Vezetőségi Hírmondó (2008. február)

A februári elnökségi ülésen döntöttünk a Tavaszi Találkozó szervezői csapatáról. A rendezvény főszervezője Angwen lett, aki egy erős kerettörténetre épülő, a "live szerepjátékokra" emlékeztető (de azoknál könnyedebb) koncepciót vázolt fel nekünk.


A helyiségkeresés koordinálását Gumipók vette kézbe. Nem csak az Átjáró Nap szervezői által felkínált lehetőségeket veszi számításba, de egyéb helyiségeknek is utána érdeklődik.


Szó volt az idén magyarul megjelenő Tolkien-könyvekről és az ezzel kapcsolatos teendőkről is. Szeretnénk mindkét könyvnek (a Húrin gyermekeinek és a javított A Gyűrűk Urának is) egy-egy könyvbemutatót szervezni.


A tavaszi tisztújító közgyűléshez olyan embereket kerestünk a jelölőbizottságba (ők koordinálják a jelöléseket majd), akik nem érintettek a választásokban. Eddig Idhren és sebcsaba vállalták el biztosra a feladatkört. A jelölésnek egy új fórum is nyílt.


A következő elnökségi megbeszélésünk nem hétfőn, hanem kedden lesz, március 4-én. Itt fogunk szavazni a Csavardi(j)ról, addig lehet jelölni rá embereket, indoklással! A Csavardi(j) átadása a Tavaszi Találkozón lesz.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére