Tolkien Nap 2013: Egész napos programok

A Tolkien Nap napközbeni, folyamatosan zajló programjai január 5.-én a Corvin Moziban.

 Program


A Tolkien Nap részletes programja >>

Fegyverkiállítás
Hiteles, Tolkien világából ismert kardok, tőrök és fegyverek. A hobbit, illetve A Gyűrűk Ura filmkockáin látható eszközök élethű másolatait tekinthetjük meg kiállítva a Korda terem mellett. Fegyverrajongók és tündekardok csodálóinak figyelmébe ajánljuk.

Nyugatvégi Piros Könyv
Hári István kézzel készített könyve most a nagyközönség számára is elérhető lesz; a kiállított kétkötetes mű olvasgatása mellett azonban egy előadás keretein belül részleteket is megtudhatunk a készítési folyamatról és az alkotóról. Három év munkája és egy egyedülálló, felbecsülhetetlen érték érkezik a Corvin moziba.

Társasjátékok
A Középfölde világa által ihletett társasjátékok kellemes kikapcsolódást jelenthetnek, különösen barátokkal, családoknak, vagy akár a filmről kijövő látogatóknak is. Gyűrűk Ura társasjátékok, Hobbit társasjáték és kártyajáték valamint szerepjáték várja a játszani vágyókat.

Jelmezesek és fotózkodás
Autogram Gandalftól? Közös fotó kedves kis hobbitokkal és szemrevaló tündelányokkal? Itt ezt is megtalálod. Jelmezeseink egész nap igyekeznek megjeleníteni az autentikus Középfölde-érzést. Festői hátterek, félelmetes fegyverek teszik teljessé az élményt.

Portrékészítés
Kíváncsi vagy, hogy néznél ki tündefülekkel vagy törpszakállal? A Tolkien Napon lehetőséged van portrét készíttetned középföldei alteregódtól!

Makettkiállítás
A Gyűrű Lovagjai egy szerepjátékos közösség, a Deep Strike Klub baráti társaság része; rendezvényünkön makettjeikkel is képviseltetik magukat. A kézzel festett, aprólékos munkával összeállított makettjeik csodájűra járhatnak kicsik és nagyon egyaránt.

Rúnaírás/tengwar írás
Szeretnéd tudni, hogy néz ki a neved a törpök és a tündék írásával? Leellenőriztetnéd leendő tetoválásodat? A Tolkien Napon lehetőséged van emléklapot íratni törp rúnákkal vagy tünde tengwákkal.

Tünde hajfonás
Megnéznéd, hogyan festesz tündefonású hajjal? Gyere el és pár perc alatt átváltoztatunk!

Egyéb műsorok
Napközben számos helyszínen és időpontban zajlanak kisebb műsoraink: a színdarabtól kezdve, vidám kocsmadalokon keresztül a táncbemutatóig változatos programokkal várjuk a Tolkien-napra érkező érdeklődőket.


Ismeretterjesztő előadások >>
Tolkien Nap>>

Egy Rég Várt Utazás - 2013>>




Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére