Nyomtatás

EMLÉK-VESZTVE



Kedves Barátunk!

A Magyar Tolkien Társaság 2008. július 12. (szombat) - 21. (hétfő) között szervezi immár 6. nyári táborát, ahová szeretettel várjuk nem csak az MTT tagjait és a Tolkien.HU regisztrált felhasználóit, hanem mindenki mást is, aki érdeklődik a Tolkien által megalkotott világ iránt. A tábor a hagyományokhoz híven 10 napos, idén a tavalyi helyszínen, a Kácsárdi Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre.


Helyszín:

A tábor Sátoraljaújhelytől 5 km-re, Károlyfalva mellett, a Sátor-hegyek lábánál fekszik. A zöld környezet és barátságos vidék ideális helyszín mind a keretjáték, mind a táborozók igényei szempontjából. A környék kirándulási lehetőségekben gazdag, a történelmi várak (Regéc, Füzér, Sárospatak) mellett a környező hegyek kínálnak egész napos túrázási lehetőséget (külön túraútvonal fut a Tengerszemhez, mely a Sátor-hegyek között található), a táborhelytől nem messze pedig mesterséges horgásztó várja a horgászni vágyókat.

Térkép->




Szállás:

Az elhelyezés faházakban és sátrakban történik. A 6 fős faházak összesen 81 fő részére nyújtanak kényelmes szállást, és körülbelül 40 fő elhelyezésére van lehetőség sátrakban.

A sátorozáshoz szükséges felszerelést (sátor, matrac, hálózsák) nem biztosítjuk, ezekről a sátorozóknak maguknak kell gondoskodniuk.
A faházi szálláshoz szükséges felszerelést (takaró, párna, ágynemű) az ifjúsági üdülő biztosítja.




Étkezés:

Naponta háromszor, ebből az ebéd és a vacsora meleg. Az érkezés napján csak vacsora lesz, aznapra mindenki hozzon magával az útra valami élelmet! Tervezünk az egyik napra csapatonkénti bográcsozást is, bográcsállványról, láncról majd a csapatoknak kell gondoskodniuk.


Jelentkezés:

Jelentkezni lehet az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével. A tábori jelentkezéseket vagy kinyomtatva hagyományos postai levélként várjuk a 1701, Budapest, Pf. 79. címre (a borítékra írjátok rá: MTT Nyári Tábor), vagy word fájlként kitöltve e-mail-ben az mtttabor@tolkien.hu címre (a tárgy mezőbe írjátok bele: MTT Nyári Tábor jelentkezés).

A jelentkezés határideje 2008. május 30. (péntek) éjfél!

FIGYELEM! Azok, akik e határidő után küldik el a jelentkezésüket, nem jogosultak semmilyen kedvezményre és teljes árat kell fizetniük a táborért!

A jelentkezési lap letöltéséhez klikk ide!

A jelentkezések elbírálásakor túljelentkezés esetén figyelembe vesszük az MTT tagságot (csak 2008. június 30. előtt belépett, és tagdíjfizetési hátralékkal nem rendelkező tagok esetében!), és a Tolkien.HU fórumában való aktivitást is.
A jelentkezések elfogadásáról értesítünk mindenkit!


A tábor részvételi díja:


Nem tagoknak,
Faházban alvással: 36.500
Sátorban: 31.500

MTT Pártoló tagoknak,
Faházban: 34.500
Sátorban: 30.000

MTT rendes/támogató tagoknak, és a Második Tolkien Levelező Verseny döntőseinek,
Faházban: 31.000
sátorban: 26.800

A részvételi díj tartalmazza a szállás és a teljes ellátás (napi 2 meleg, 1 hideg étkezés) díját, valamint a tábori szabadidős programokkal kapcsolatos valamennyi költséget, illetve a külön-busz díját, de nem tartalmazza az utazás költségét.



A részvételi díjat három részletben szükséges befizetni:

Első részlet:
Május 30-ig 13.000 HUF
(csekkbefizetés vagy átutalás csak OTP-ben!)

Második részlet:
Június 30-ig MTT rendes/támogató tagoknak és TLV döntősöknek, sátorral: 13.800,
a többieké egységesen 15.000 HUF
(csekkbefizetés vagy átutalás csak OTP-ben!)

Helyszíni befizetés a tábor kezdetén (július 12.):
Nem tag, faház: 8.500, sátor: 3.500 HUF
MTT pártoló tag, faház: 6.500, sátor: 2.000 HUF
MTT rendes/támogató tag vagy TLV döntős, faház: 3.000 HUF, sátor: -------

A tábori számlaszám: (OTP) 11709002-29900837-00000000


Leutazás:

Károlyfalva egyénileg is megközelíthető, de javasoljuk a csoportos utazást. Szervezünk közös utazást Budapesttől Sátoraljaújhelyig vonattal (átszállás nélkül), onnan pedig különbusszal utazunk a helyszínre.

A vonatjegyek árai (2008.02.29.) Sátoraljaújhelyig egy útra:

Teljes árú: 3.640 HUF
Diák: 1.820 HUF
26 év alatt: 2.440 HUF



Programok:

A tábori programok az eddigi tábori programjainkhoz hasonlóan három nagyobb részre oszlanak:
- Lesz 9 csapat, amelyek tagjai egy-egy népcsoporthoz tartoznak, mindegyik élén egy-egy csapatvezető. A csapatprogramok elsősorban közösségépítő jellegűek lesznek, illetve a keretjátékhoz kapcsolódó játékos feladatokból állnak.
- Tevékenységek alapján szerveződik 9 rend , élén egy-egy rendi vezetővel, ezek között lesz bölcselkedéssel, színjátszással, tánccal, énekléssel és zenéléssel, harci játékokkal, kézművességgel, vers- és szövegírással, és erdőjárással foglalkozó rend is.
- Szervezünk össznépi, egész táborra vonatkozó közösségi programokat, tábortüzezést és hasonló élményeket biztosító eseményeket.

Minden táborlakót a jelentkezése alapján besorolunk egy-egy csapatba és egy-egy rendbe is!



Keretjáték:

A tábor egésze az összes programmal együtt egy Középfölde mitikus történelmében játszódó kerettörténet köré épül, mely során a résztvevők Tolkien világának titokzatos oldalát ismerhetik meg:

"Emlékeiket elvesztett, ismeretlen tájakon kóborló népcsoportok találkoznak össze egy különös és misztikus helyszínen, ahol megpróbálnak visszaemlékezni és rég elfeledett történeteiket újból összerakni..."

Plakátok és reklámanyagok:

Színes, sok szöveggel
Színes, szöveg nélkül
Fekete-fehér, minimális szöveggel
Színes, kevés szöveggel


Az első (hangulatteremtő) "előzetes" megtekintéséhez klikk ide!
A második (közösségi jellegű) "előzetes" megtekintéséhez klikk ide!


Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned