MTT Szülina-piknik és Tolkien Klub - 11 éves az MTT!

Társaságunk 11. születésnapját tölti a június 15-16-i hétvégén. Ezt egy hangulatos piknikkel szeretnénk ünnepelni június 15-én, szombaton 3-tól az Orczy Kertben. Az idei Tolkien Klub évadzárójára is ennek keretein belül kerül sor. Várunk mindenkit, régit és újat, ritkán és gyakran járót, bárkit, akinek fontos valamiért a Magyar Tolkien Társaság!

FIGYELEM, UPDATE! Az árvíz hatásaira való tekintettel a helyszín nem a Margitsziget, hanem az Orczy kert lesz! (Megközelítés: Nagyvárad térig M3-as metróval vagy 24-es villamossal. SOTE-vel szembeni /északi/ oldalon kell feljönni az aluljáróból.) Találkozó 15:00-15:10 közt a bejáratnál, onnét közösen bevonulunk a nagyrétre. Később érkezők, ha netán nem találnak meg minket, a 30/öthúsz-6447 számon érdeklődhetnek. :)

 

Program: beszélgetés, nosztalgia, játék, süti, ünneplés! :) Emellett a Tolkien Klub idei évadzárója isl beolvad a Születésnapba, és hozzák a saját programjaikat, társasjátékot, szerepjátékot (kézműves foglalkozást ezúttal nem tervetünk, de ha akad jelentkező aki tartana, nem állunk ellen) .

Kérünk titeket, hogy hozzatok magatokkal valamit, ami az MTT-hez köt benneteket: ez lehet egy kedves tárgy, egy sztori/emlék, amit elmesélsz, egy dal, egy vers, egy idézet, szóval tényleg bármi. (Ha audiovizuális, akkor hozzál hozzá lejátszót is!) Nem kötelező természetesen, de jó lenne, ha minél többen készülnénk ilyennel.

Torta is lesz (ezért kérlek, jelezzetek vissza itt a Facebook-eseménynél, hogy jöttök-e, hogy annyi főre készüljünk!).

Amit hozzatok:
- MTT-hez kötő dolog (ld. fent)
- rágcsa, süti, innivaló
- pokróc, amire ülünk
- naptej, szalmakalap stb.
- esetleg játék (frizbi, focilabda, méta, kártya, VEZ stb.)
- hangszer, amin tudsz játszani, ha van (nem a koncertzongorára gondolunk :))
- bringa, ha azzal jönnél :)


Esőhelyszín valamilyen teaház lesz (pl. Zöld Macska a Klinikáknál).
(És persze a program ingyenes!)


 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére