Nyomtatás

Tolkien Kvíz - A hobbit: Váratlan utazás bővített mozivetítéseinek jegyeiért!

A hobbit: Váratlan utazás bővített változata 2014. január 5-én 9:45-től moziban csak most az egyszer látható. Játssz és nyerj belépőt!

 Ez a kvíz a Magyar Tolkien Társaság hivatalos játéka, amellyel belépőjegyeket lehet nyerni "A Hobbit - Váratlan utazás" című film bővített változatára (Uránia Nemzeti Filmszínház, 2014. január 5., 9:45). A filmnek ez a bővített változata moziban csak egyszeri alkalommal kerül bemutatásra.

A játékban 19 kvízkérdésre kell válaszolni. 18 kérdés esetén a helyes válasszal 5 pontot lehet szerezni, a helytelen válasszal pedig nullát, de van egy többválasztós kérdés is, amellyel maximum 10 pontot, illetve teljesen rossz válaszok esetén minusz 10 pontot kaphatsz (helyes jelölésenként 2 pontot, helytelen jelölésekért 2 pont levonást). A maximális pontszám tehát 100 pont.

A kvíz kitöltésére 5 perc áll rendelkezésre.

Az első 200 játékos, aki legalább 75 %-os (75 pontos) eredményt ér el a játékban biztosan belépőjegyet nyer a vetítésre. Nagy érdeklődésre tekintettel a keretet 70 jeggyel kibővítettük.
A játék 2013. december 29-én kezdődik és január 4-én 13 órakor fejeződik be, vagy korábban, ha az összes kiadható belépőjegy elfogyott.

A játékhoz regisztrálni szükséges a tolkien.hu weboldalon, egy valós, működő e-mail címmel és valódi személyes adatok (név, e-mail cím) megadásával.
Figyelem: ha korábban már volt tolkien.hu-s regisztrációd, mindenképpen ellenőrizd, hogy a profilodban meg vannak-e adva a valós személyes adataid, mivel a nyereményt csak ezek alapján tudod átvenni!

Minden regisztrált játékos (természetes személy) maximum csak egy belépőjegyet nyerhet. A megnyert belépőjegyek nem átruházhatóak, azt csak a regisztrált felhasználó személyes adatainak ellenőrzése után személyesen neki biztosítjuk. Minden játékos naponta csak egyszer játszhat, 24 óra elteltével viszont újra próbálkozhat.

A játék részletes feltételei és szabályai elérhetőek itt: http://www.tolkien.hu/documents/jatek_szabalyzat.pdf hivatalos e-mail cím: jatek kukac tolkien.hu.

 

A Tolkien Kvíz alapjáték már végetért, az eredetileg rendelkezésre álló 270 belépőjegy, és a pótjáték 40 belépőjegye kiosztásra került.

 

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a játékot!

Ha valakinek nem jutott belépőjegy, próbálkozhat még a helyszínen: amennyiben lesznek olyanok, akik nem jönnek el és nem veszik át a jegyüket a film kezdetéig, akkor a felszabaduló helyekre fogunk osztani a helyszínen pótbelépőket.

 

<< Tolkien Nap

Utoljára frissítve: péntek, 03 január 2014 15:32

12 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned