Vezetőségi megbeszélés jegyzőkönyve 2007 május

Készült: 2007. május 7. hétfő 19:00-22:15
Helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus)
Jelen voltak: Füzessy Tamás (Ankalimon), Királyházi Csaba (Gumipók), Barna Bálint (Gandalf), Ürmössy Zsuzsanna (Angwen), Kaszab Zsuzsanna (Melian), Molnár Gyula (Ery), Becze Ádám (Leguánember), Kádár Anna (Rabyn), Doncsecz Zoltán (Celebrom)
Jegyzőkönyv-vezető: Csuzdi Gerda (mogy)

Napirendi pontok:
1. Tagrevízió:
1.1. A Közgyűlésre a titkár kötelessége beszámolót írni a változásokról.
1.2. Pártoló tagok toborzása fontos feladattá kell, hogy váljon.
2. Közgyűlés:
2.1. Évente elegendő egyet is rendezni, ezért az Elnökség úgy döntött, hogy 2007 őszén csak akkor rendez újabbat, ha a módosított alapszabályt nem fogadják el.
2.2. Az évi közgyűlés időpontja minden esetben május 30-a előtt kell, hogy legyen, hogy azon el lehessen fogadni az adott évre vonatkozó pénzügyi beszámolót.
2.3. Az Elnök figyelmezteti az Elnökségi tagokat, hogy kötelességük beszámolni a 2006-os év eseményeiről, amely a felügyeletük alá tartozott, valamint a Felügyelő bizottságnak és a pénzügyi vezetőnek is be kell számolnia.
3. Egyebek
3.1. Pénzügyi szabályzat
3.1.1. Vass Rózsa kiegészítését a készpénz kifizetési előlegekkel kapcsolatban az elnökség egyhangúan megszavazta.
3.1.2. Az előre benyújtott költségvetési tervezeteken lehetőség van a tételek átcsoportosítására.
3.2. Az elnökség úgy határozott, hogy szükség van három darab 4 cm-es, és két darab 2 cm-es pecsétre. Ezek beszerzéséről Füzessy Tamás (Ankalimon) gondoskodik.
3.3. Az új pólók megrendeléséhez 92 előzetes rendelés szükséges, a díszítésükre az Elnökség pályázatot ír ki: A póló egyik oldalára maximum négy színből álló színes minta, a másik oldalára egy egyszínű minta kerül, amelyek mérete nem haladhatja meg az A/4-es papír méretét. A pályázat leadási határideje május 31-e, az előrendeléseket június 13-ig lehet leadni.
3.4. A Kapolcson megrendezésre kerülő Művészetek Völgye fesztiválon való részvételre a rendezők visszajelzése alapján az Elnökség nem lát lehetőséget. Amennyiben a Társaság mégis képviseltetheti magát, abban az esetben nem rendezhet gyerekprogramokat, így a műsort színi előadások, tánc és humoros darabok alkothatják. Ha a Társaság nem kap lehetőséget közvetlenül a szervezőktől a jelenlétre, abban az esetben meg lehet keresni más fantasy jellegű társaságokat, hogy együtt, egy helyszínen rendezzék meg a "Mitológiák völgyét".
3.5. Az MTT születésnap szervezése még folyamatban van, az Elnökség várja a szervezők költségvetési tervezetét.
3.6. Az elnökség tervei között szerepel A Gyűrűk Ura magyar, és a legújabb angol kiadásának összevetése, a fordítási hibák kijavítása, amely alapján újra ki lehetne adni a könyvet. Amennyiben nem sikerül egy kiadóval sem megegyezni, az Elnökség kísérletet tesz a könyv saját kiadására.
3.7. Az Őszi konferenciával kapcsolatban továbbra is folynak a tárgyalások.
3.8. A módosított Alapszabály bejegyzés céljából bíróságra való benyújtását Doncsecz Zoltán (Celebrom) vállalta.
3.9. Az Elnökség megbízta Királyházi Csabát (Gumipók) a Lassi lapigazgatói címével, aki ezt a tisztséget elvállalta.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére