- Köszönetek: 0
Képzőművészet
- Artemisz
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
KÖÖÖSZ!
Akkor küldök neked még egyet, amit Eleniel rajzolt nekem ajándékba! Azt MINDENKÉPP látnotok kell, annyira széép..
Az enyimért meg ne haragudjatok nagyon, egy kémiaelőadás alatt keletkezett, a füzet hátuljára, ezért olyan szemcsés..
Mellesleg a középföldi énem portréja..
Tudom hogy nem tudok rajzolni...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dae/siss
-
- Nem elérhető
-
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
-
- Nem elérhető
-
Nem tudok belinkelni egy képet a tolkienHU-ra, mert túl nagy!!!
Akinek van egy netes képoldala, nem tenné fel nekem oda, hogy onnét belinkelhessem?
Légyszii!!
Elküldöm neki mailben!
Köcc
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Olosta
-
- Nem elérhető
-

Erda niire (Area) írta: Az én képeimen hiába jó a téma, a beálítás, fény... ha a színek nem jönnek vissza...
Erda: a színeket úgy lehet előcsalogatni, hogy a fehéregyensúly beállításánál (White Ballance, vagy mi a fene) addig állítgatsz (közben egy fehér felületre irányítva a kamerát), amíg a fehér fehér nem lesz

Mondjuk a mi gépünknél már az is segített, hogy egy új memóriakártyát tettünk bele: szebb lett utána a piros.

Filmes gépek esetén pedig körültekintően kell filmet választani

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Erda niire (Area)
-
- Nem elérhető
-

Well: annyira gyönyörűen visszaadja a színeket a fotóid, hogy csak na! Az én képeimen hiába jó a téma, a beálítás, fény... ha a színek nem jönnek vissza...

'Is there anybody out there?'
- Lilah
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Lyra, Area, Büzsü: köszönöm. majd még rajzolok, ilyen feketen alapon fehér képeket.most úgyis beteg vagyok, úgyhogy lesz időm alkotni

Well: WOW! gyönyörű fotók. :itscool: imádom a vízeséseket. Kár, hogy Magyarországon nincsenek ilyenek

A hétvégén elkapott a fényképezhetnék, íme az eredménye:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0646.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0638.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0614.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0601.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0599.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0555.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0554.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0552.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0548.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72 ... GP0498.jpg
Remélem tetszenek.
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Well-of-Souls
-
- Nem elérhető
-

Néhány vízeséses:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/wimbachklamm1.jpg
web.freewebsite.hu/well-of-souls/wimbachklamm2.jpg
web.freewebsite.hu/well-of-souls/wimbachklamm4.jpg
web.freewebsite.hu/well-of-souls/wimbachklamm5.jpg
Ez meg itt négy fa, amik egy viharban egyszerre dőltek ki:
web.freewebsite.hu/well-of-souls/fak.jpg
Well
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Aldaron (büzsü)
-
- Nem elérhető
-

- Erda niire (Area)
-
- Nem elérhető
-
Tarathradiel: nekem a tenger c. képed tetszik a legjobban, azok a hajók a tengeren igen jól mutatnak!
Lilah: a fekete alapon fehér képeig brutálisak! 8O Öregem, annyira jól meg tudod fogni az alakokat pár vonalban, hogy az döbbenet.... :eek2:
- Lyra
-
- Nem elérhető
-

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Olosta
-
- Nem elérhető
-

Na, de többet én nem tudok róla mondani, nézzétek meg magatok!

www.visart.hu/index.htm
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Lilah
-
- Nem elérhető
-
hoztam négy képet:
Ezek fekete alapon fehér pasztellel készültek:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... rkness.jpg
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/swan.jpg
egy grafika Lúthienről:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... nuviel.jpg
meg egy aranyos fotó:
img24.photobucket.com/albums/v72 ... /madar.jpg
Ringbearer írta:
hmm. erre még nem is gondoltam, de lehet. inkább a két portémat nézték Jézusnak.arc képed, olyan mint Jézus halotti leple.
- Debrif
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Debrif

"Amibe nem halok belle, attól csak erősebb leszek"
- Brisa
-
- Nem elérhető
-
Brisa
- Debrif
-
- Nem elérhető
-
- Debrif
-
- Nem elérhető
-
Köszönöm szépen jólesnek az ilyen vélemények és persze köszönöm a jó tanácsot is vannak már olyan rajzaim is amit modellről rajzoltam csak még nem sikerült fel tennem!
Debrif
- Tarathradiel
-
- Nem elérhető
-

Nekem is tetszenek a rajzaid, Debrif.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ringbearer
-
- Nem elérhető
-
Lilah: nem, otthon készítettem az ablaküvehben van az a fekete izé..
arc képed, olyan mint Jézus halotti leple.
Area: a Nyugat-felé, csodásztikusak a színek!! nagyon szép, én ezt
annyiszor próbáltam lerajzolni, de a te rajzod közelíti meg leginkább..
Tarathradiel: nekem a naplemnte tetszik a legjobban! meg a Vezúv!
Debrif: nekem mindig azt mondja a rajz-tanárom, hogy fejből már jól
tudok rajzolni (lovakat), de modell alapján kéne, szerintem neked is, amúgy jók!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Lilah
-
- Nem elérhető
-
jól sikerültek a fotóid. Én a naplementét dicsérném legjobban, bár a tengerpart és az Etna hasonlóan ügyes. A tenger élénk kék színe nagyon megnyerő.
Area:
Nagyon jó a drapériás kép. Király! Szép az árnyékolás,meg az, hogy sötét alapon fehér :itscool:
A nyugat felé színei is hasonlóan jól sikerültek.
büzsü: köszi

- Debrif
-
- Nem elérhető
-
Látom nagyon dívatba jött a képek ,de remélem nem felejtitek el a rajzokat sem!
Debrif
kep.tar.hu/debrif/index.phtml?aid=27619833
Az album végén van egy uj rajzom!5-oldal
Kösz

- Aldaron (büzsü)
-
- Nem elérhető
-
KösziTarathradiel írta: Sziasztok! Rég voltam itt... Már nem is én lennék ha nem ezt mondanám...
Az az igazság hogy mostanában nem alkottam semmit, amit érdemes lenne megmutatnom nektek, de ha fogok majd jövök!
Addig is megmutatok 3 fotót, ha már így "divatba jött" ez is.
tenger
naplemente
Etna
Amúgy jók a rajzok, büzsü én láttam a Passiót és szerintem nagyon jól eltaláltad!

- Tarathradiel
-
- Nem elérhető
-

Az az igazság hogy mostanában nem alkottam semmit, amit érdemes lenne megmutatnom nektek, de ha fogok majd jövök!
Addig is megmutatok 3 fotót, ha már így "divatba jött" ez is.

tenger
naplemente
Etna
Amúgy jók a rajzok, büzsü én láttam a Passiót és szerintem nagyon jól eltaláltad!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Aldaron (büzsü)
-
- Nem elérhető
-
Köszi, Lilah, próbálkozom én is....Lilah írta: Well: Nagyon tetszik a fotód. Gyönyörűek a háttérben a hegyek és élénkek a színek.szóval: :itscool:
Büzsü: Szerintem jól sikerült a rajz. Az arc tényleg érzelmeket fejez ki, jó az árnyékolása.
Ring: a fotóid nagyszerűek! Különösen az érdekes napkfelkete tetszett( gondolom buszon vagy vonaton fényképezted), meg az ablakfestékes :up:
Íme néhány saját mű:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/arc.jpg
(szerintem ezt érdemes megnézni,mert fekete alapra fehér pasztellceruzával alkottam, érdekes lett)
img24.photobucket.com/albums/v72 ... couple.jpg

- Erda niire (Area)
-
- Nem elérhető
-
Régen jártam erre, restellem is, és monst is csak két képet dobok be gyorsan...

Nyugat felé (ceruza)
Drapéria maszkkal (két részletben lett szkennelve, ezért van a közepén egy illesztési csík)
- Lyra
-
- Nem elérhető
-

Büzsü: Tényleg nagyon jól sikerült,az arcukat is jól ábrázoltad, de főleg a pillanatot, amit választottál nagyon eltaláltad

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Eena
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-

Nodlee...te mintha már követtél volna el ilyet

fogta és elindult megkeresni magát
- Lilah
-
- Nem elérhető
-
Büzsü: Szerintem jól sikerült a rajz. Az arc tényleg érzelmeket fejez ki, jó az árnyékolása.

Ring: a fotóid nagyszerűek! Különösen az érdekes napkfelkete tetszett( gondolom buszon vagy vonaton fényképezted), meg az ablakfestékes :up:
Íme néhány saját mű:
img24.photobucket.com/albums/v72/ibolya/arc.jpg
(szerintem ezt érdemes megnézni,mert fekete alapra fehér pasztellceruzával alkottam, érdekes lett)
img24.photobucket.com/albums/v72 ... couple.jpg
- Well-of-Souls
-
- Nem elérhető
-
A Tegernsee Münchentől egy órányira van nagyjából vonattal, valahogy úgy, hogy München, Rosenheim meg a tó egy kb. egyenlő oldalú háromszöget zár be (a Königssee szebb, vadabb, a hegyek is magasabbak egy ezressel, de azért itt is el tudnék élni...

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Aldaron (büzsü)
-
- Nem elérhető
-
Lilah, szuperek a fényképeid

Szóval akkor itt az én rajzom, remélem nem kapok túl durva kritikát rá, de azért elvárom ([size=9:35js2xfi]csak a jókat [/size]

Klikk ide

- Neframíel
-
- Nem elérhető
-
Tegernsee... olyan ismerős, de nem ugrik be, merre van. Mi van hozzá közel? Gyönyörű, meg amúgyis fóbiám a hegyek és a mély tavak.
Ringb: a második napfelkeltés iszonyat jó. Meg van benne az a bizonyos plusz, amitől értékessé válik. Tudatosan vártad ki a pillanatot, vagy egy ihletett kattintás volt? Mert így sikerült: *áll-leesős-emoti.*
Üdv mindenkinek!