Nyomtatás

Vezetőségi Hírmondó (2008 június-szeptember)

A nyári tábor utolsó napján tartott elnökségi ülésen módosítottuk a Pénzügyi szabályzatot. Eddig hivatalosan minden rendezvény bevételéből minimum 5%-ot kellett a Társaság működésére fordítani, ennek ellenére az idei évben ennél jóval többet kellett produkálnia minden rendezvénynek. Most az 5%-ot felemeltük 10%-ra a szabályzatban, azonban ezzel egyidőben eltöröltük az idei költségvetésben megállapított magasabb összegekről szóló határozatot is. Így nem kell 10%-nál többet belekalkulálni a költségvetési tervezetekbe ezentúl, ami nagy könnyítést jelent a szervezőknek.


Ugyanezen az elnökségi ülésen került elfogadásra az idei Kreatív Őszi művészeti Találkozó két főszervezőjének személye: Cueddo és Nimdorc. A következő elnökségi ülésen pedig Esgalt (Abonyi Barbara) nevezték ki a rendezvény logisztikai felelősének.


A jövő évi nyári tábor pályázatát idén az elnök és a közösségi felelős érintettsége miatt a titkár (Kincső) írta ki, szeptember 30-i határidővel. A döntőbizottság a nem pályázó elnökségi tagokból (Ery /Molnár Gyula/, Hanna /Rákos-Zichy Johanna/, Gandalf, Kincső) fog állni.


Az első őszi elnökségi ülésen költségvetési okok miatt a jelenlévők úgy határoztak, hogy az idei naptári évben nem jelenik meg újabb Lassi. Az elmaradt szám pedig várhatóan ősszel kerül ki a nyomdából, s a szerkesztők reményei szerint a Kreatív Őszi Művészeti Találkozón már mindenki beszerezheti gyűjteménye legújabb darabját.

Jelölések hiányában az elnökség a Csavardi(j) kérdését a Közgyűlésig elnapolta, ott annak megreformálását terjeszti elő.


Rovatvezető: Gandalf



_____________________________________________

A Magyar Tolkien Társaság Hivatalos Hírlevele

A Hírlevelet írja és kiadja az InfoCsoport
Elérhetőség: mtt. infocsoport @gmail .com

Felelős kiadó: Gilg gilgolwen @tolkien .hu
Főszerkesztő: Gilg gilgolwen @tolkien .hu
Terjesztés: Gandalf gandalf @tolkien .hu

Következő Hírlevelünk 2008. november elején jelenik meg.

2008. október 1.

Magyar Tolkien Társaság (c) 2008.
www.tolkien.hu

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned