Útmutató új cikk vagy írás feltöltéséhez

Hogyan tudok cikket vagy hírt feltölteni a TolkienHU-ra?

A feltöltés menete:

1. A főoldalon be kell jelentkezned jobb oldalt a nickneveddel. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint a fórumon.)
2. Bal oldali menü: válaszd ki a megfelelő kategórát (jelen esetben Filmek), majd 'Írások' vagy 'Hírek' (fent), végül 'Új írás' (fent).
3. Cím: A cikked címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni az írásodról. Ezt nem kötelező kitölteni. (Tehát NEM ide kell betenni a művedet!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a megfelelő kategóriákat a listából! (Jelen esetben Filmek, esetleg pluszban amihez kapcsolódik, de nem muszáj.)
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet. Ha kép is tartozik hozzá, akkor az előugró ablaknál fel tudod tölteni a .jpg fájl-t (max. 65530 byte lehet!), amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van. (A Tallózás gomb segítségével válaszd ki a gépedről a képet, adj egy nevet neki, majd kattints a Feltöltés gombra és várj.)
8. Az írásodat formázni is tudod, a fórumban megismert módon, valamint meg is tudod nézni, mielőtt elmenti ('Megtekint' gomb).
9. 'Mehet' gomb.
10. Nem kerül ki az írásod automatikusan az oldalra. Várnod kell, amíg engedélyezik. (Jelen esetben ezt én ellenőrzöm, tehát ha valami nem stimmel és hamarosan nem jelenik meg, Snufflest keresd priviben vagy mailben.) Előfordulhat, hogy elbaltázod a dolgot, de ne ess pánikba. Egyrész tudod szerkeszteni a még engedélyezetlen írásodat, hiszed az nálad megjelenik, míg másoknál még nem ('Szerkeszt' gomb a cikked címe mellett a jobb szélen), másrészt megcsinálhatod újra a feltöltést, a rosszat úgyis kitörlik.


Megjegyzések:

- Ha legkésőbb két nap múlva nem jelent meg engedélyezve a cikked, akkor valószínűleg törölték, mert rosszul töltötted fel. (Ekkor neked sem jelenik már meg engedélyezetlen írásként.) Ilyenkor próbáld meg újra. (Apró megjegyzés: ha ilyesmi történik, biztosra veheted, hogy megkereslek priviben az indokkal.)
- Kérlek, figyelj oda arra, hogy a megfelelő kategóriába töltsd a művedet.
- Ha kérdésed van keress engem priviben vagy mailben: Snuffles, snuffles[kukac]vipmail[pont]hu

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére