Az utolsó Tolkien Klub ebben a tanévben!

2012. május 26-án (szombaton) 14 órától, a Társaság Közgyűlése után ismét Tolkien Klub, a Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességű, ismeretterjesztő és közösségi programja. A helyszín most a Csoport Téka Egyesület, 1053. Budapest, Veres Pálné u. 12., II. emelet 2/b.


Az utolsó Tolkien Klub ebben a tanévben!

2012. május 26.-án (szombaton) 14 órától ismét Tolkien Klub, a Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességű, ismeretterjesztő és közösségi programja. (Ami ez alkalommal mellőzi az ismeretterjesző szerepét).

 FONTOS! A helyszín kivételesen nem a szokásos, hanem most a Csoport Téka Egyesület termeiben lesz, a cím: 1053. Budapest, Veres Pálné u. 12., II. emelet 2/b.

A Klub programja most rendhagyóan nem tagolódik, nem lesz előadás, így hosszabb időt tölthettek a játékokkal és beszélgetéssel. Lesznek emellett vetítések az MTT eddigi rendezvényeiről, a nosztalgiahullám jegyében.

A fogadóban társasjátékok mellett elindult egy e célra kialakított rendszerben (leegyszerűsített szabályokkal, 2-3 óra alatt végigjátszható kalanddal) egy Középfölde szerepjáték is. Kalandmestereket, és előre készített karaktereket mi biztosítunk, csak a 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A program keretében lesz lehetőség megismerkedni a kezdő érdeklődőknek az MTT tevékenységével, múltjával kisebb beszélgetések keretében. És még sok minden más...

A Fogadó részeként természetesen ízletes ételek és változatos italok is várják. a betérő vendégeket. A büfé ez alkalommal a Közgyűlés szüneteiben is nyitva áll majd!

Belépődíj nincs, mindenkit sok-sok szeretettel várunk!

A program most végltelenül egyszerű: játék és beszélgetés minden emnnyiségben! Mindezt kb. 14 órától (vagy a Közgyűlés végétől) kezdve egészen este hétig tehetitek, ezután közösen elpakolunk.

Pakolás után AFTER PARTY hajnalig, vagy ameddig jólesik! Ennek helye még nincs teljesen lefixálva, de még a napokban értesítünk Titeket a Fórumon és a Facebook-on.
 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére