Új tudnivalók a

"Harad adófizetői, hűbéresei és rabszolgái! Leigázott és leigázandó idegenek!

Leendő királyunk megkoronázásának alkalmából audenciát tart, amelyre várja hódolóinak ajándékait és felajánlásait. Messzi földről jött követek kifejezthetik béketörekvéseiket és ezáltal megpróbálhatják elkerülni hódító seregeinket.

Az audenciára Távolföldei időszámítás szerint 2005. augusztus 26-án, pénteki napon kerül sor, amelynek keretében a követek kalózainkkal egyetemben megmártózhatnak a cápáktól hemzsegő Balaton-Tengerben, majd a fogadást követően földig hajolhatnak urunk megkoronázásán hatalmunk és fenségünk előtt. Követeinket vendégül látjuk egész éjszakára, meghívjuk tábortüzünkhöz és mulatságunkhoz. Kiadós reggeli után az arra érdemesek még egyszer megmártózhatnak a Tengerben, majd a követeket és az udvar többi tagját a Király egy kis útravalóval - kinek-kinek érdeme szerint - elbocsátja.


Barátaink!

Mint a fent nevezettekből és a korábbi megalapozott szóbeszédből láthatjátok, hallhatjátok, a nyári Relax táborban lehetőségetek nyílik a látogatásra, azonban ez kizárólag egyetlen alkalommal, a látogatási napon történhet meg. Csak adófizető alattvalók jöhetnek, ami azt jelenti, az egész napos program, amely magában foglalja a vacsorát, a másnapi reggelit és a szállást (faházban, itt nincs sátras lehetőség, bár aki akar, akár sátorban is aludhat ház helyett) is, a részvételi díj előzetes befizetése után nyílik meg a látogatók számára.
A díj MTT tagok (tagdíjhátralék ezúttal nem számít, de csak a 2005 augusztus 1. előtt belépettek számára él a kedvezmény) részére 2500, nem tagok részére 3500 Ft, amelyet legkésőbb augusztus 15-ig kell befizetni az OTP bank 11709002-29902286 számlaszámára. Csekket kérni az alábbi e-mail címen lehet: Krieger Tamás, tkrieger@infinitumx.hu , telefon: +36 30 336 9094

A program délelőtti kirándulásból, délutáni strandolásból, közös vacsorából, a táborzáró koronázási ünnepségből, valamint az ezt követő buliból áll. Másnap reggeli után még egy utolsó strandolást követően együtt indulunk haza a délutáni órákban.

A befizetésedről egy külön e-mailt vagy postán küldött levelet is kérünk. Kizárólag azt követően küldj jelentkezést, hogy a díjat már átutaltad! A jelentkezés az alábbi információt kell tartalmazza:

- Polgári neved
- Beceneved
- E-mail címed
- Telefonszámod
- Étkezési szokásod (vegetáriánus/általános)
- Tag vagy-e, és ha igen, mióta

A beérkezett jelentkezők névsorát - hacsak nem szeretnél meglepetést okozni a többieknek - a Relax tábor fórumán közzétesszük.


Határidők és időpontok a táborral kapcsolatban:

Augusztus 8, hétfő: ekkor kell legkésőbb feladni a tábori részvételi díjat és a tagdíjhátralékot, ha van és ezen múlik a kedvezményes részvétel (a különbség 4500 Ft, tehát megéri befizetni!!!)

Augusztus 15, hétfő: ekkor kell legkésőbb feladni a csak egy napra lelátogatóknak a részvételi díjat és a jelentkezési lapot (kizárólag akkor küldj jellapot ha a pénz már úton van! Tehát ne jelentkezz úgy hogy majd meggondolod!)

Augusztus 20, szombat: ekkor indul le a táborszervezők egy része
Augusztus 21, vasárnap: ekkor jönnek le a táborozók
Augusztus 26, péntek: reggeltől kezdve várjuk szeretettel a látogatókat
Augusztus 27, szombat: együtt jövünk haza, érkezés Budapestre az esti órákban. AKi nem akar utolsó nap még egyet strandolni, az korábban is hazaindulhat.

Üdvözlettel: a tábor vezetése"

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére