Jelentkezz a Gálaestre!



Kedves Csepűrágók, Dalnokok, Táncosok, ill. mindenki, aki fel szeretne lépni a KÖMF Gálaestjén!


A méltán nagyhírű Művészeti- és Musical Estünkhöz hasonlóan most egy Gálaesten csillogtathatják meg azok a tudásukat, akik szeretnék valamivel elkápráztatni a Magyar Tolkien Társaság nagyközönségét az idei Kreatív Őszi Művészeti Fesztiválon (KÖMF) . Mivel lesz a Gálaestre külön belépő is, ez kiválló alkalom arra, hogy bemutasd tudásodat ismerőseidnek, rokonaidnak, barátaidnak is!

Jelentkezni Cueddonál lehet, csak és kizárólag az alábbi módokon:
- email (cueddo@gmail.com)
- telefon (20/3869112)
- személyesen

A jelentkezéskor a mű címén, műfaján és kb. időtartamán kívül teljes résztvevő-listát is hozzatok, 100%-ra elvállalt szerepléssel! És azt is mondjátok meg, melyik meghallgatásra fogtok jönni, mert aszerint lesz a kezdés időpontja: ha többen lesztek, korábban.

A produkció lehet vers, dal, jelenet, monológ, duett, kisebb vagy nagyobb csoportban elkövetett dalolás hangszerrel vagy hangszer nélkül, ezenfelül bármi, amit el tudtok képzelni, és beleillik a műsorba :)

[color=red]FIGYELEM!

Nem csak vadonatúj produkciókkal lehet jelentkezni, hanem már máshol előadottakkal is! Értelemszerűen azoknak a produkcióknak nem tartunk meghallgatást, amelyekkel már MTT-s rendezvényen felléptetek!

A jelentkezés határideje: 2007. szeptember 21., szerda 23.00

A meghallgatások péntekenként lesznek, kb. 13-15 óra között. (A helyszínről és időpontról a KÖMF fórumos topicjában lehet majd olvasni.)

Összesen két meghallgatás lesz:
szeptember 14., péntek
szeptember 21., péntek

Szeptember 24-ig elkészül a végleges tartalom és sorrend, amit minden szereplő meg fog kapni.

Színpad:

A monori suli Színháztermében lesz a Gálaest. A színpad fából van, kb. 4*6 méteres, elől van egy széles falépcsője, bal oldalt (a nézőtérről bal) egy pici és keskeny lépcső, és két függönye van: egy az elején, egy hátulján a fal mentén (kézzel összehúzhatós függönyök). Hangosításról és világításról az MTT gondoskodik, mert az nincsen (számoljatok az MTT-s technikával). A Gálaest a KÖMF része, és okt. 20-án (szombat) 20 órakor kezdődik.

Ne várjatok a jelentkezéssel, amíg teljesen kész lesz a produkciótok, már most jelentkezzetek! [/color]

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére