Nyomtatás

Gollam naplója

9653.nap.
A cúf orkok elfogtak Mordorban, ész elvittek a kínzókamráckáikba minket, drágaszágom. Azt mondtam nekik: Meggggggggyyyyyyyyyyeeeeee, Zákosssssssssssszzzzzzz. Aztán megelégedtek ész cak úgy otthagytak. Szemét orkok. Ha már megkínoznak, mért hagynak úgy minket, drágaszágom?
5641.nap
Elcesztük a napok számolászát, mert tiszta hülyék vagyunk, gollam,gollam!
9678.nap
Kell a drágaszág nekünk! Elfogjuk édesz kici hobbitokat, ellopjük a drágaszágot.
9751.nap
Találkosztunk a Zákosszal. A cúf, kövér, goromba hobbit féltékeny ránk ész gyanakszik, bizony, drágaszágom.
9764.nap
Ma vitatkoztünk magunkkal. Jó Szméagol ész Gollam vitázott. Fárasztó volt, hogy minden mondat után át kellett ülnöm szembe. Gollam nyert. Ellopjuk a drágaszágot, el ám!
9775. nap
Gonosz Gazda! Átadott minket egy rakász bunkó embernek, megkötösztek, fáj nekünk! Biszony, drágaszágom,kedveszkém.
9762.nap
Beszéltünk a Banyával, drágaszágom. Utána lecesztük magunkat, hogy milyen gonoszak vagyunk a Gazdával, amikor a Gazda jó. Banya elvállalta, hogy megöli jó Gazdát, bizony, drágaszágom.
9783.nap.
Gazda rossz! Bántani akarja a drágaszágot, kedveszkém. Drágaszágot nem szabad bántani. Gazda inkább adja nekünk, gollam,gollam!
9784.nap
Megettük a Gazda ujját, drágaszágom. Be kell vallanunk, a Gazda ujja nagyon finom, a többi részét isz meg kellene enni. De moszt jön az eszt fénypontja, drágaszágom. A drágaszágot isz megettük, ész utána beleesztünk a lávába. A Gazda ujja vacorára, hozzá köretnek a drágaszág, ész egy kisz láva. Gusztusztalanok vagyunk, drágaszágom. De meghaltunk, ész ez gáz, drágaszágom, kedveszkém, gollam,gollam!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned