen

A gyerekek jelmezt és karaktert kapnak (és ki is találhatnak), amivel a lehető legszemélyesebb módon élhetik át a kalandokat, így a tábor idejére tényleg hős éothéodiaknak érezhetik magukat.
Idén is tervezünk csapatokat felállítani, amik a gyerekeket az egymással való viszonyok és interakciók kijátszására serkentik, de lehetőséget adunk, hogy a gyerekek a történet alapján alakítsanak saját érdekcsoportokat, így a csapatok bármikor átjárhatók. Közösségeinket tapasztalt, több éve gyerekekkel foglalkozó táborszervezőink vezetik. Minden nap ún. műhelyfoglalkozásokat tartunk: ezek alkotó vagy mozgásos tevékenységek (kézműves, táncos, színjátszó, mesélős és játékos-harcos foglalkozások), melyeken csoportosan vagy egyénileg is részt vehetnek a táborozók. Ezeket is szervesen beleépítjük a történetbe, hogy egy pillanatra se szakadjon meg a játék.

A Tolkien Gyerektábor szervezőinek közös célja a gyerekeknek a drámapedagógia módszereivel, az alkotás élményén és a meséken keresztül átadni azokat az értékeket, melyeket fontosnak tartunk a fiatalkori személyiség fejlődésben: találékonyság, együttműködés, kreativitás, tudásszomj, hősiesség és leleményesség. A missziónk olyan fiatalság nevelése, aki tud és akar játszani egymással; aki tud veszteni a csapat érdekében; aki tárgyakat alkot hogy azokkal közösen játsszunk; és tanul, fejlődik egy közösség részeként.

- - -

Kérdésetek lenne?
gyerektabor@tolkien.hu
Találkozunk nyáron!

Utoljára frissítve: szerda, 24 április 2019 22:10

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére