KREATÍV ŐSZI MŰVÉSZETI TALÁLKOZÓ

A Magyar Tolkien Társaság (MTT) korábbi szokásától eltérően idén ősszel egy rendhagyó háromnapos eseményt rendez Kreatív Őszi Művészeti Találkozó (vagy röviden és közismertebben: KÖMF) néven. A rendezvény egyesíti a hagyományos őszi és tavaszi találkozók közösségépítő erejét, kreatív és alkotó foglalkozásokat, a Művészeti Est hagyományait és egy kis mértékben Középfölde atmoszféráját.

Helyszín:
A Monori József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola
(2200 Monor, Ady Endre u. 12-14.)

Időpont:
2007. október 20. (szombat) 18:00 - október 23. (kedd) 9:00

A rendezvényről dióhéjban:
A programok az iskola termeiben zajlanak majd.
- Első este (okt. 20.) egy Gálaestet rendezünk, mely korábbi Művészei- és Musical Estünkhöz hasonlóan lehetőséget ad számos színvonalas produkció (ének, zene, tánc, rövid színpadi jelenetek, szavalás, harc stb.) bemutatására.
- Vasárnap és hétfőn napközben kreatív/alkotó foglalkozások lesznek, valamint rövid játékok és előadások. Az előbbi kapcsán mindenki be lesz osztva egy fő tevékenységhez (színjátszás; tánc és mozgásszínház; kaszkadőrködés; kézműveskedés) és egy melléktevékenységhez (mindenféle egyéb alkotói munka, pl. éneklés, zenélés, bölcselkedés, szövegírás).
- Vasárnap este (okt. 21.) egy Közösségi Est kerül megszervezésre, ahol vidám és ötletes feladatok, játékok várnak mindenkit.
- Hétfő este (okt. 22.) egy Bemutató Est lesz, ahol az egyes alkotói csoportok bemutatják a többieknek, mit kreatívkodtak össze a két nap foglalkozásai alatt.
- A Találkozóról terveink szerint készül majd egy DVD-összeállítás is, melyet utólag lehet majd megvásárolni.


Leutazás:
- Az utazási költségeket mindenkinek egyénileg kell megoldania.
- Szervezünk közös leutazást Monorba vonattal (a Nyugati pu.-ból indul), ennek részletei:
2007. 10. 20. szombat, 16:55-ös személyvonat (a Nyugati Pályaudvarról Monorig közlekedik), találkozó : 16:30-kor a nagy kijelzők alatt, a főbejáratnál, jeggyel a kézben! (A teljesárú jegy 600 Ft, a diákjegy 300 Ft csak az odaútra - a menettérti, vagyis retúr 1200, ill. 600 Ft)
- De lehet egyénileg is jönni, akár Volánbusszal is.
- Térkép a helyszín könnyű megtalálásához:
http://volgyzugoly.uw.hu/public/Monorterkep.JPG
A kék kör piros ponttal jelöli a vasútállomást (a Volánbuszok nagyjából előtte állnak meg), a sárga kereszt a piros pöttyöcskével pedig a József Attila Gimit, ami a KÖMF helyszíne lesz. Az útvonal a gimibe a citromsárga csík az utakon, a panzió pedig narancssárga X

Szállás:
Az iskolában az erre kijelölt tantermekben történik polifoamokon, matracokon, hálózsákokkal (az alváshoz szükséges holmit mindenki maga hozza el).
Egyéni igény szerint van lehetőség egy közeli (5 perc séta) panzióban (Nikolett Panzió) történő alvásra is. A panzió 25 férőhelyes, árai a következők (aki panziót igényelne, jó előre jelezze nekünk!):
- 1 ágyas: 4500Ft/ éjszaka reggelivel , zárt parkolóval együtt!
- 2 ágyas: 6000Ft/ éjszaka reggelivel , zárt parkolóval együtt!
- 3 ágyas: 8000 Ft/éjszaka reggelivel , zárt parkolóval együtt!
A panzió árát ne a bankszámlára utaljátok át, hanem hozzátok le, és a helyszínen fizessétek ki kézpénzben! Természetesen azért erre is érvényes az október 12.-i jelentkezési határidő!!!

A jegyekről:
Háromféle jegyet lehet venni: Gálaestre (+1 éjszakára) szóló, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.

Jegytípus: MTT tag / Pártoló tag / Teljes árú
Gálaest (okt. 20. 18:00 - okt. 21. 9:00): 1900 / 2100 / 2200
2 éjszakás (okt. 21. 9:00 - okt. 23. 9:00): 3600 / 4000 / 4200
3 éjszakás (okt. 20. 18:00 - okt. 23. 9:00): 5100 / 5700 / 6000

A MONORI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM DIÁKJAI SZÁMÁRA A BELÉPŐBŐL 50% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!
AZAZ SZÁMUKRA A GÁLAEST-JEGY 1100 FT, A 2 ÉJSZAKÁS 2100 FT, A 3 ÉJSZAKÁS 3000 FT !!!


A motel ára ezen felül van, a fenti ár a programokon való részvételre jogosultság mellett a suliban alvást is tartalmazza.
Az egyes jegytípusok szigorúan az itt meghatározott időkereten belül érvényesek!
Akik 3 éjszakás jegyet igényelnek, lehetőségük van 2 részletben befizetni az összeget (szigorúan okt. 12-ig és OTP-ben), ilyenkor a megjegyzés rovatába kerüljön be, hogy éppen első vagy második részletet fizetnek!

Befizetés módja:
Csak OTP-ben, a következő bankszámlaszámra:
OTP 11709002-29900837
(Megjegyzésként adjátok meg befizetéskor a polgári neveteket, a rendezvény nevét, az igényelt jegytípust, és részletfizetés esetén azt is, hogy hányadik részlet!)
Határidő: október 12.

Házirend:
Az iskola épületében illuminált állapotban tartózkodni tilos, dohányozni csak az udvaron kijelölt dohányzóhelyen szabad 18 év fölöttieknek. A rendezvény minden résztvevője köteles a kulturált viselkedés szabályait megtartani, az iskola tulajdonáért mindenki anyagi felelősséget vállal. Az iskola épületét az éjszakai kapuzárás után csak a motelban megszállók hagyhatják el.

A jelentkezési lap letölthető innen:
Katt ide érte!

A jelentkezéseket vagy kinyomtatva hagyományos postai levélként várjuk a 1701 Budapest Pf. 79. címre (a borítékra írjátok rá: KÖMF 2007), vagy Word fájlként kitöltve e-mail-ben az komf@tolkien.hu címre (a tárgy mezőbe írjátok bele: KÖMF jelentkezés). A jelentkezés határideje 2007. október 12. Aki eddig nem fizeti be az összeget, 1000 Ft-tal többet kell utólag fizetnie (kivéve a Gálaest-jegyet, az egységesen 2200 Ft lesz). A jelentkezések elfogadásáról e-mailen és a fórumon értesítünk mindenkit.

Ha bármely kérdésed merülne fel, tedd fel a Fórum idevágó topicjában , vagy kérdezd meg a szervezőséget e-mailen: komf@tolkien.hu vagy telefonon (napközben): 06 20/ 3841411 (Gandalf)!

A rendezvény főszervezője: Gandalf
Logisztikus: Dorwinion
Reklám és kommunikáció: Rabyn
Gálaest-szervező: Cueddo
Kreatív tevékenységek vezetője: Milendoria
Közösségi és egyéb programok felelőse: Eruntale/Hanna


Szeretettel várunk minden jelentkezőt!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére