Farsangi meghívó

"Kedves Barátunk!

2006. február havának 25-ik napján Farsangi Bál tartatik. Mint tudod, uralkodónk országlása a végéhez közelít, s ezen alkalomból még utoljára megvendégeli szeretve tisztelt barátait és alattvalóit egy különleges hangulatú összejövetelen.

Királyunk ifjúkorában igen sokfelé megfordult Középföldén, így hát korábbi kalandjait megidézendő, rendkívüli mulatságban lesz része a meghívottaknak. Királyunk számít továbbá a meghívottak éleslátására is, csakúgy, mint egy esztendeje, hisz az éjjel a leköszönő uralkodó helyére újat választunk, s akárcsak tavaly, az udvar népének döntő szava lesz a választásban. Közületek kerül majd ki új urunk.

Ezen neves alkalomból tehát sok szeretettel várunk a Bálra, téged csakúgy, mint családodat, barátaidat, bárkit, akit szívesen magaddal hoznál. Felhívjuk a figyelmet a farsang bál jellegére, tehát kérünk, alkalomhoz illően elegáns ruhában, vagy pedig jelmezben jelenj meg.

Helyszín: Ipartestületi Székház, Wesselényi utca 73. (1077, Bp.)
Időpont: szombat délután 5 órától másnap hajnalig.
Belépő: A Magyar Tolkien Társaság tagjai számára: 750 Ft
Azok számára, aki nem tagjai a Társaságnak elővételben: 890 Ft.
A helyszínen mindenki számára: 950Ft.

További információért kérjük, keresse fel a Tolkien.HU Farsang 2006 topicját: http://www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=293. "

(A szervezők)

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére