Nyomtatás

A Magyar Tolkien Társaság és a Replika Shop karácsonyi játéka - EREDMÉNYHIRDETÉS!

Január 7-én megtörtént a sorsolás a J.R.R. Tolkien születésnapjára megemlékező rendezvényen.


Az ünnepek alkalmából egy játékra invitálunk titeket, ahol értékes Gyűrűk Urás ékszereket nyerhettek, ami jól mutat a karácsonyfa alatt és rajtatok egyaránt. Ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsoláson, mindössze annyit kell tennetek, hogy lájkoljátok a Replika Shop facebook oldalát (www.facebook.com/historiasbolt), aztán tegyétek ugyanezt a Magyar Tolkien Társaság 2012. január 7.-én megrendezésre kerülő rendezvényének hivatalos facebook oldalán (www.facebook.com/TolkienLEP), végül osszátok meg ezt a felhívást a facebook üzenőfalatokon. Ha valamelyik vagy mindkét oldalt már előbb lájkoltad, akkor is részt vehetsz a játékban, csak teljesítsd azokat a feltételeket, amik még hiányoznak!

A játékban résztvevők között kisorsolunk egy aranyozott Egy Gyűrűt, egy Theoden dísztűt, és egy tünde díszkarkötőt, összesen több mint 20.000 Forint értékben.

A játék 2011. december 31.-ig tart és mindenki részt vesz a sorsoláson, aki teljesítette a fenti feltételeket.
A szerencsés nyerteseket január 7.-én fogjuk kisorsolni a J.R.R. Tolkien születésnapjáról megemlékező rendezvényen, ahol rögtön át is vehetik a nyereményüket!

A nyereményeket megtaláljátok a Replika Shop weboldalán is, ahol kedvetekre böngészhettek rengeteg Gyűrűk Urás relikvia között is.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.289250884450205.63014.284998321542128&type=3

 

FRISSÍTÉS:


Január 7-én megtörtént a sorsolás a J.R.R. Tolkien születésnapjára megemlékező rendezvényen.

A szerencsés nyertesek a következők:

http://www.replikashop.hu/kultura/15-tolkien-szueletesnap-nyertesek.html

 GRATULÁLUNK!

 

 

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned