MTT vezetőségi megbeszélés - június

Helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus)
Jelen voltak: Füzessy Tamás (Ankalimon), Királyházi Csaba (Gumipók), Tóth Gergely (Alyr), Kozák Andrea (Idril Celebrindal.), Ürmössy Zsuzsanna (Angwen), Szalay Zsófia (Laurelen), Molnár Gyula (Ery), Barna Bálint (Gandalf)
Jegyzőkönyv-vezető: Barna Bálint (Gandalf)

Napirendi pontok:
1. Beszámoló az Átjáró-napról: nagyon kevés érdeklődő volt (fele annyian, mint az idei Tolkien Születésnapon - talán azért, mert a belépő kétszer annyiba került), a társaságon belüli önkéntes munkavállalás igen csekély volt (lelkesedés hiánya egyre gyakoribb probléma).
2. Nyár végén kell egy értékelés a társaság helyzetéről: akár egy GOMUNCS-beszélgetés keretein belül is, a lényeg, hogy a teljes vezetősége mellett a tagságból minél többen részt vegyenek rajta. A jövőt nagyban befolyásolja az is, hogyan sikerül a tábor.
3. Tábori költségvetés elfogadása: egyhangúlag megszavazta az elnökség, tartózkodás nélkül. A tábor főszervezője Kovács Krisztina Anna (Kriszana) lesz.
4. Elnökségi feladatok újraosztása:
- Füzessy Tamás (Ankalimon): tudományos ügyek
- Királyházi Csaba (Gumipók): rendezvények, PR
- Ürmössy Zsuzsanna (Angwen): közösség, csoportok
- Barna Bálint (Gandalf): (belső) kommunikáció
5. Titkár-kérdés: a jelenlegi titkár, Fazakas Anna (Panda) elutazik hosszabb időre, helyére ideiglenes titkárt kell választani. Keresni kell olyan embert, aki elvállalja.
6. Egyéb:
- Nyár végéig nem lesz több elnökségi ülés, szükség esetén a táborban is lehet tartani. Ősztől minden hónap első hetében lesz.
- Az elnökségi tagoknak kötelessége e-mail útján vagy egyéb módon tájékoztatni a többi elnökségi tagot tevékenységéről, munkájáról!
- Moderátori jogokat kapnak a Tolkien.HU Fórumán Királyházi Csaba (Gumipók), Ürmössy Zsuzsanna (Angwen) és Barna Bálint (Gandalf)
- Felmerült egy Tolkien-témájú musical elkészítése és előadása. Az ehhez kapcsolódó feladatok: történet kiválasztása, cselekményvázlat és dramaturgia, szöveg és versek megírása, megzenésítés, hangszerelés, színpadra vitel tánccal, stb. (esetleg meglévő zeneszámokból összeállítani a "Moulin Rouge" mintájára). Ezekre külön-külön pályázatok lesznek kiírva. Felelős: Szalay Zsófia (Laurelen).


Budapest, 2006. június 26.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére