Éowyn jegyzettömbje

Éowyn jegyzettömbje

AKI CSAK KINYITNI AKARJA, AZT FELDARABOLOM, MEGÖLÖM, KICSINÁLOM!!!!!!!!! (ez főleg neked szólt, Éomer.)

 

Házi: a munkafüzet EGÉSZ 45. oldala

 

Őszintén sajnálom, hogy ezt a jegyzettömböt így kell kezdenem, de kénytelen voltam, mert a nyelvtanom TELJESEN  betelt, így a házit kénytelen voltam felírni. Tulajdonképpen ünneoélyes jegyzettömb-felavatást akartam (persze csak én meg Lonna, a cinkosom (eredetileg szobalányom) vettünk volna részt), de ami múlik, nem késik, szokta mondani anya. Ebben igaza van, tekintve, hogy három tantárgyat szeretek: a törit, a gazdságtant, és furcsa mód az irodalmat. Igaz, nem minden fajtáját, de a hőskölteményeket nagyon (ilyenbe én is akarok szerepelni) és a jegyzettömböket (amiket én szoktam teleírni, sajnos nem hőskölteményekkel.). Hogy röviden bemutatkozzam:

 - Éowyn vagyok, anyám Théowyn, apám Éomund, bátyám Éomer, nagybátyám Théoden király, de én magamban csak TÉMÖNnek hívom ( Tiszteletnek És Megbecsülésnek Örvendő Nagybátyám), és unokatestvérem, Théodred.

- Családtagjaim sajátosságai: - Anya életcélul azt tűzte ki, hogy belőlem az Udvar Tökéletes Hölgyét nevelje, vagyis örök életemre megkínozzon azzal az eruverte etikettel.

 - Apámnak TÖK MINDEGY, mit csinálok, de ne sok pénzbe kerüljön, vagyis lehetőleg menjek gyorsan férjhez.

- Éomer egyértelműen tudtomra adta, hogy egyetlen célomhoz sem enged közelebb, kivéve azt, hogy egy szép napon

NAGYON megverjem Grímát.

- TÉMÖN rendkívül örül annak, hogy így érdeklődöm a gazdaság és a töri iránt, és ezt nagyon ki is hsználja.

- Théodred a kedvencem a családomban: két évvel idősebb nálam, és egy célja van: engem boldoggát tenni a remek humorával. (az igaz, hogy a remek humora miatt egyszer már majdnem hivatalos figyelmeztetésben részesültünk.)

 Ezért a jegyzetfüzetért én NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET. Éomertől kaptam, és két fillérért vette. Hopsz, ez a kis folt itt nyál. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ! Nyugi, nem az enyém. GRÍMÁÉ!!!!!!!!!!! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez az egyetlen, amit gondolok erről a pasasról, azt kivéve, hogy gyűlölöm, utálom, gyűlölöm, utálom, gyűlölöm, utálom.... És erre minden oka megvan. Ronda, Szarumán-párti tanácsai vannak. Álnok, mint  egy kígyó. A nyelve is olyan, mint egy kígyóé. És mindenféle kígyó-szövege van. Főleg, amikor udvarol.

 

ILYEN VÉKONY EZ A JEGYZETTÖMB? Még jó, hogy nem csináltam jegyzettömb-avatási ünnepséget. Mindjárt veszek egy másikat. 

 

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére